Felicitari Cosmine ! :p =D>
Printable View
Felicitari Cosmine ! :p =D>
Ms! Felicitari si tie, si tuturor din campionat. A fost foarte distractiv...am jucat mult fifa, am cunoscut gameri (si prieteni, sper...da, Studentule, stiu ca ma urasti dar totusi... :))) noi... can't wait for the next season :D
Ne "vedem" la FIFA 10 ! :-B
Deci, cine primeste titlul de FIFA MASTER ? :D
ok, s-a terminat si primul campionat de fifa 09 pe PS3, chiar daca multi ziceau ca nu vor reusim, se pare ca am facut-o :D. Sper ca toti participanti au avut ceva de invatat din aceasta experienta si ca au avut fun, pana la urma acesta e cel mai imporant lucru. Stiu ca acest campionat nu a fost organizat intr-o maniera profesionista, dar si pentru mine a fost o premiera sa organizez un astfel de eveniment. Sa nu uit, vreau sa multumesc comunitatii CG si in special lui MonkY pentru sprijinul pe care ni l-a acordat :yes:. Ce sa mai zic, a da... Felicitari cosminhards pentru locul 1 si tie oBL1O pentru locul 2 si sper sa mai putem organiza astfel de campionate si in viitor.
Acesta este clasamentul final si CORECT (scuze de greseala pe care am facut-o in ultimul clasament )
Pozitia PSN ID MJ GI GP GD Puncte 1 Cosminhards 10 38 3 35 27 2 oBL1O_UK 10 32 11 21 24 3 Andrewqp 10 27 8 19 19 4 Studentul 10 21 21 0 13 5 Walky7 10 11 29 -18 6 6 Insomniac131 10 3 53 -50 0
P.S. @MonkY titlul de Fifa Master ii se acorda lui cosminhards, felicitari inca o data =D>, de fapt felicitari tuturor participantilor =D>
P.S.S. Daca cineva ar mai participa intr-un campionat, post Here ;)
I'm in daca se organizeaza ceva:D
Felicitari tuturor!
Hai sa traim bine! :P
Si eu as mai participa la un campionat, Andrei, si pot ajuta si la organizare daca vrei (banuiesc ca esti cam busy in SUA :)) ).
ma bag si eu
PSN ID: ALINU_VL
Adaugati-ma pentru fifa 09 va rog
campionatul s-a terminat. probabil ca va mai fi unul dar cu fifa 10, normal daca sunt doritori.
Ti-am dat un add pe psn sa imi dai si u sa te fac un fifa :) eu nu prea am cu cine juca...online decat cu straini...:<<<
ok ms mult. lasa-mi si idiu tau de mes mai vb acolo :)
ma ce esti asa tare in clanta. Eu pur si simplu cautam preteni sa joc cu ei. M-am referit la faptu sa facem un fifa din cand in cand
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
citeste mai bine ce scriu
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
dati-mi si mie add la ALINU_VL SA JUCAM DIN CAND IN CAND CA MI S-A LUAT DE STRAINI VOIAM SI EU ROMANI IN LISTA SA JOC CU EI.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
obl10 e diferenta intre sa sa te fac un fifa si va fac la fifa . Cand am zis sa ''te fac'' un fifa m-am referit la faptu de a juca un fifa.
Probabil ca n-am inteles eu ce ai vrut sa zici prin "sa te fac un fifa".
In fine.. eu nu mai am FIFA, l-am vandut de ceva timp.
ok. pacat ... e singuru joc pe care il joc pe ps3. :) si cautam niste preteni in lista..