;))
Printable View
sa inteleg ca ai terminat cu semintele si o sa faci lobby diseara? :) ca nu aveam unde sa intru ieri. Poate jucam cu masinile noastre din joc.
Si-a luat cineva Beetle din '54 ?
A castigat cineva cursa Top Gear cu VW Bus?(prima). Eu nu am avut rabdare si cum prindeam un loc mai bun ieseam de pe traseu. E odioasa masinuta aia la handling
Nu a fost greu cu VW bus. Franeaza preventiv si pe curbe o sa ai o viteza constanta.
Dupa cursa cu VW bus pe track-ul alora de la Top Gear e alta cursa cu o toyota parca.....doamne deci nu pot sa o tin pe sosea...imi vine sa sparg alea prin jurul meu,imi musc pumnu de draci...cum ati reusit sa tineti masina pe traseu ?
Cea cu Lotus Elise? Incearca TCS 7 si nu accelera brutal cand esti in viraj. Dupa primele trei viraje, folosind late brake, ar trebui la iesirea din Hammerhead sa ai locul 5-6. Restul vine de la sine.
azi o sa am jocul :O):O):O)<:-P<:-P<:-P:):):)
Coletul era la posta din data de 6 dar nu au trimis aviz :wall:
Cred ca va trebui sa facem cate 2 camere online in curand. N-am mai intrat zilele astea dar ultima data stiu ca eram peste 16 :)
Clar. Parca la nici un joc nu s-a strans atata lume. E un joc superb daca il joaca atata lume
Daca o sa vina cineva si o sa va trimita in parapet...poate o sa fiu eu.
andrei3c sau andrei_3c e id-ul meu de psn.(da,cred ca asta ii)
ce-ai fumat gigele azi? Da-ne si noua, tii asa doar pentru tine?
Sa inchida dracu' etonobotanicele astea odata si sa dea drumu' legal la iarba ca uite ce se intampla cu copii din ziua de azi.
yep ;)
Scuzati-ma daca s-a mai postat, dar nu am urmarit topicul de o saptamana:
http://www.youtube.com/watch?v=jrf8F...eature=related
De ce nu poate lumea sa faca un video cu cineva care stie sa conduca.?:-/Baiatul asta era tot pe de laturi. Pacat de masina.:p
Am si eu aucm jocul,cum sa fac sa ma joc cu voi ???
---------- Post added 08-12-2010 at 07:44 PM ----------
dati add la andrei3c !!!!!!!!!!!!!!!B-)
Nu am jucat pana acum deloc dar cred ca ma descurc.
stie careva daca in GT5 la modul b-spec poti creste viteza cursei cum era la gt4?
stiti voi increase pace x3
Pentru cei care au nevoie de o masina spre a finaliza o competitie in A-Spec, sau B-Spec, sau care vor sa imprumute altor useri masini, am deschis un thread http://www.consolegames.ro/forum/f15...5-marketplace/
Am apucat si eu sa joc putin.E grozav.Foarte real.E de ajuns sa intri cu viteza mare in curba ca ai pierdut vreo 4 locuri...
E groaznic de enervant sa margi bine toata cursa si sa faci din neatentie o greseala la ultimul viraj...cursa e pierduta.
Kartingul e foarte interesant.Nu prea inteleg ce e cu b-spec si ce rol am eu acolo in afara de a ii zice la ala sa accelereze/franeze/depaseasca.Licentele sunt foarte interesante.
Am facut greseala sa fac prima cursa in online...esec total.:wall:
---------- Post added 09-12-2010 at 12:19 AM ----------
apropo,de unde pot sa joc online ?