Vor veni 3 masini noi pe 27 cred
Nissan GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN '13
Nissan GT-R Black edition (GT Academy 2014)
Mitsubishi XR-PHEV EVOLUTION Vision Gran Turismo*
Si un WV GtiVision
Printable View
Vor veni 3 masini noi pe 27 cred
Nissan GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN '13
Nissan GT-R Black edition (GT Academy 2014)
Mitsubishi XR-PHEV EVOLUTION Vision Gran Turismo*
Si un WV GtiVision
Am in cod GT6 2.5, îl vând, cine îl doreşte să îmi dea pm.
Se poate adauga in playlist-ul de la joc melodii din PS3?
Da.user bgm
A incercat cineva metoda asta?
http://www.youtube.com/watch?v=EMp2UxAQ0Pk
Mai am o intrebare: numele pe care il pui in joc este folosit doar in cursele offline sau si in cele online?
Nu am incercat asta, si nu as mai vrea sa risc acum, sunt prea avansat cu cariera. In schimb am facut metoda cu mercedesul, care era la inceput si a functionat. Era acelasi principiu.
Numele pe care il alegi in joc este folosit doar offline.
Ieri am primit masinile promise (in gt6) de la ultimul seasonal din GT5 :)
Revin cu 3 intrebari:
1. Am observat ca unele masini au volanul pe stanga, altele pe dreapta. Pot face ceva ca toate masinile sa aibe volanul pe partea stanga?
2. Cum pot dezactiva sunetul de la casti la cursele online? Adica sa nu mai aud ce vorbesc ceilalti.
3. Am observat ca la Arcade Mode poti sa alegi o masina din garaj sau una dintr-o lista de cateva masini. In Gran Turismo 4, cand cumparam sau castigam o masina in cariera, acea masina se debloca automat si in lista de masini de la Arcade Mode. Aceasta lista putea ajunge pana la 700 de masini, chiar daca nu mai aveam acele masini in garaj la cariera. Stiti cumva daca in GT6 se intampla la fel? Pana acum am aprox. 10 masini in garaj la cariera, iar aceste masini nu au aparut in lista de la Arcade Mode.
1. Nu, nu poti. Volanul e in functie de tara din care e masina, cele din UK sau Japonia(si alte tari) au volan pe dreapta.
3. Masinile castigate/cumparate apar in Arcade mode daca la adaugi la Favourites.
salutare!
sunt destul de des in online dar foarte rar m-am intersectat cu romani acolo, mi s-ar parea interesant sa facem o mica comunitate (italienii si spaniolii stau foarte bine la asa ceva).
Este una.vezi semnătura mea.
ok, multam!
Da add la toată lumea. De obicei facem camere private.
TiBiKiMiR , nu vrei sa participi si tu cu noi la campionate?
Pai nici noi nu rupem gura targului :) tot de placere ne adunam, numai ca facem campionate sa ne dam un pic silinta. Sa vedem care e cel mai tare din parcare B-)
stie cineva ce s-a intamplat cu rscracing.net ?