ah, sa nu uit, se poate juca linistit fara install pe hdd.
e acceptabil.
mea culpa...
era traction control pus la 5 din 10
am incercat iar.. de data asta chiar cu toate pe offun jaguar prin oras si a fost ok.
raspuns brutal din partea masinii, asa cum imi doream.
daca reusesc sa scot si balariile care apar pe ecran sunt tare
sau sa setez butoanele la g25.
Rog pe cei care au comandat jocul de pe shopto sa lase un mesaj aici cand le ajunge jocul. Merci.
am schimbat masina...
sunt curios cand apar meseriasii in ale fotografiei sa faca ceva poze artistice
astea sunt facute la nimereala pentru ca habar nu am.
*dati click pe poza dupa ce se deschide, pt ca sunt la rezolutii nesimtite.
In caz ca nu ai vazut
http://www.consolegames.ro/forum/480886-post7832.html
pai ziceti ce nr are camera voastra
---------- Post added 25-11-2010 at 10:47 PM ----------
eu am incercat sa-i dau create a room... si a ramas blocat cu ecranul care ma anunta ca asta face
*am reusit sa fac camera... daca intra careva...
SirAndrew_PCR
---------- Post added 25-11-2010 at 11:14 PM ----------
miami daca vezi camera.. intra...![]()
Review: Gran Turismo 5- Destructoid
In sfarsit un review calumea.Score: 10 -- Flawless Victory (10s are as close to perfect as you will get in a genre or on a platform. Pure, untarnished videogame ecstasy.)![]()
hai las-o dracu... daca nu e platit si e din proprie initiativa e cel mai pupincurist review care mi-a fost dat sa vad
fraze de genul:
One of the most noted additions to GT5 is damage modeling. It's too bad that this feature isn't really notable...
The addition of damage modeling doesn't really seem to serve the game in any way
On the other hand, the new weather, lighting and particle effect additions are welcome and greatly appreciated.cand toti tipa de faptul cum devine grafica pe ploaie sau pe praf... vine si baga chestia asta. pe bune acum, asta e sanatos la cap? mai bine nu aducea vorba daca vroia sa-i iasa review-ul "cum trebuie"decat sa bage asemenea balarii..
asta o spune atunci cand 90% din timp serverele au fost down... cine dracu te crede bai pinochio...Creating or joining online rooms is easy, as is jumping into a race.... ...every match I was in worked beautifully
Score: 10 -- Flawless Victory![]()
Cand Destructoid da note de 5 sau 6 unor jocuri precum Black Ops si Vanquish, ii acuza toti ca nu stiu pe ce lume traiesc. Cand aceeasi tipi de la Destructoid dau 10, eee, se schimba treaba.
sunt level 6... si avem ceva damage
am facut un film la calitate mai mare cu acea cursa... o sa-l pun sa o vedeti.
masina din fata e calitate "standard", nu a patit nimic... insa mie mi-a dat de m-a julit![]()
Bookmarks