Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 34

Thread: Prima Consola PS3

1. #1 SP
    Junior Member kendodaniel's Avatar

Prima Consola PS3

Salut, doresc sa achizitionez o consola PS3. As dori sa stiu voi ce imi recomandati sa iau, de unde, bundle, preturi.
    Jocuri de unde pot cumpara?
    Cum pot iesi mai ieftin si in castig?
    O consola Noua fata de una SH are vrun avantaj (inafara de garantie)?
    Jocuri pot cumpara si SH?

2. #2 SP
    Member Prototype93D's Avatar

3. #3 SP
    Mda, la astea 2 ma gandeam si eu dar nu am banii acuma eu de bani fac rost pe 10-15 ianuarie... pana atunci pot rezerva cumva comanda sau ceva?
    A si de jocurile SH? CUm sunt se pot folosi jocurile acelea la orice consola sau sunt setate sa mearga numai pe consola cu care au venit?

4. #4 SP
    Nu cred ca poti rezerva comanda pana atunci, dar stai linistit, o sa gasesti aceste bundle-uri si in ianuarie.
    Jocurile SH merg pe orice PS3.

5. #5 SP
    Am tot cautat pe net diferite chestii despre consolele ps3 si am observat ca unii playeri pot lua bann.. ce se intampla daca iau bann a si ce cont fac si la ce ajuta acel cont ceva psn parca...
    SI bundleul cu beyond si TLoU se vor gasi si in ianuariex?

6. #6 SP
    Trebuie sa faci cont de PSN (PlayStation Network) pentru a putea juca online si a avea acces la alte chestii.
    Ca sa iti creezi cont, dai aici: https://account.sonyentertainmentnet...ice-entity=psn
    De preferabil, cand faci contul, sa alegi ca tara UK sau US, pentru a avea acces la PS Store.
    PS Store poate fi utilizat pentru a descarca demo-uri, dlc-uri, themes, avatare, jocuri etc
    Poti lua ban pe PSN daca, de exemplu, injuri pe cineva etc. Asta inseamna ca ti se va bloca contul pentru o perioada de timp.
    Bundle-ul cu Beyond si TLOU se va gasi si in ianuarie cu siguranta, abia a aparut de 2 luni.

7. #7 SP
    Ok, multumesc mult. Daca o sa mai am vro nelamurire o sa folosesc tot acest thread. O seara placuta si multumesc din nou ca mi-ai explicat

8. #8 SP
    Nici o problema. Daca mai ai intrebari, posteaza-le aici.

9. #9 SP
    Junior Member stefanpuica's Avatar
    eu am cumparat de la altex vineri consola care vine cu GTA V si sunt foarte multumit de ea.am mai cumparat un joystick si jocurile : Beyond (imi vine sa ma dau cu capu de pereti cand imi amintesc ca am dat o gramada de bani pe un joc de ***** ca asta), L.A. Noire,GOW III,DISHONORED,FIFA 13 ca 14 nu era in magazin si as vrea sa iau The Last Of Us dar nu stiu exact cum e.imi puteti spune cei care l-au jucat daca e ceva gen Beyond sau nu?sa stiu il cumpar sau il las 10000 de ani pe raft?

10. #10 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    pai pentru inceput ai sa urasti faptul ca unul din personajele principale seamana extrem de mult la aspect cu Jodie din Beyond..

11. #11 SP
    ma refer e tot la fel de prost ca si beyond la gameplay?ca in beyond mai mult cu acel spirit joci decat cu personajul.nu stiu ce sa zic poate e mai misto mai incolo dar am jucat pana am ajuns intr-o padure unde ma urmarea politia si am aruncat sub pat jocul

12. #12 SP
    Beyond cu siguranta nu e un joc pentru oricine. Si da, TLOU e considerat de extrem de multa lume cel mai bun joc scos pe PS3 si unul dintre cele mai bune facute vreodata deci na, se merita . Da-i un search pe yt la niste review-uri sa vezi daca iti place gameplay-ul (n-are nici o treaba cu Beyond mecanica jocului).

13. #13 SP
    Totusi poti sa descarci demo la TLOU daca nu reusesti sa te convingi din videoclipuri.

14. #14 SP
    faza e ca eu o sa-i dau unui prieten consola mea si imi da exact cat imi da pe ea si eu o sa-mi iau alta cu GT6 si TLOU si iara-si trebuie sa-mi cumpar GTA V .inca ceva m-am asteptat ca in cutia de la GTA V sa gasesc un poster+harta cum am gasit la IV si SanAndreas dar este doar cartea si harta

15. #15 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Sa inteleg ca iti plac jocurile gen "kill them all" , mindless fun , in cazul asta nici TLOU nu este de tine.
    Incearca seria GOW.

16. #16 SP
    Off-topic: hehehehe chiar ma intrebam cand ai sa postezi
    On-topic: nu, serios, ia-ti seria jocurilor Uncharted si TLOU. Fun-fun. Si au si MP distractiv.

17. #17 SP
    la shooter pe consola sunt varza.singura problema e ca nu pot sa pun tinta cu analogul .am jucat un joc pe ps2 nu mai stiu cum se numea dar era misto ca se ducea singur tinta pe om,ala a fost singurul shooter care mia placut pe consola.Mie imi plac jocurile gen: GTA,The Godfather,L.A. Noire,GOW ceva recomandari cu jocuri de acest gen?nu vreau sa mai dau bani pe prostii de jocuri

18. #18 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Un alt joc ''Fun + A lot Kills'' mai este Dead Rising 2 si mai poti sa te uiti si la seria Darksiders si DMC

19. #19 SP
    la prima vedere par interesante.ce stiti despre watch dogs cand il lanseaza? se va lansa si pe PS3?

20. #20 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Da, se va lansa si pe PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast