Si rezultatul:
Classy Gamer: Kazunori Yamauchi 4th in the N�rburgring 24h race after overtaking 114 cars
Printable View
asta deja i-a intrecut pe toti.. nici o treaba cu sofatul..
Nu stiu daca s-a prostit, dar in zona aia de aproape 300 km/h si avand in vedere ca daca observi, este o zona de urcare acolo, este posibil sa nu il fi observat. Cred ca nici eu nu as fi putut sa evit o coliziune acolo. Oricum este interesant daca s-ar putea afla cum reactioneaza AI-ul, in general, daca doar incearca sa franeze sau doar sa evite fara a frana, in functie de viteza, zona, etc.
Pe mine nu ma mai intereseaza nici un AI,nici un damage,din puncul meu de vedere jocul e perfect:fanboy:,numai sa iasa anul asta ca altfel cred ca o sa tampesc de cap:kitty:
"Ceva care rimeaza cu Man Furismo Jive", zise Kevin Butler (la finalul filmuletului despre ModNation) :)) PlayStation LifeStyle Kevin Butler Gets Artistic with ModNation Racers
Intrebare: Stiu ca jocul este un simulator dar pentru cei ce vor o experienta mai putin apropiata de realitate, pentru cei ce nu detin un G25/27, pentru jucatorii mai casual care doresc sa experimenteze jocul si sub forma unui arcade, cat va fi de accesibil Gran Turismo?
Da, si eu as vrea sa stiu.
Ca un arcade nu cred, dar cat de accesibil va si cu un DS3 ?
Eu cred că din acest punct de vedere puteți lua Prologue ca etalon - adică va fi cam la fel de mare diferența �ntre controlul cu volan și cel cu DualShock.
Eu am jucat Prologue cu DS3 si nu am avut probleme,deci zic ca e destul de accesibil jocul si daca e jucat cu gamepad.Doar ca trebuie sa ai asisturile on,abs,stabiliti control,etc,fara ele e destul de greu cu DS3.Volan nu imi cumpar nici eu fiindca e prea scump si nu o sa-l folosesc destul ca sa merite investitia,mai am unul pt PC acasa pe care s-a pus praful de un deget:(
Eu am 2 volane acasa(unul pentru pc si unul pentru consola) si vreau sa-mi iau un Logitech driving force.
Volanul pentru consola nu-l dau pentru ca dupa preturile din magazin ar trebui sa il dau gratis.
Nu cred ca iti trebuie neaparat un G25 deoarece sunt si alte volane mai accesibile(nu ofera aceleasi conditii ,piele ,schimbator de viteze in H)care iti ofera cat de cat senzatia de simulator .
Ex: Driving force GT,il poti gasi la 400 ron in magazin.
that looks...
Attachment 61042
that good !
the wait...
http://staging.michaelmoore.com/_ima...tingroomsp.jpg
that long...