-
Sfat PS3
Salut . cat de curand o sa-mi cumpar un playstation 3 (nu stiu de care mai exact si cati gb lasati-mi voi pareri)
am avut mai de mult un ps2 cand eram mai mic
deci vreau sa stiu daca imi cumpar un ps3 sh sa zicem cum pot vedea daca este original si daca nu e banat pe psn ?
Vreau sa cumpar unu nemodat pt ca am inteles ca daca e modat nu poti juca multiplayer , eu vreau sa ma joc doar multiplayer gen bf4 ,gta v , cod si putin singleplayer . lasati-va si voi parerea si raspundeti-mi la intrebarile de mai sus . mersi
---------- Post added 21-02-2014 at 18:52 ----------
Nimeni nimic ?
-
-
Salut. Acum pe piata exista decat modelul PS3 Super Slim, care este inca in fabricatie. Poate sa ai noroc sa mai gasesti un PS3 Slim nou prin magazine. SH nu merita sa cumperi deoarece este aparat electronic si nu stii cum a fost folosit, cat de forjat a fost.
Asa ca poti sa iti iei un Super Slim de 12GB nou (varianta de 12GB are in realitate decat 8.5GB), cu garantie (am inteles ca vrei sa joci Grand Theft Auto V: incape la fix si pe varianta 12GB) sau sa-ti iei cu 500GB cu jocurile: The Last of Us + Gran Turismo 6/ Assassin's Creed IV Black Flag/ Diablo III/ Grand Theft Auto V.
Am inteles ca vrei sa joci mai multe jocuri. Dupa mine, as zice sa iei varianta de 500GB cu orice joc/jocuri vrei tu, apoi sa iti iei jocurile scrise de tine mai sus.
Bafta!!!
-
am inteles , pai cred ca atunci imi iau de pe ebay console care au fost desfacute doar pt proba
mai am o nedumerire , care e faza cu ntsc , ntsc-c(china) ?
-
Nu stiu daca ai achizitionat ps3-ul,dar iti dau un sfat.ebay-ul e ca okazii..Oamenii aia de pe ebay,sunt ca cei de pe okazii.Gogu,ps3 nou desfacut doar pt proba..Mai bine iti iei de aici,cu garantie tot..Sau poate vrei sa comanzi un ps3 si sa primesti 2 kg de cartofi.Bafta