Eu zic sa mergi pe EU, asa cum fac majoritatea de pe threadul asta.
Printable View
Eu zic sa mergi pe EU, asa cum fac majoritatea de pe threadul asta.
Da dar din cate am inteles lui webpredator o sa ii ajunga versiunea de US...si parca nu vreau sa il iau cu 2 mil jumate cand pot sa-l iau cu 190 ron..
vezi la barbavali atunci :)
sau poti comanda de pe zavvi daca ai card si iti ajunge cam in 1 saptamana cred.
Pt cei care au GT5 Prologe si/sau GT5 PSP Cred ca trebuie sa va luati aceeasi zona ca sa puteti importa masinile.
Cica my order is dispatched. (amazon) Delivery estimated Dec 10 :(((
plangi ca ti-l iei pe 10 decembrie, eu mai astept pana de Craciun!
Cuuuuuuuurse yoooou!
In cel mai rau caz jucam amandoi lol ...
Si eu am facut pre-order la versiunea US da' din pacate ajunge numa prin 9 dec. Uite ce am gasit legat de servere:
� Global servers confirmed (dedicated?) in the article linked below:
New Gran Turismo 5 Trailer + Info (Global Servers) - NeoGAFQuote:
The game will use the unified global online service server, to provide global synchronization update the content..Play data is synchronized over the network to the official website, some online features can be controlled remotely through a browser, no matter when and where can enjoy the game through the PC.
maine maine maine :-SS
Daca serverele sunt globale atunci nu ar trebuii sa fie probleme..daca nu cum ai zis si tu jucam amnadoi :)).Dar mi s-ar parea o prostie sa fie region locked multiplayeru pt. ca din cate stiu eu nu au servere dedicate pt multiplayer ci unul dintre jucatori joaca rolul hostului.
dak eu am cont pe RO spre ca nu am probleme....nuh?:X::-ss
Daca sunt persoane carora le frige buza si vor jocul in momentul asta ...tocmai vin din Altex (Ploiesti,cel de langa gara de Vest) unde aveau pe stoc.M-am uitat numai de varianta de PS3.
L.E
Ma gandeam ca va fi o varianta si pentru PC, Istrategie.Xbox-ul are Forza,le ajunge
Pretul 299 Ron
Man, alta varianta inafara de aia de PS3 nici nu o sa gasesti.
First Review :
Google Traduction
M-am uitat la ultimele clipuri de pe GameTrailers, si vreau sa spun... sfanta clatita, ce-i cu umbrele ? :| Zimtate zimtate zimtate.
In unele momente arata pur si simplu groaznic.
http://www.gametrailers.com/video/to...turismo/707781
Seriously, wtf ?
Q:Deci majoritatea isi vor lua zona 2?
eu jocul il vad sa primeasca nota 9.5/10 au chiar 10 nu sunt reviewer dar eo styu
Mah chiar arata nasol. Ce e cu decorul ? Si interiorul e destul de nasol. Care au fost filmele reale ? Si review-ul puncteaza cateva lucruri destul de standard pentru seria GT. Sper sa fie doar francezii de vina si nu jocul :)
Hai calitatea e cum e (jocul arata bine, desi interiorul de la masina de mai sus nu e grozav, plus muchile zimtate etc.), dar sa fie masina premium o duba VW si sa nu fie Veyron sau anumite Dodge Viper sau Corvette-urile mai vechi?! Astia gandesc?
Aici sunt de acord cu erik si eu.Toata faza cu Premium-standard cars ma deranjeaza si pe mine,si in plus au facut premium cars niste marci de masini pe care n-o sa le folosesc mai deloc doar daca ma obliga jocul sa fac anumite curse cu ele.Si alte masini care intradevar meritau sa fie premium cum e Bugatiul nu sunt,nu e logic deloc.Mai bine o lasau balta cu muzeul lor de 1000 de masini si faceau vreo 300-400 ca la carte cu cockpit view si toate cele si nu mai era nici o discutie atunci.Dar na 1000 de masini,iti dai seama,cred ca apare cifra asta pe toate afisele promotionale si in toate imaginile de pe net/:)
nu toate trailer-urile sunt cu aceiasi versiune a jocului...
a trecut prin multe etape si in multe alte clipuri umbrele arata normal.