poti rejuca cursele deja castigate.
Printable View
poti rejuca cursele deja castigate.
Premiile pentru event-ul care incepe diseara:
1st - F1 2010
2nd - Red Bull X2010
3rd - Corvette ZR-1 RM
PS: Toate vor veni vopsite in culoarea roz mat, perlat sau metalic, la alegere.
Nasol, nu o sa pot intra, job :(
Am facut lounge, daca vrea cineva sa vina la antrenament.
frumoase curse, imi cer scuze celor care i-am lovit...totul a fost fara intentie...si eu am fost lovit la randul meu, dar eu nu am microfon sa ma vait si sa tip in gura mare. Am avut cu cine sa alerg....a fost MO care m-a tinut in sah pana spre sfarsitul cursei....lap28, ia in a doua cursa (santhe parca asa se numeste), am lovit pe cineva insa dupa ce am fost impins din spate de driftbible. Per total o seara frumoasa.....Dark Andrei ai noroc ca ai casa cu mic si iti place sa vorbesti :))
A fost frumos si asta seara, cat despre robyboy m-am intrecut si eu de cateva ori cu el nu numai azi, si ieri parca si oricum baiatu mi-a lasat impresia ca stia sa mearga, poate e cam neatent de ziceti ca va mai loveste dar cred ca daca tot joaca cu noi o sa devina mai atent .
andrei ai inteles gresit...nu de frica...ca nu merge sa strangi pe nimeni de gat prin casca aia....dar puteam si eu sa iti dau replica....apropo te-ar fi incantat sa iti fi spus scuze cand te atingeam cu o faci tu?....e nu am casca (inca) + de asta, sa sti ca este un joc nu pierzi bani, nu pierzi faima....eu joc just for fun...este adevarat ca este aiurea dupa ce ai muncit atat sa te loveasca unu si sa pierzi dar asta e....e doar un joc. Iar cand esti lovit in 1-2-3 curba asta se intampla si in realitate. Ar fi culmea acum sa ne luam la "ciocane" unu pe altu ca m-ai atins in roata...ca mi-ai spart stopu, ca m-ai penetrat in portbagaj....
Imi pare rau ca nu am intrat dar am avut pb cu netul. Apoi m-am chinuit sa fac A.spec historic race car cup cu un Dodge Challenger RM de 750 CP. Dupa cateva incercari am luat gold la prima cursa, dar la a doua(cote d'azur) prin tura 3 greseam si ma depasa toyota 7 race car. Nu am avut rabdare sa mabconcentrez mai mult, important e ca se poate. Masina o aveam de la seasonal events, am facut Race modul, tot ce se putea pune pe ea si merge de rupe cu racing softs. Daca reusesc sa fac si Cote, revin cu setup-ul si ceva sfaturi cum sa tineti la distanta oponentii. Salut
:))
Misto cursele,in prima am incercat cat de mult am putut sa evit pe toata lumea,in a doua mi-am facut de cap putin si am mai ciocnit pe cate unul,a fost un fel de descarcare dupa prima:evil:.
Eu zic ca cel mai bine a sa jucam cu damege light de acum incolo ca sa evitam micile certuri de dupa prima curba,iar daca observati ca cineva de pe traseu loveste intentionat pe altii kick si trecut pe lista neagra:*
Mai da puturos mai este acel Subaru. Si pe langa faptul asta, mai este si 4x4 si se aseaza pe viraje ca un porc. Obositoare masina, obositor traseu, mai ales ca a fost pentru prima data pentru mine. Si "cocosii" cu RX-7, in fata. [-(
da, se vedea diferenta intre cele 2 masini. eu am reusit sa setez si prost cutia de viteze. n-am crezut ca trece de 250 la finalul liniei drepte dar m-am inselat. ajungea la 250 mai ales la aspiratie si apoi imi dadea rateu si facea un fel de frana de motor
intentionat am vazut ca loveste ovibota, parca asa avea id-ul......am o salvare in care de 2 ori cand era sa fie depasit intra in pers respectiva si la sfarsitul cursei m-a blocat pe mine....eram pe langa parapet si m-a inchesuit in el.....
am jucat de mai multe ori....si in rest nu am vazut vre-o intentie din partea altor persoane
Frumoasa cursa, desi am fost lovit in prima curba am avut parte apoi de un duel curat cu rzr, gg. In caz ca nu sunteti multumiti de masina o puteti schimba pentru celelalte curse, nu uitati diseara la aceeasi ora (20:00) urmeaza Suzuka.
Se poate, bineinteles.
Replay -> MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
1 Kobayashy82 20p 2 GreyhounD 18p 3 Vagabone 16p 4 alecs_mod 14p 5 rzr_10 12p 6 RobyBoy2009 11p 7 Dj_Mo 10p 8 Dante-ACM 9p 9 Dark_Andrei_RO 8p 12 ffocus2008 5p 12 LogiX 5p 12 adin33 5p
:)) @ prima poza , cred ca prima curba era spre dreapta , vad ca multi se orienteaza spre stanga :D
salutare,dc nu pot sa vad bordu masini volanu in A-Spec ?,se vede doar de afara capota si asfalt ? din interior nu pot sa vad ,are cineva idee ?
pai doar masinile premium au vedere din masina, cele standard nu au. adica din cele aprox 1000 de masini din joc doar 200 sunt premium si sun full detail
cine face lounge-ul acum?am primit mesaj de la GreyhounD ca dxxx_andrei_rx ( cenzurat intentionat :) ),dar nu mai are sloturi pt alti prieteni :(