Nu stie sa foloseasca pasta buna. Ce e valabil la pc e valabil si la ps3 si am desfacut multe pc-uri, inclusiv laptopuri (care sunt ceva mai apropiat de ps3 sa zic).
Ma opresc aici cu offtopicu. Sorry.
Printable View
Nu stie sa foloseasca pasta buna. Ce e valabil la pc e valabil si la ps3 si am desfacut multe pc-uri, inclusiv laptopuri (care sunt ceva mai apropiat de ps3 sa zic).
Ma opresc aici cu offtopicu. Sorry.
eu nu vad care e problema ca vorbeam despre cum sa jucam gt5 fara sa ne ia foc ps3ul. unii au zis de o anumita pasta iar eu nu am stiut ce e. nu am inteles deranjul. in fine...
am facut azi o parte din cursa de 24 de ore, vreo 3 ore jumatate. apoi m-am oprit si am tras un pui e somn, cand m-am trezit consola era oprita. mi-a cazut curentul intre timp...
Aia da treapa, daca erai pe la ultima ora din cele 24h?
e clar acum, nici nu mai incerc :|
Bag pariu ca intr-un final va iesi update 1.06 care sa rezolve problema cu salvarile la anduranta, dar poate prea tarziu. S-or gandi si astia de la Polyphony ca nu e real asa, da sa-i vad eu pe ei cum joaca un andurance de 24 ore... :)) se dau jos din scaun anchilozati dupa 4-5 ore. Du-te omule ca intr-o ora nonstop imi amorteste fundu, trebuie sa ma misc :))
nu cred ca o sa puna un sistem de salvare pentru ca deja sunt multi care au facut cursa asta fara nicio recompensa majora si atunci nu e cinstit fata de ei sa scoata un patch pentru salvare. nu cred ca o sa fie vreun patch pentru salvarea in timpul curselor. asta e, oricum nu ma gandeam la vreun platinum la gt5 :-j
Patch pentru salvarea in timpul curselor NU o sa apara.
Eu folosesc pasta Colgate.
Nu ma prea intereseaza daca va ia foc consola in timp ce jucati gt 5, din simplu motiv ca poate sa vi se farame stand in meniu sau jucand call of duty sau orice altceva.
Oricat de bizar vi s-ar parea ..DA sunteti off topic.
nu cred ca ai dreptate dar nu mai conteaza acum. subiectul a fost incheiat si gata ;)
Dudes,dar pana la urma cine va pune sa jucati cursele de 24h?
Eu unul le-as juca dar nu prea am cum si nici timp...
Cam pe la ce LVL apar cursele de 24h?
La lvl 30 apar cursele de Endurance iar cursele de 24h apar la lvl 35 Le Mans si respectiv lvl 40 Nurburgring.
Dar pana la lvl ala esre cale lungaaaa...
oameni buni vreau sa va intreb si eu ceva.. chiar sunt Dacii in joc ?
:)) am auzit ca pe la level 50 primesti cadou un lighean, ptiu logan pardon :))
S-a updatat Online Dealership cu Rally Cars...
Dar la Sesonal Events nimic...
Da....am deviat putin de la subiect si mi-am cerut scuze. Pana la urma insa.....tot legat de ,,anduranta consolei" vis a vis de ,,cursele de anduranta din GT5", era vorba.
Nu am inteles insa ce ai vrut sa spui cu ....,,nu as vrea sa fie nevoie sa intervin"!!!
Am luat-o ca gluma de prost gust sa stii!!!....ca doar nu te erijezi acum in taticul meu care ma bate la fund cand sunt rau, sau in cine stie ce tartore care taie si spanzura pe aici pe topicul asta....si care imi da voie, sau nu, sa spun una sau alta,...chiar si fiind oftopic.[-(
Stai linistit Ymy ca nu s-a referit la postul tau in special, ci la toate offtopicurile de mentenanta PS3. Iar prin "a interveni" s-a referit la stergerea (sau mutarea) reply-urilor offtopic.
Din ce am citit eu (si am urmarit toate posturile) nu se vorbeste defapt despre cursele de 24h in sine, ci despre ce se intampla daca lasam ps3 deschis prea mult timp si cum putem sa il "ungem" mai bine ca sa nu crape. Da, este offtopic ; chiar daca pe unii intereseaza in mod direct acest subiect (ce pasta folosim) , nu are nici o legatura cu subiectul acestui thread , thread in care eu personal vin sa verific posturile in speranta ca o sa gasesc informatii utile sau sa ajut pe cineva care nu se descurca (gen : "este Dacia in joc?".
"Offtopic" este una din regulile oricarui site si interventia unui moderator este necesara, ce ne-am face traind intr-o lume fara reguli :) :-??