eu sunt multumit de numarul masinilor japoneze, my two lovers: Nissan GTR si Lancer Evo Xcome to me babies
Lambos come after that![]()
eu sunt multumit de numarul masinilor japoneze, my two lovers: Nissan GTR si Lancer Evo Xcome to me babies
Lambos come after that![]()
Eu,am sarit in sus de bucurie cand am vazut azi ca au pus in sfarsit data releas-ului.MI-am comandat un umil volan Logitech Driving force GT,mi-am facut si precomanda la un furnizor de jocuri si-l astept cu nerabdare.Sper sa-l am pana in 10 decembrie,am inteles de la furnizor ca va aparea in magazine incepand cu 5,6 Decembrie.Sper sa nu avem surprize.
Driving force GT are si pedale sau doar volanul. Vad ca e wireless? ca nu gasesc la producatori poze decat cu volanul, fara pedale
Gran Turismo 5 Unboxing
A new video has just recently been uploaded to YouTube showing an unboxing of the much anticipated Gran Turismo 5, Sadly.. It’s only 0:52 long but definately worth a watch anyway.
arata grozav jocul. O sa fie foarte frumos. Acum ma aflu intr-o noua dilema ....mi-as dori foarte mult un volan si am pus ochii pe Logitech Driving Force GT. .....dar cu bugetul alocat jocurilor nu stau foarte bine. Totusi ...cand ma gandesc ca jucam Porsche Unleashed cu tastatura si era chiar controlabil, cu atat mai mult ar trebui sa pot juca cu Dualshock-ul, triggere progresive, posibil pe R2 L2 acceleratie , frana, L directie, sau L directie si R sus acceleratie, R jos Frana.
E un must buy jocul asta. Credeti ca va aparea in magazinele romanesti de pe 24?
Am jucat si cu controller,dar crede-ma ca altfel sta treaba cu volan in jocuri,am jucat F1 2010, GT5 prologue, si NFS si nu se compara timpii care ii scoti in curse de ex...inafara de asta e e foarte real totul.
Am un Logitech G25...nu cred ca vrei sa stii cum face in formula 1 cu toate setarile de feedback la maxim...iti transpira mainile zici ca esti la sala de forta...un volan e "altceva" daca esti impatimit cu jocurile de masini,se merita clar !
Iar jocul nu conteaza daca apare pe 24 sau pe cu o saptamana dupa...conteaza ca o sa apara.
daca ai buget, recomand si eu volan, mai ales la jocurile sim. si cred ca daca esti pasionat de racing, merita sa strangi bani / sa sacrifici alte jocuri pentru un G25 sau G27, feeling-ul e sublim ! daca ai sansa sa incerci unul, nu sta pe ganduri, you will be amazed !
off: Lazarica, ai jucat Shift pe PS3 cu G25-ul? daca da, cum naiba ai reusit ca la mine frana si acceleratia e pe acceasi pedala.. don't ask lol
Pana la GT5 Prologue am jucat toata seria GT doar pe controller si pot sa iti spun ca se poate juca bine si asa, sunt jucatori pro care inca joaca de pe controller. Personal am facut tranzitia la volan si usor usor m-am adaptat ( la inceput timpii mei erau praf in comparatie cu ce scoteam jucand de pe controller). Un volan merita, desigur, dar nu face toata diferenta ; daca iti place jocul o sa il poti juca si de pe un dual shock.
pune-ti frana la buton, nu poti configura butoanele ?.
E cam scump G25, folositi ambreiajul des? conteaza si cum pleaca masina sau e de tipul on/off?. (in viata realadai drumul progresiv la ambreiaj si calci acceleratia tot progresiv)
Driving force GT ar fi ideal pt mine, exceptand faptul ca nu am buget pt el si ca nici spatiu nu am, am PS3-ul in sufragerie si am o masuta mica de canapea, deci si spatiul ar fi o problema
Tocmai am vorbit cu tipul de la bazar care vindea g25-ul. Maine ar trebui sa ajunga
Clar se merita un volan! Eu am jucat gt5p pe un DFGT al unui prieten si feelingul era foarte fain![]()
Deci Doamne fereste!
sursa News: GT5 suffers new European delay? - ComputerAndVideoGames.comWhile Sony recently gave the much-delayed racer a November 24 launch date, the Dutch and French PlayStation sites now display a November 26 release date, and it's the same across mainland Europe, according to TheSixthAxis.
The UK PlayStation site still says the game will launch on November 24
nu ma refeream la mine in mod special .....daca va aduceti aminte ce circ a fost ca s-a amanat cu 20 zile, chiar si 2 zile pot sa dea un circ mai mic cu 90%, dar sa existe.
Era mai mult o gluma stirea asta. Si personal , nu o sa ma arunc de pe bloc ca nu apare GT 5.am o masina reala imi satisface pe deplin orgoliul de sofer
Bookmarks