Merg fain Lexus-urile.Votez si eu pt un online stil JGTC pe la 500hp.
Printable View
Merg fain Lexus-urile.Votez si eu pt un online stil JGTC pe la 500hp.
Am incercat ieri multumita userului nicutapa masina F1GT sau cum se numeste (masina mai mica de F1) si ce pot sa spun e ca am facut peri albi cu ea...nu-mi place deloc cum se misca...e oribil controlul acesteia mai ales pt faptul ca pe viraje nu poti pastra o viteza constanta (din acceleratie) si doar pe iesirea din viraj sa accelerezi pana la fund.Nu stiu ce sa spun, o sa mai incerc sa joc cu ea si cu alte setari si daca tot asa se comporta o sa uit clar de ea si de cursele care se fac cu ea...oribila.Oricum multumesc nicutapa.
cam toata lumea spune ca e dificil de controlat, pe forumurile de afara.
Ati jucat multi cursele de anduranta? ca ma bate gandul sa o fac pe prima, dar 60 de ture cu 2 minute tura, sunt 2 ore de condus. Amortesc aici. Iar premiul de 130 000 cr, e prea mic sa ma stimuleze in vreun fel. Sau se aduna toate locurile ca la Special Events?
Se face ceva online in seara asta?
Anduranta ma dispera cel mai mult. O vad ce mai nefolositoare. Mai bine faceau una de drift speciala. Mai am de facut 4 nivele de anduranta la spec.A si m-am saturat. Te invarti in cerc de nebun ...
Poate intre noi ar fi ok o anduranta dar cu PS3 e groaznic...
---------- Post added 09-01-2011 at 08:21 PM ----------
Dragule..nici nevasta-mea nu mi-a multumit atata niciodata :D
Acum serios. E destul de deprimant controlul la masinile asta de F1 dar nu imposibil. Sa balansezi cat mai bine acceleratia cu viteza maxima in f-tie de circuit si e ok.
Exista diferente intre masinile de Nascar (Toyota Camry, Chevrolet Impala, Ford Fusion)? Niste sfaturi pentru Nascar Series (Expert Series), in afara de stat cat mai mult la aspiratie.
Ce masina recomandati pentru Like The Wind?
Eu unu am renuntat la campionatu ala de nascar, din simplu motiv ca cel putin la una din curse ma OBLIGA sa folosesc stability assist ala cum naiba ii zice care ma incetinea in curbe ca toti dracii, m-am enervat si am iesit si nici nu am mai incercat de atunci.
Eu nu am facut cursele nascar a-spec extreme. In schimb mi-au placut cele Nascar school. Cu volanul iau gold mult mai usor. Senzationale mi se par si cursele cuc4wrc la Loeb challenge. Doar ca nu ma apropiu nici de bronz, imi e teama ca daca fortez ma izbesc si ma descalifica. Dar senzatiile sunt tari in volan pe gravel.
Am facut si eu prima anduranta de 60 ture cu un M3 de 450 cp. Mai putin de 2 min si 1 sec pe tur nu am scos, am schimbat de vreo 3 ori pneuri, am terminat cu 2 ture in fata. Peroada critica e la jumatatea cursei, cand te plictisesti groaznic. Macar dau ceva Xp, bani insa, cam putini pt atatea ture.
Intrebare pt cei cu volan Logitech driving force wireless Ps3: cum schimbati controalele? As muta claxonul si farurile.
Alea de la Loeb intr-adevar sunt geniale, mai ales pe zapada, acolo am luat aur si am ajuns la cativa metrii de Loeb lol
Pe gravel e mai greu ca esti in panta si daca nu franezi ca lumea risti sa te izbesti si sa fi descalificat. Si la rally event e foarte captivant si cred ca e singurul tip de cursa la care ma pricep extrem de bine (termin cu vreo 30-50 de sec in fata alora). lol
Am si eu o intrebare: daca fac la toate cursele de la Bonus la Seasonal aur, primesc ceva bonus?
nu primesti nimic in plus. Lacom mai esti :)
Eu am terminat cursa de la daytona cu Toyota Furai Concept (fiind cea mai ieftina solutie),la limita,gap 0.028 sec cu urmatoarele setari:
- engine stage 3
- titanium racing exhaust
- high rpm range turbo kit
- fully custom transmision
- fully custom lcd (drivetrain)
- fully custom kit (suspension)
- racing tire sift
Aero:
- front 35
- rear 60
Transmision gear ratio:
- max speed 380 km/h
Suspension weel alihn
- front 2.5
- rear 2.0
In timpul cursei am stat cat mai inside (partea stanga a cursei) pt ca iti fac ceilalti aspiratie. Deasemenea pe linie dreapta pe pot prinde si intrec, dar ai avantaj in curbe.Pe linia dreapta dinainte de finish, m-am uitat numai in spate, si am incercat sa-i blochez pe cat posibil.
Mazda Furai Concept '08 se castiga la B-spec amator NR-A Roadster Cup
O lista cu masinile si cand se pot debloca gasiti aici:
GT5 Prize Car List/Unlockables - GTP Forums
dealtfel mai puti incerca si varainta cu Corvette ZR1 09:
Quote:
Get a corvette ZR1 09, race modify it, Fully tune and make sure you are using Racing Softs.
Assists off
Tune settings:
Aero Front 35
Aero Rear 35
Transmission: Top Speed 249mph
Leave all the suspension settings on default. (already lowered to the max)
Then you will need to add any additional Tuning items so it has everything. Make sure to buy the Racing Soft tyres and install them.
Then change the settings to the ones mentioned above in the tuning menu before you start the race. You can change the aerodynamic settings in the body/chasis section.
Note this is also a good set up for doing the American championship race on the same track for 98,000 credits for 4 mins racing.
Azi mi-a sosit si mie GRAN TURISMO 5 . Add daca vreti sa jucam. psn id : robika1992
Intru si eu online spre seara.Daca nu face nimeni un lobby, creez eu unul pe la ora 20, doar ca router-ul ma cam deconecteaza cateaodata, insa hosting-ul poate trece la urmatorul.
Stie careva daca e vreo diferenta intre Restore rigidity de la GT auto si Improve rigidity de la Tunning?Am aplicat improve rigidity pe o masina odata si nu-l mai folosesc in veci, induce o gramada de understeer, la fel ca in GT4 de altfel.Insa Restore rigidity repara dmg pe termen lung dupa descriere, costa 500mii si nu-i vad rostul, deoarece masina e ca noua la inceput de fiecare cursa oricum.Motivul pt care intreb e ca am primit un X1 cu vreo 8000 mile la bord de la userii precedenti probabil, si eram curios daca ar beneficia de upgrade.
scuze baieti. dar e greu pt unii sa se vada depasiti in ultima tura. eu imi urmam doar trasa si altul vrea sa te loveasca vazand ca pierde teren.
si tot mie mi se spune ca sunt agresiv