Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 181 of 246 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 191 231 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3601 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    @Bitza: Exista un "ghid" pentru masini in GT5? Ceva in genul... sa bifezi o masina dupa ce ai cumparat-o. Mi s-a intamplat sa nu stiu daca am o masina deja, iar navigarea prin meniuri nu e chiar rapida.
    Nu cred ca e asa ceva. Mai sunt si altii care ar dori un fel de ghid sau un alt sistem de sortare la garaj:
    3)custom 'file system" for garage(I'd love to keep my cars in 'class' rather than by make/model/HP/date aquired, etc. I'd love to be able to park them where I can find them easier. scrolling through many cars just to find that one car I am looking to use would be easier if I knew which garage I parked them in-i.e. Touring Cars, Muscle Cars, race cars/LM cars, etc)
    Post Your GT5 Suggestions here | PlayStation� Community Forums

2. #3602 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Pt iphone este gt5 garage in care bifezi cu manuta ta ce masini ai din colectia totala.
    Si eu sunt de parere ca ar trebui ceva gen "Collection" din GT PSP in care sa vezi exact ce'ti lipseste

3. #3603 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Exact, GT Garage se numeste aplicatia si costa 0.99$ (sau free cu Install0us) si include toate cele 1031 de masini, grupate pe marci, si se pot bifa cele deja cumparate.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ceream doar niste opinii, sunt sigur ca sunt multi care isi pun intrebarea cat de realist e raliul din GT5 fata de alte jocuri. E muult mai interesant ca ai tu 400 de masini si ca vrei nu stiu ce trofeu.
    Eu nu am nimic cu tine si ma bucur ca ai intrebari legate de partea de raliu din GT5, insa sa ramanem la GT5 si nu sa deviem in Dirt, cum ca este mai bun and stuff. Dirt-ul este facut special pentru raliu si mi se pare normal sa fie mai bun ca GT5-ul, care este axat pe partea de "driving simulator".

Mai exista si acest link in care probabil iti faci cont si-ti bifezi masinile achizitionate, putand vedea ce-ti lipseste:
    http://www.mygranturismo.net/carlist...=0&order=power

Sau faci un excel cu toate masinile din joc, printezi si tai de pe lista cand faci o achizitie, asa am inceput eu prima data.
    Attached Images Attached Images img_0059.png img_0060.png img_0061.png img_0062.png

4. #3604 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Mai incerc odata, din lipsa de timp is departe tare de un ferrari f10?
    Ma rezolva si pe mine cineva prin exploitul cu save game'ul?
    PSN id: ZdrutZ ar trebui sa il aveti mai multi ca e in acel tabel de la inceput

Mersi anticipat pt cine e amabil

5. #3605 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Mai incerc odata, din lipsa de timp is departe tare de un ferrari f10?
    Ma rezolva si pe mine cineva prin exploitul cu save game'ul?
    PSN id: ZdrutZ ar trebui sa il aveti mai multi ca e in acel tabel de la inceput

Mersi anticipat pt cine e amabil
    Daca vrei iti trimit eu maine F10.Iti dau acum add.

6. #3606 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar

http://www.gtplanet.net/gran-turismo...february-18th/
    "Kazunori also appears to confirm the return of the “Performance Points” system used to benchmark cars in GT5 Prologue may be returning to GT5"

...alte restrictii

7. #3607 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    hello. are cumva cineva un LM race car dinainte de '79? Ca e vital intr-o cursa ... doar pt cursa asta. returnez masina apoi. va rog mul. ID: theclawster37 sorry de typing ... postat de pe ps3

8. #3608 SP
    Soc! azi am intrat pe PS3 si din 16 prieteni... niciunul nu juca GT5 .
    Cred ca trebuie un campionat, asa ca sa mai improspatam atmosfera.

9. #3609 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Poate multi dintre ei joaca inca KZ3

10. #3610 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Go for it.Nu te opreste nimeni sa initiezi asa ceva.As incerca si eu,daca ar fi la o ora ok pt mine.

11. #3611 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    subscriu...inclusiv partea cu ora
    btw eagle eye tiam dat add sper ca nu te superi

12. #3612 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Si de ce te socheaza acest lucru...nu mai avem ce juca la GT5 din pacate...eu am cam facut tot ce era de facut inafara de cursele de anduranta pe care nici nu le voi face...in rest ce sa mai joci?...online e destul de frumos dar lumea nu se inghesuie deloc din cauza XP-ului si creditului extrem de mic pe care il primesti dupa o cursa asa ca.....

13. #3613 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    mai e o zi pana la update, sa speram ca o sa vina cu ceva fresh pe partea de multiplayer. Poate modifica recompensele etc. Si poate mai optimizeaza meniurile si timpii de asteptare pana te conectezi la un lobby care sunt groaznici. In rest masinile sunt bine redate, nu prea au ce sa schimbe la ele. Masini noi , gratis , nu cred ca o sa avem.

Sper sa nu fie doar browser B-spec in update-ul asta

14. #3614 SP
    Member adicodlea's Avatar
    am si eu nevoie de o masina dinainte de 79' ptr o ora sau asa , o inapoiez ! tks !

15. #3615 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    mai e o zi pana la update, sa speram ca o sa vina cu ceva fresh pe partea de multiplayer. Poate modifica recompensele etc. Si poate mai optimizeaza meniurile si timpii de asteptare pana te conectezi la un lobby care sunt groaznici. In rest masinile sunt bine redate, nu prea au ce sa schimbe la ele. Masini noi , gratis , nu cred ca o sa avem.

Sper sa nu fie doar browser B-spec in update-ul asta
    Sa inteleg ca update-ul de care spui,........va fi ceva mai special?

16. #3616 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

17. #3617 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    About time!

18. #3618 SP
    nuuuu de ce a luat cosmin ban? tocmai cand aveam ceva de discutat cu el

19. #3619 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din jucatorii mai seriosi de GT5, mai e cineva interesat de un Campionat? Daca da, don't miss this!
    http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
    Thx

20. #3620 SP
    Member slabunator's Avatar
    Se mai poate face smecheria cu sticku sa cumperi masina si dupa sa-ti returnezi banii sau au bagat baietii ceva protectie + ban ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 246 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 191 231 ... LastLast