Installing....
Add me PSN- GGPaul
Grrr........ Id: cosminbad , diseara sper sa am timp de el
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
VG247 � Blog Archive � GT5 reviews are go – it’s an EG 9
The GT5 review embargo has now lifted. Get ever score after the break.
All the scores are below. If you have any more, stick them in the comments and we’ll add them.
Gran Turismo 5 has now launched for PS3, with midnight openings taking place last night in the UK and India.
- Eurogamer – 9
- IGN – 8.5
- Joystiq – 4/5
- VGD – 8
- CVG – 8
- Destructoid – 10
- GamePro – 4.5/5
- GameReactor – 7
- Videogameszone.de – 85%
- Metro – 8
- PSLS – 10
- TSA – No score
Graphically speaking e fail, sincer. World detail la nivel de 2004-2005. Se scoate cu detaliile la masini dar veti ramane dezamagiti de impresia vizuala, mai ales la inceput.
pot. it helps.
daca arata si se misca la fel de bine pe TV-ul meu cum e in clipul pus de GeOKeR mai sus, sunt mai mult decat happy. Hai cu posta!!!![]()
Pff, pai daca aia nu e in regula, cealalta e nu stiu cum, atunci la ce naiba a lucrat maimuta aia japoneza atatia ani?![]()
Inclin sa cred ca ai dreptate, voi vedea dupa ce o sa-l cumpar. Totusi e frustrant ca, dupa atatia ani de asteptare, sa auzi numai lucruri negative![]()
Nu e joc nashpa, asteptari prea mari doar.Sincer, daca nu avea online l-as fi inchiriat numai.
Kazunori Yamauchi Greets GT5 Fans In Madrid – PlayStation.Blog.Europe
As fi vrut sa ma trag si eu in poza cu nenea...poate la lansarea GT6 din Bucuresti,in anul 2016.Ce frapeaza e faptul ca la plecare urca in dreapta.Da,Yamauchi,marele pilot de curse,ala de se culca cu masinile sub plapuma , are sofer ! Acum trebuie sa-l intelegem,poate a tras omul o tuica si chiar nu putea conduce.
daca are un control bun si o miscare cat de cat realista a masinii, nu imi pasa de mediul inconjurator. Nu joc Battlefield, ci conduc cu 200km/h, cine are timp sa admire peisajul?
SirAndrew ...Id, ceva ?
GGpaul, ok
Bookmarks