ooooooo razvan, razvan, don't cry like a baby :)) las ca se intoarce ps3 si iti tabacesc....... la drifturi >:) :)) vorbim pe messenger :))
Printable View
ooooooo razvan, razvan, don't cry like a baby :)) las ca se intoarce ps3 si iti tabacesc....... la drifturi >:) :)) vorbim pe messenger :))
razvan incearca cu nissan s13 vezi ca gasesti la premium cars :P sau daca ai norocul ca gasesti la second hand toyota corolla ae86 ape'x, sau nissan 240sx s13, s14, sau mai poti cumpara tot premium nissan silvia s15, la astea nu trebuie mai mult 350HP, sa reduci din greutate cat mai mult, si voila >:) incearca sa faci pe autumn ring mini e un traseu mic. JUST PRACTICE :p
Am o rugaminte, nu veniti si aici cu posturile puerile de pe 'Scoala de drift'. Incercati ca discutiile de tip messenger sa le faceti pe... messenger. ;)
stie cineva ce se intampla cu seasonals ? cand apare ca a cam trecut ceva timp....trebuia sa apara miercuri/joi
se fac 2 saptamani ... joi de cand nu a mai aparut nimic.
Probabil ca sunt ocupati cu chestia aia de PC a B-Spec-ului ...
Eu pot sa jur ca le ia fix 5 minute sa aleaga 5 trasee si 5 masini si sa le adauge in joc la cateogira seasonal events.
cred ca au observat ca nu se baga nimeni la andurante si ce au zis ei....lasa-i sa se chinuie sa faca XP la A-spec fara seasonal :D
Vor sa scoata update. Eu asa cred
Or fi luat si ei o mini-vacanta acum ca au intrat in noul an.
A fost sarbatoare in Japonia joia trecuta, Kaz insusi trimitand pe twitter "A little break".
Cel putin asta am gasit prin forumul GTPlanet. Eu zic ca joi ne reapucam de seasonals.
Stai linistit ca nu de tine ma legasem, ci de fermecatii ailalti :D
aha, k, ma gandeam cu ce am gresit :P
Imi poate si mie explica cineva cum pot face B-Spec's de pe Pc?
Multumesc!
Salut. Ce imi recomandati intre un Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel si un Logitech Driving Force GT pt. Gran Turismo 5 , evident , dar probabil si pt. dirt 3 si shift 2 , cand o sa le cumpar. Multumesc anticipat ! :D
Driving Force GT
Are cineva acest Driving Force GT ?
din review-uri am inteles ca are un joc de 15grade si mai mult de 5 luni nu tine.
Motivul principal pt care il vreau este Sebastian Vettel X Challenge, dupa ce m-am chinuit toata ziua nici bronze n-am reusit sa iau cu DS3.(am inteles ca goldul este imposibil cu DS3)[stiu ca la LV 35 B-spec primesti cadou RedbullX1 dar eu o vreau pe aia de carbon , a si Platinum Trophy ofcourse]
a facut cineva Vettel X gold sau bronze cu DS3 ? daca da, cu ce setari ?
multumesc