salut.eu am prajit ps3 la o anduranta asa ca.................desi l-am reparat nu stiu cit o sa mai tina si deci trebuie sa string de altu nou...................
Printable View
salut.eu am prajit ps3 la o anduranta asa ca.................desi l-am reparat nu stiu cit o sa mai tina si deci trebuie sa string de altu nou...................
salut. ps3-ul meu a functionat 4 zile intr-una la cursele de enduranta b-spec si nici o problema n-a avut. sunt linistit acuma pentru ca am ajuns la level 40 si am scapat de "level up". cu un "save" in timpul curselor sunt deacord, multi nu au timpul necesar sa finalizeze o cursa de 24h. in rest GT5 e ok... mai putin faptul ca daca mai vad o mazda sau nissan ma enervez instantaneu...X(
Are cineva sau poate cineva sa imi imprumute o masina pentru o ora? E vorba despre Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65. Cea mai scumpa Alfa, e 10mil. Nu am bani de ea si o primesc doar facand B-Spec si nu sunt fan B-Spec. Daca o are cineva si mi-o poate imprumuta...raman dator. O vreau doar ca sa salvez jocul, pun salvarea pe stick, trimit masina inapoi si apoi imi pun salvarea de pe stick, si mi-o trimit pe contul de pe care joc. Atat :D
Nu ca as avea'o, dar de azi nu a reintrat in vigoare restrictia de 1 milion de credite la oferitul de masini?
eu am reusit sa trimit de dimineata, so ...
Din cate stiu nu a reintrat in vigoare :)
pai Bitza zicea ca se poate folosi daca ai masina pusa la share ...
tudy eu ti-am dar request friend pe PSN si am share-uit masina :)
@nicutapa : merci, acum intru ;)
Daca are cineva nevoie de Toyota MINOLTA LM Race Car dati-mi add la id-ul din signature si-o pun la share. Spuneti-mi inainte aici pe forum ca sa stiu. Printre masinute interesante se mai numara Peugeot 908, Bugatti Veyron...
deian am tinut-o si o sapt. ... si n-are nimic.defapt de multe ori o tin saptamani. nu pateste nimic daca n-are vreo hiba de fabricatie pe care daca ar avea-o oricum s-ar intampla ceva, indiferent de cat o tii deschisa.
Daca vreti sa deveniti soderi profesionisti si va palce Gran Turismo 5 (lol), s-a deschis editia 2011 a GT Academy.
Daca locuiti in una din tarile de mai jos, tot ce trebuie sa faceti este sa va incrieti pe Introduction - GT Academy 2011 - gran-turismo.com.
Austria, Franta, Germania, Olanda, Portugalia, Irlanda, Spania, Elvetia si Anglia.
good luck.
Cei cu cont de uk recomand sa va inscrieti si sa inregistrati o tura de circuit valida deoarece veti primi cadou un nissan gt-r negru cu insemnele gt academy
Special stage 7 , money and xp glitch - GTP Forums
Special stage 7 , money and xp glitch
http://www.youtube.com/watch?v=Dsmg2Z-GGsU
GT5 Mega Money Glitch
A incercat cineva?
dap am facut eu cu cineva 700.000cr si 200.000xp in 20 min 2 persoane
cu cat suntem mai multi cu atat mai mult
PSN hans_landa344
ma bag si eu .. iti dau add si vb.
lol awesome Dasani
Pana la urma ne mai vedem diseara la "pregatirea" aia pentru campionat? :))
Eu is prezent ... tocmai am facut Cr. pt masina :))