Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 180 of 246 FirstFirst ... 80 130 170 178 179 180 181 182 190 230 ... LastLast
Results 3,581 to 3,600 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3581 SP
    Banned Trip's Avatar

2. #3582 SP
    Member miami's Avatar
    Masini standard care se conduc la fel...si circuite care ii s-au parut MEEAHH ... asta nu are 10 minute jucate si face review.

3. #3583 SP
    Member Dasani's Avatar
    Ioi ce penibil e ala;auzi la el:''tone de achievment'uri''.Esti pe PS3 BAHHHH!

4. #3584 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Singurii care fac review-uri ca lumea pe net sunt cei de la gametrailers. Nu fac la toate jocurile aparute dar ofera detalii super ok.

Si ca sa fiu on-topic, am facut niste seasonal events si cred ca o sa iau pauza pana la urmatoarele de la GT5, nu merita deloc.

5. #3585 SP
    Member anes's Avatar

6. #3586 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    This Gran Turismo 5 Bug Can Kill Your Game [UPDATE] - GTPlanet

Over the past few weeks, many Gran Turismo 5 players around the web have reported a very serious bug in the game�s save file: once it reaches 4165KB in size, it can no longer be used. When the game attempts to load the file, the following (somewhat misleading) PS3 error message will be displayed:

�Insufficient free space on hard disk drive (HDD). At least 32MB required. Please exit the game and free up some space. 0�00000015 [217]�

As of writing, it is unknown if there is any way to get around this error message, reduce the file�s size, or recover your data.

UPDATE: Kazunori Yamauchi has addressed this issue via Twitter, confirming that it will be fixed in the next game update to be released on February 18th.

7. #3587 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    nu mai joc pana in 18, just in case

8. #3588 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    nu mai joc pana in 18, just in case
    Fisierul meu de Game Save are 790 kb , si am destule masini in garaj (zic eu). Nu vad cum as putea ajunge la 4165KB prea curand .
    Tudyniuz , eu zic sa verifici marimea fisierului mai intai

9. #3589 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    am si eu pretext sa fac o pauza, ca oricum seasonal events pana la update nu merita facute

10. #3590 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am o intrebare si nu stiu unde altundeva sa o pun. Care e mai aproape de realitate dintre Dirt 2 si GT5 cand vine vorba de raliu? Ma refer strict la handling-ul masinii...

11. #3591 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Am o intrebare si nu stiu unde altundeva sa o pun. Care e mai aproape de realitate dintre Dirt 2 si GT5 cand vine vorba de raliu? Ma refer strict la handling-ul masinii...
    Categoric Dirt 2 ...mie unu nu-mi place deloc cum se controleaza masina (la categoria rally) in Gt5...in opinia mea sta destul de prost la acest capitol si sa va spun si de ce: Pai daca pe un viraj mai strans nu poti tine masina in turatie ca sa poti aborda virajul prin derapaj controlat si roile sa "muste" in tot acest timp din pamant atunci eu nu consider ca acel joc aduce spre rally sim...ba din contra...pt mine e un minus acest lucru.

12. #3592 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    Corect! Tibikimi zice bine. Vroiam si eu sa abordez subiectul asta cu rally. Intradevar este dezastruos cum se comporta masinile de raliu pe traseu. Mai ales pe macadam. Ai impresia ca mergi pe zapada. Si pe deasupra si circuitele destinate acestor evenimente sunt lipsite de orice farmec. Am sperat sa schimbe manevrabilitatea masinilor de raliu din GT4 in GT5, dar vad ca batut pasul pe loc aici.

13. #3593 SP
    Member adicodlea's Avatar
    azi sau maine primesc si eu Gran Turismo 5 ! orice sfaturi pentru inceput sunt bine primite ! tks !

14. #3594 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    xslvry, incepe cu licentele, daca faci aur la ele iti da masini pe care le poti folosii la a-spec sau b-spec, pentru mine cel putin a fost o tactica buna, dar... te asteapta clipe grele la licente....
    psn id: Nandy001

15. #3595 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    ce coincidenta..tocmai am jucat dirt 2 ieri cu un g27 si pot sa zic ca eu credeam ca dirt 2 e mult mai arcade dar defapt e mult mai realist deact am putut sa-mi dau seama jucandu-l fin tast..daca s-ar muncii putin le-ar iesii un simulator de nota 10.Oricum cert e ca jocul , versiunea de pc cel putin are un force feedback incredibil de realist si e de departe cel mai reusit din toate jocurile care le-am jucat pana acum, si am jucat destule.In oricecaz e superb si merita incercat, nici modul din gt5 de raliu nu e rau dar e asa de departe de realitate..

16. #3596 SP
    Ok saru'mana
    Daca mai au si altii pareri, inca le mai astept

17. #3597 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Controlul din Dirt 2 e mult mai natural, te simti mai cu rotiile pe pamant. In GT5 problema e ca tot timpul te simti ca si cum ai fi pe gheata.

18. #3598 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Ok,am inteles cu Dirt2,stati linistiti ca o sa iasa Dirt3.
    Lets talk aboute GT5 here.Ceva noutati,sfaturi,chestii noi,upgradeuri?
    Eu unul incerc spere trofeul de 1000 cars,unice bineinteles,ca tot nuam ce juca la sesonal si onlineul nu ma atrage.Am strans vreo 400 de masini pana acum.Keep going.

19. #3599 SP
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Ok,am inteles cu Dirt2,stati linistiti ca o sa iasa Dirt3.
    Lets talk aboute GT5 here.Ceva noutati,sfaturi,chestii noi,upgradeuri?
    Eu unul incerc spere trofeul de 1000 cars,unice bineinteles,ca tot nuam ce juca la sesonal si onlineul nu ma atrage.Am strans vreo 400 de masini pana acum.Keep going.
    Ceream doar niste opinii, sunt sigur ca sunt multi care isi pun intrebarea cat de realist e raliul din GT5 fata de alte jocuri. E muult mai interesant ca ai tu 400 de masini si ca vrei nu stiu ce trofeu.

20. #3600 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    @Bitza: Exista un "ghid" pentru masini in GT5? Ceva in genul... sa bifezi o masina dupa ce ai cumparat-o. Mi s-a intamplat sa nu stiu daca am o masina deja, iar navigarea prin meniuri nu e chiar rapida.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 180 of 246 FirstFirst ... 80 130 170 178 179 180 181 182 190 230 ... LastLast