-
Cooler laptop sub PS3
Salut. Am un PS3 fat (model 80gb). Desi despre modelul meu nu am prea citit cazuri de ylod, am cumparat un cooler pt laptop care se pune dedesubt si il folosesc sub consola. Ca si temperatura (determinata cu mana) baza consolei e mult mai rece de atunci . Mai foloseste altcineva asa ceva, si credeti ca ar putea fi intr-un oarecare fel daunator consolei?
Multumesc!
-
Nu cred ca mai foloseste cineva asa ceva... e o chestie useless (chiar si pentru majoritatea laptop-urilor). Daca il tii intr-un loc aerisit, n-ai nevoie de asa ceva. Poate mai repede ar merita sa-l duci la cineva care se pricepe, sa-l desfaca si sa ti-l curete inauntru. Am PS3 fat de la lansare, nu am folosit niciodata extra-ventilatie pentru el, si merge ca in prima zi.
-
Exact asta am facut si eu cand mi-am lut PS3 si am observat ca nu face mai nimica. In schimb i-am confectionat niste picioruse pe care pun PS3-ul pentru marii distanta dintre masa si fundul consolei astfel toata caldura degajata de consola e preluata de aer si nu se inmagazineaza in masa care apoi se reflecta iar in consola :)
-
Ai ghicit bine :). Nu de mult mi-am luat consola. Am luat-o second hand, dar m-am documentat inainte si am inteles ca cea mai deasa cauza de stricare e supraincalirea (ylod). Despre modelul luat am citit ca nu prea are cazuri de ylod totus am zis ca mai bine sa previi decat sa combati :). Dar ai dreptate, am observat ca si cu coolerul oprit tot cam aceeasi temperatura are consola, ideea e sa fie ridicata. Fiind pe suportul respectiv e mai sus decat direct pe masa. Eu am fost pc gamer, dar imi placeau cam numai jocurile care se puteau juca cu un gamepad... Vreau sa va zic ca am devenit fan consola, in special sony iar un controller oroginal nu se va compara niciodata cu un no-name. Urmatorul pas va fi ps4 :). Deocamdata am de recuperat, am cumparat o gramada de jocuri, acum sunt la God of War 3, (1+2 tocmai le-am terminat). :)