Daca Gt5 este varianta Academy te-as sfatui sa nu mai cheltui alti bani si pe Gt6...nu prea are rost ;)
Printable View
da,academy edition este,de ce?
am inteles
PSN:bakhunter93,dati-mi ad daca vreti sa jucam GT6
Academy nu are Mount Panorama, etc, etc sau KTM, etc, etc
Va recomand gran turismo 6 anniversary edition(vine la pachet cu masini aniversare bonus,1.000.000 puncte si multe altele)
http://www.youtube.com/watch?v=lv7kVF7tAQo
Bubu, din cate am citit pe unele site-uri, din luna mai anul aceste, serverele pentru gt5 se inchid, asa ca daca esti amator de curse online cu prietenii sau de seasonal events, vei cam ramane cu buzele umflate, pentru ca nu vor mai fi!
...si inca ceva ce poate nu stiai, dlc-urile lui GT5 academy, daca le descarci pe un anumit cont-user, un alt eventual user de pe acelasi PS3 pe care il detii, nu are acces la ele integral ci doar partial, asa ca....fi atent si cu chestia asta!
Nu e abuziv nimic...A fost decizia ta de a cumpara un joc vechi de 3 ani. Nu isi permite nimeni sa tina servere deschise pentru un joc care are din ce in ce mai putini utilizatori online. Aceeasi poveste si la EA, pentru toate jocurile din 2011 au inchis serverele.
nu e vorba despre mine ,dar totusi sunt destui care mai joaca GT5 ,daca aparea gt 7 mai ziceam asa ...gt 6 nu e chiar un mare pas inainte
Daca esti pasionat sunt majore imbunatatirile aerodinamicii si suspensiilor :)
Asteapta sa le joci si ai sa vezi ca poate nu e un pas mare inainte in ceea ce priveste elementele noi, ba chiar lipsesc unele (Course Maker, modulul X cu testarea performantei) dar schimbarile sunt esentiale:fizica e foarte mult schimbata, grafica imbunatatita, masinute noi multe.
baieti ,stiti cumva de ce atunci cand incerc sa instalez GT5 pe hdd zice ca instalarea dureaza 50 min ?
Pentru ca atat dureaza.
Pui niste intrebari...
FM4 se instala mai repede.
Off: :) lovitura sub centura
GT5 are printre cele mai mari install-rui dintre toate jocurile de ps3 pe disc. Poti sa nu il instalezi, dar o sa dureze mai mult pana iti incarca traseele , etc...
Help:am codul pentru car packuri de la academy si cand il bag in store zice ca nu mai este valabil sau expirat desi de pe zice ca e pana in 2015 :(