Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: PS3 Slim sau Super Slim ?

1. #1 SP
    Junior Member IOVI's Avatar

PS3 Slim sau Super Slim ?

Salutare! Vreau in vara asta sa-mi achizitonez un PS3. Nu stiu ce sa aleg intre PS3 Slim sau Super Slim,deoarece am auzit ca SS cam da freez sau ca e galagioasa.In caz ca imi iau SS ,iau de 500 gb cu 2 controllere sau Slim de 250 gb. Deci as avea niste intrebari:
    1)Care se incalzeste mai mult,slim sau superslim?
    2)Voi putea sa ma joc online pe oricare din console cu un cont psn facut de mine ?
    3)Care isi merita mai mult banii ?
    4)Care are sansa mai mare sa dea ylod sau vreo eroare sa-mi pierd toti banii?
    Voi ce imi recomandati ? Mentionez ca vreau sa imi cumpar toate jocurile,nu vine vorba sa mi-o modez,pentru ca vreau sa joc si online.
    Bani de ps4 si de jocuri nu am,deci cam asta e.Ar mai fi o alternativa,aceea sa-mi cumpar un xbox 360,dar nu sunt dispus sa platesc abonament lunar sau anual pentru xbox live si plus ca vreau sa ma mai uit si la cate un film.
    Ajutor,va rog,cine a avut sau detine o consola.Multumesc mult!

2. #2 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Eu am PS3 SS de doi ani. Nu am avut niciun fel de problema pana acum cu exceptia la cateva freeze-uri cand jucam online. Cel mai probabil au fost de la servere (prietenii cu care jucam in acel moment au incasat aceleasi freeze-uri).
    Daca ai cont de PSN poti sa joci online fara probleme.
    Nu am avut PS3 Slim, deci nu pot face o comparatie cand vine vorba de care face mai mult zgomot sau care se incinge mai tare. Cel mai bine e sa ti consola intr-un spatiu liber si aerisit (minim 15 cm spatiu pe toate laturile). Asa o sa eviti sa se incinga si sa dea YLOD.
    Avantaje pentru PS3 SS: ocupa mai putin spatiu, HDD mai mare, consuma mai putina energie.

3. #3 SP
    Junior Member Shiro's Avatar
    Iti las raspuns exact ce i-am lasat unui alt coleg forumist care a avut aceasi dilema ca si tine.

Quote Originally Posted by Shiro View Post
    Cat ce priveste Super Slimul...cunosc un amic care are genul asta de consola, si o tine vertical, bine aerisita si restul dar....dupa vre-o 30-40min ai face un zgomot deranjant. Din cate am citit eu cat de cat pe 'net, e posibil ca toate sa aiba problemele astea dupa un timp. Eu unu iti recomand un slim. Am un Slim de 120GB de aproape 4 ani, si ma joc foarte mult pe el, si inca nu am intampinat nici-o problema. Si mai este si faptul ca sunt foarte multe jocuri de PS3 exclusive care sunt foarte bune dar nu o sa apara vre-odata pe PS4 (in special JRPG-urile daca te pasioneza genul asta de jocuri).

4. #4 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Am avut ambele modele. SS pare un "Kitch" pe langa slim, parca e facut din pet-uri reciclate. Nu am avut pb cu niciunul dintre ele dar in general eu ma joc aprox 25-30 de ore pe luna, in ritmul asta mor eu inainte oricarui PS3.

5. #5 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Iti dau un sfat, nu irosi banii pe PS3, acum cand se fac aproape 2 ani de la lansarea PS4. Cele mai bune jocuri pentru PS3 (seria Uncharted si The Last of Us) vor fi disponibile si pe PS4, deci nu are rost ca pentru 500 lei sa nu faci efortul de a-ti lua PS4. Chiar daca nu ai bani acum pentru PS4, mai asteapta cateva saptamani si mai strange. Iti spun eu, iti va parea rau daca vei lua o consola veche de aproape 10 ani.

6. #6 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Eu am un SS si sunt multumit de el. eu zic ca merita pt trilogiile killzone si resistance care nu o sa le vedem pe ps4 prea curand.

7. #7 SP
    @tudomih Sincer,mi-as lua un PS4,dar nu stiu ce sa zic,sa zicem ca gasesc unul sigilat la 1300 lei,dar problema ar fi de jocuri.De modat cred ca nu se modeaza in urmatorii ani si plus nu l-as moda,iar jocurile .. 100+lei.L-as lua,dar as vrea totusi sa ma joc,nu sa ma uit la el.Ma gandesc totusi,parca intr-un fel ai dreptate,alta grafica,jocuri.
    ***Inca o intrebare,pana la urma,merita sa nu o modez,adica e fain sa joci online,e mai distractiv si voi regreta daca o modez sau imi iau un xbox ?
    Si in legatura cu xbox 360,cel slim e ultimul model? Si inca o chestie: de exemplu,daca vreau sa cumpar un joc,il pot salva pe hdd-ul jocului si pot juca fara sa fie cd-ul introdus in consola ?

8. #8 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Dintre PS3 si Xbox 360 iti recomand PS3 (are titluri exclusive mai bune). Cat despre modare, nu se discuta despre asa ceva pe forum si oricum nici nu iti recomand sa o modezi.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by IOVI View Post
    @tudomih Sincer,mi-as lua un PS4,dar nu stiu ce sa zic,sa zicem ca gasesc unul sigilat la 1300 lei,dar problema ar fi de jocuri.De modat cred ca nu se modeaza in urmatorii ani si plus nu l-as moda,iar jocurile .. 100+lei.L-as lua,dar as vrea totusi sa ma joc,nu sa ma uit la el.Ma gandesc totusi,parca intr-un fel ai dreptate,alta grafica,jocuri.
    ***Inca o intrebare,pana la urma,merita sa nu o modez,adica e fain sa joci online,e mai distractiv si voi regreta daca o modez sau imi iau un xbox ?
    Si in legatura cu xbox 360,cel slim e ultimul model? Si inca o chestie: de exemplu,daca vreau sa cumpar un joc,il pot salva pe hdd-ul jocului si pot juca fara sa fie cd-ul introdus in consola ?
    Gasesti jocuri sub 100 lei, chiar la 50 lei, noi, in magazin (altex are reduceri destul de dese) sau SH (vezi aria de bazar). Dar daca ai in cap sa o modezi, mai bine o lasi balta si te joci pe PC. Acolo nu ai nevoie de nicio modare ...

10. #10 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Iti recomand din start sa-ti cumperi PS4. Gasesti si second hand pe la 1100-1200 lei cu garantie minim 1 an. Daca tu iti pui problema preturilor la jocuri, atunci las-o balta. Daca stii unde sa cauti, gasesti jocuri bune de PS4 undeva sub 100 lei. Nu toate sunt sigilate, dar majoritatea sunt de vanzare in conditie foarte buna. Apoi tu nu citesti stirile ? Tot ce a insemnat joc de calitate pe PS3, va apare cat de curand si pe PS4. Cu o grafica ceva mai buna.
    Revenind la dilema ta , daca totusi vrei sa-ti iei un PS3, alege din start un slim de 320 gb. Superslimul il consider o gluma proasta a lui Sony, care face zgomot si iti da freezuri cand iti este lumea mai draga. Si nu fiindca nu ar fi bine aerisit. In plus, la superslim, se depune praf mai usor in interior, fata de varianta slim. Ca sa nu ai dubii, am avut ambele variante ale consolei PS3.
    Sfatul meu : fa un efort si ia-ti second-hand un PS4. Daca nu, cauta un PS3 varianta slim. Bafta.

11. #11 SP
    Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Am decis sa-mi iau un PS4 asadar.Mersi tuturor!! ������

12. #12 SP
    Mai asteapta vreo 2 luni, cel putin. O sa apara varianta PS4 cu 1 Tb hard-disk, iar in consecinta, variantele cu 500 Gb se vor ieftini. La fel se va intampla si cu PS4 (500 Gb) varianta second-hand, pe care estimez ca-l vei gasi prin septembrie undeva la 1000 lei.Iar jocuri second-hand pentru PS4 gasesti si la 60-70 lei pe anumite forumuri.

13. #13 SP
    @chriz diaz Mersi mult pentru sfaturi,mai astept atunci pana in toamna si iau PS4 sigur. Te voi contacta si atunci

14. #14 SP
    Member Sherwood's Avatar
    Sfatul meu e sa eviti a cumpara un Ps4 fara garantie....chiar daca e sigilat(cele "gri" aduse de baieti)....si mai ales Sh.....
    daca poti astepta pana apare varianta cu 1tb.....o sa scada pretul la prima varianta....vei gasi si promotiii cu reduceir speciale(in momentul de fata apar des promotii la Alt..x/Or...ge la 1400/1500ron,desi pretul normal e 1700ron).

15. #15 SP
    @Sherwood Nu iau unul sh,nu ma risc.Astept sa scada pretul si iau din magazin nou cu garantie.Nu ma risc sa iau fara garantie,ca cine stie ...

16. #16 SP
    A fost azi preț foarte bun, poate de Black Friday sa mai prinzi asa.

17. #17 SP
    Junior Member AlexSB's Avatar
    Am slim de 1 luna 2 luat la mana a 2-a. 320GB, merge brici la doar 450. Daca gasesti o asemenea pomana de ce sa nu profiti de ea.

18. #18 SP
    @AlexSB, exista o mare diferenta privind jucarea unui game recent aparut pe PS4 fata de versiunea de PS3. Ca sa-ti dau un exemplu precum Alien Isolation, unde in varianta de PS3, mediul inconjurator parca este facut din plastilina. Apoi ar mai fi si diferenta dintre rezolutia 1080p cat poate duce PS4 fata de rezolutie de numai 720p cat poate duce PS3-ul, ca sa nu mai pomenesc de texturarea net superioara, efectele de particule mai complexe, iluminarea mai buna, numarul mai mare de poligoane la un joc de PS4. Uita-te la o alta comparatie, priveste diferenta de calitate dintre The Last Of Us pe PS4 fata de PS3.

Cateva exemple :

Din punctul meu de vedere, PS3 si-a facut datoria suficient timp, mai toti producatorii au spus ca nu vor mai lansa jocuri pentru aceasta platforma.
    Sigur, sunt oameni care cand vad un chilipir spun de ce nu, cum ai facut si tu, @AlexSB. Asta nu inseamna ca ai facut ceva gresit si nici @Iovi nu va gresi daca se va hotari sa-si cumpere mai intai un PS3 slim. Eu doar mi-am spus punctul de vedere si anume ca nu as mai investi intr-un PS3 si jocurile acestuia. Iar ce a fost bun pentru platforma PS3 va apare incepand de anul acesta sub forma mai multor remasterizari si pentru platforma PS4.

19. #19 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Eu unul pastrez si ps3, momentan sunt mai multe jocuri distractive cu prietenii langa tine, comparativ cu ps4. Sincer observ tendinta proasta, din punctul meu de vedere, la jocurile "next gen" (ps4 sau X1) sa fie multiplayer/co-op doar online ......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks