Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 246 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #301 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Superman90, pai Forza3 abia a fost lansat, iar GT5 urmeaza sa fie lansat in decembrie sau ianuarie (cel putin asa se zvoneste), deci nu vad mare diferenta intre release date. Tu crezi ca la anul o sa vedem Forza4? Hmmm, aici Microsoft baga publicitate la greu, peste tot, au organizat chiar si un turneu unde castigatorul pleaca cu 15.000 euro si o consola Xbox.

2. #302 SP
    Member Dante's Avatar
    GT5 va fi lansat oficial in japonia in martie 2010. in europa se va lansa la o data ce inca nu a fost anuntata insa nu foarte tarziu dupa data lansarii din japonia. nu inteleg de ce bagam in aceiasi oala GT cu Forza, sunt 2 jocuri exclusive pe cate o consola. eu zic ca pt ps3-ari merita asteptarea pt ca va fi un joc care va fi jucat mai mult de un an. in multiplayer poate mai multi ani , daca acesta va fi unul reusit, fara lag etc

3. #303 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Nimeni nu poate nega faptul ca e concurenta intre cele doua titluri, sunt pline forumurile de discutii aprinse pe tema asta. Nu am zis ca vom vedea Forza 4 in 2010, ci ca s-ar putea sa inceapa mediatizarea Forza 4, special pentru a-l prezenta drept adevaratul concurent al GT5-ului.

Dante, sunt destule exemple de jocuri care apar in Japonia si de abia la cateva luni dupa apar si in Europa + US. Asteptarea merita, dar in anumite limite. Nu suntem toti fani inraiti ai seriei GT, nu avem toti tone de rabdare, ca sa inghitim in sec la fiecare anunt de mutare a deadline-ului, dar asta nu inseamna ca banii pe care i-as da si eu pe joc, in calitate de novice al seriei, nu sunt importanti pentru Sony si developer.

Am zis mai sus de Blizzard. Sunt fan inrait al seriei Diablo, am jucat diablo II timp de 3 ani, as fi mers la orice ora in orice oras sa cumpar Diablo 3 daca aflam de el, dar sincer mi-am cam bagat picioarele cand am vazut ca aproape au anulat toate proiectele din cauza World of Warcraft.

Asa si aici, e misto jocul, e inovator... in trailere. Pana apare, adica martie 2010 + lunile in plus sau cat va lua localizarea pt EU si US, s-ar putea sa apara sau sa fie anuntate deja jocuri egale sau mai bune, iar asta o sa influenteze vanzarile GT5-ului (adica daca mai dau eu bani pe el sau X-ulescu etc.). Daca ne uitam cat de mult influenteaza Modern Warfare 2 toate lansarile din perioada asta, nu e greu sa aplicam aceeasi gandire si in cazul GT5.

4. #304 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    SEMA show: More news on the much-anticipated Gran Turismo 5 video game

We met with Gran Turismo creator and godfather Kazunori Yamauchi at SEMA and asked him the usual phalanx of questions--most importantly, when the heck is the game coming out? We're dying here, man, dying!!!!!

5. #305 SP
    Member killlemalll3's Avatar

6. #306 SP
    Member L0G1X's Avatar

7. #307 SP
    Member Dante's Avatar
    in niciun caz nu va dura luni intre lansarea din japonia si restul lumii. pot sa pariez ca apare la cel mult 3 saptamani

8. #308 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    in niciun caz nu va dura luni intre lansarea din japonia si restul lumii. pot sa pariez ca apare la cel mult 3 saptamani
    ok, it's a bet

9. #309 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Erm.. look up
    Era pus si mai inainte, dar useru de youtube l-a sters.

La gt1 au lucrat tot 5 ani.

10. #310 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Era pus si mai inainte, dar useru de youtube l-a sters.

La gt1 au lucrat tot 5 ani.
    Care YouTube Link-ul lui Dj Mo este de pe GameTrailers.com

11. #311 SP
    Member playgame's Avatar
    Care YouTube Link-ul lui Dj Mo este de pe GameTrailers.com
    Dj Mo n-a fost primu care a pus video-ul ala, ci Trickz. --> http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post185158

12. #312 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Dj Mo n-a fost primu care a pus video-ul ala, ci Trickz. --> http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post185158
    Ok, am văzut acum, ai dreptate, dar eu �i atrăgeam atenţia lui killlemalll3 asupra faptului că există deja un post (al lui Dj Mo) cu acelaşi link de pe GameTrailers. Faptul că mai era şi a treia oară clipul nu schimbă mare lucru. Oricum, enough of this, no biggie anyway.

13. #313 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Erm.. look up
    Sorry M-am grabit sa se bucure si altii impreuna cu mineArata grozav...

14. #314 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #315 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

16. #316 SP
    Member playgame's Avatar
    Megapixel quality.

Accesati linku, pozele au prea multi MB si nu le accepta in attachment.
    Attached Images Attached Images tt-headlights-small.jpg

17. #317 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Vanzari worldwide GT5P - 4.17m Polyphony Digital Inc. - Software Title List -

Cu putin efort acopera costurile de productie pentru GT5 poate chiar au profit deja

18. #318 SP

19. #319 SP
    Member playgame's Avatar

20. #320 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Stiti ce sunt eu curios...o sa avem sau nu ploaie in jocul asta? Ce se stie pana acum?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 246 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast