ai dreptate;e gresit spus screenshot,e imposibil sa ruleze la asemenea rezolutie...dar tot superb arata :D
Printable View
Pana la urma si la capat, jocul va rula in 1080p? Ma refer la varianta standard, nu 3D magicnesness.
Am si eu df gt, la inceput l am luat fiind sigur ca timpii pe tura imi vor scade folosind volanul. Primele zile am fost insa neplacut surprins. Eram mai lent. Insa dupa cateva zile timpii au inceput sa scada si acum in cazul meu cel putin pot fi mai rapid cu aprox. 2-3 secunde fata de controller. Pur si simplu nu poti juca Gran Turismo cu controllerul sau mai bine zis e foarte pacat. DF GT e un volan foarte bun , feedback ul este puternic, simti destul de bine cand pierzi aderenta, e construit bine, materiale de calitate, singurul punct in minus sunt pedalele care nu iti dau un feeling prea grozav. Acceleratia nu-ti opune mai deloc rezistenta, frana cat de cat insa all in all pentru 399 Ron cat am dat pe el in magazin merita toti banii.
Da
Fan made video
YouTube - GT5 Montage Video - "Moon Over the Castle V2" -!
Cred ca se refera la faptul ca se simt foarte "fake"... parca sunt din plastic ieftin si se apasa destul de usor. Cel putin asa mi se par mie, poate el se refera la altceva.
Interviu cu K.Yamauchi unde vorbeste despre masinile standard, damage , GT6 si altele.
Mi-am permis sa il postez tradus in romana ; originalul este in lb. franceza si postat in lb. engleza . Pentru cine vrea sa il citeasca direct versiunea in lb. engleza sa intre aici
[GameBlog FR] Care sunt motivele care v-au determinat sa amanati data lansarii pentru Gran Turismo 5 de mai multe ori?
[KY] Pentru Occident, nu am anuntat niciodata o data de lansare. Deci, lucrurile si-au urmat cursul lor, aşa cum era programat. Şi, bineinţeles, intervine tot timpul acelaşi lucru: Mereu am vrut să continui să lucrez la joc, dar oamenii din jurul meu ma opresc! Trebuie sa ma opresc si eu la un moment dat.
[GameBlog FR] Sunteti destul de multumit acum? sau totuşi doriţi să faceti mai mult?
[KY] Mereu am vrut să fac mai mult, desigur.
[GameBlog FR] Aţi menţionat conceptul de masini premium. puteţi să ne spuneţi mai mult?
[KY] masinile standard sunt de fapt masini din jocurile anterioare ale seriei. Am avut de lucru mai puţin pentru a le converti la PS3. Ele au fost incluse pentru a oferi o mai mare varietate �n maşini. Masinile premium cu toate acestea, sunt ca o bucatica din viitorul seriei GT. .Mai mult decat atat, precum am menţionat mai �nainte, este posibil sa fi mers prea in detaliu pe PS3. Ceea ce am făcut este, probabil, mai adecvat pentru o consola de generatie viitoare.
[GameBlog FR] Asta �nseamnă că doar autoturisme premium vor avea parte de un damage vizibil?
[KY] damage-ul va afecta ambele categorii de masini, dar acestea "se vor exprima" diferit �n funcţie de tipul de vehicul. Nivelul de detaliu al damage-ului pentru modelele premium este mai bogat ,dar toate masinile vor avea damage vizibil.
[GameBlog FR] Ai prezentat un nou mod online "special events" Those will they take the form of appointment on the internet? ( Nu am inteles exact la ce se refera aici ; cine stie mai multe detalii despre acest mod va rog sa ma completati )
[KY] Da, asta este
[GameBlog FR] precum ar fi posibilitatea de a concura �mpotriva lui Sebastien Loeb?
[KY] Da, intr-adevar
[GameBlog Părintele] Cat de mult a fost schimbata fizica jocului in comparatie cu GT5 Prologue?
[KY] Caracteristicile, mişcările anvelopelor şi suspensia s-au schimbat profund din prologue. Putem spune ca este diferit total.
[GameBlog FR], după o vacanţă bine meritată, continuati imediat cu GT6, sau aveţi şi alte proiecte �n cap?
[KY] Mie de fapt imi place sa lucrez. Nu intentionez sa imi iau o vacanta. Şi, desigur, există �ncă multe lucruri ce se pot face pentru Gran Turismo. Aceasta ma va indemna probabil să �ncep lucrul la GT6. Indiferent de ce se va intampla pot sa va asigur ca asteptarea pentru GT6 va fi mai scurta decat cea pentru GT5.
Yamauchi este un perfectionist, nu cred ca va exista vreun Gran Turismo despre care el sa declare ca este complet.
Referitor la modul online tip "appointment" probabil se refera la evenimente prestabilite, anuntate, organizate de ei. Urmatoarea intrebare vine in completarea acestei idei, si anume ca vei putea concura impotriva lui Sebastian Loeb. Adica va fi un eveniment in care, printre jucatorii online, se va afla si el.
cea mai tare masina de racing ever...
abia astept sa ne intrecem cu astea pe traseul Toscana damage full. :x flower power !
:))
Fratilor... pe mine m-a plictisit de cand tot amana aparitia acestui joc. Sunt "un fel" de fan GT , am si Gt3 si Gt4 pe PS2 am si prologue pe PS3 ... sincer GT5 Pr. m-a lasat rece, nu a fost atat de inovativ cat a fost GT4 la vremea cand a aparut.
Mai ai rabdare pana pe 2 Noiembrie. GT5 Prologue il poti considera un demo inaintea aparitiei lui GT5.
cu porsche au rezolvat ceva sau o sa apara modelele de la porsche sub emblema diferitilor tuneri?
Asta ar fi si singurul meu repros, Porsche ramane out oficial au zis ultima oara. In schimb producatorul promitea ca este un fel de prioritate pt Gt6. Eu as plati DLC pentru o mana de Porsche'uri in garajul GT5 :)
GT5/Honda Times Square Event: Pictures, Videos, & Impressions
http://www.youtube.com/watch?v=lmEopg4MeGs&hd=1Quote:
A few videos and impressions are rolling in from the Honda CR-Z promo event in Times Square today, but the GT5 demo on display is a little underwhelming. With that said, RavenFox of NeoGAF did catch a glimpse of High Speed Ring in the rain in the course selection menu -- though it wasn’t actually raining when his race began.
Hey guys just so you know Honda is holding a special event at Times Square NY on street lvl and guess what game is there? Yup GT5 using the 3D setup on 5 race pods. Something caught my eye on one of the pods just before the race started. It was drizzling rain on the track menu screen but it did not rain in the race. Before I sat down to play one of the host told me this is one of many builds. This one did have tire marks though. AI is damn impressive and fights you all the way.
Ok I was completely off since I glimpsed the track. It was High Speed ring that showed the rain on the menu screen. If I had more time I could have recorded this in 720p on my Captivate and uploaded it.
UPDATE: According to user Indibisible in the comments below, Autumn Ring (along with a wide array of other circuits) has been included in this demo. If anyone at the event (which runs until 6PM) could confirm this with a video of the track selection screen, it would be much appreciated! (It looks like Autumn Ring may be visible in this picture -- compare with the actual track map here.)
http://www.youtube.com/watch?v=uRC8TZB5slo&hd=1
Ce pareti aveti de volanul asta( Fanatec Gameshop )? il are/l-a incercat cineva?
As avea de ales intre un g25, g27 si fanatecul din link. Banuiesc ca mai sunt si alte persoane interesate de astfel de volane pentru GT5, asa ca daca avem pe aici cunoscatori rog sa posteze opiniile lor. Mie unul mi se pare ca le cam da peste bot celor de la logitech din review-urile pe care le-am vazut...
Nu stiu ce sa zic despre volanul ala... dar eu parca tot pe G27 as merge.
am o problema cu GT5 prologue... joystickul original l-am stricat si acum am unul Logitec... in meniul jocului merge perfect,in momentul cand intru in cursa...nu mai raspunde la nici o comanda inafara de butonul <start>
S-a mai intalnit cineva cu problema asta?