Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 10 of 10

Thread: Sunet Optic Ps3!

1. #1 SP
    Senior Member mark's Avatar

Sunet Optic Ps3!

Deci treaba sta in felul urmator: am nevoie de ajutorul vostru cei care aveti cunostiinte despre ale "sunetului" mult mai vaste ca ale mele. Sa va expun situatia:
    Am un Playstation 3, de aici incepe toate povestea, si din cate stie capsoru` meu (si ce a mai citit) domnul Playstation are iesire optica (digitala-nu stiu cum se zice mai corect) pt sunet. Ei, problema este ca am un sistem de boxe 5.1 Genius model 5000, stiti care e - acela de lemn l-ati vazut de multe ori prin magazine de PC, flanco-uri mai ales etc, si sistemu asta stie doar 1x sunet 5.1 care vine de la un DVDplayer si 3x sunet stereo pt. TV, CD, PC. In fine, clar ca nu o sa pot auzi sunet dolby digital sau dts prin boxele astea niciodata, o sa imi spuneti sa-mi cumpar boxe care sa suporte asa ceva (asta e si intrebarea mea de altfel ce sa imi cumpar ca sa am sunet digital?) DAR, un amic mi-a spus in felul urmator: "cumperi frumos un DVDplayer care are 1x optic IN, leg PS3u` la DVD prin cablu optic, apoi prin cablu acela care il folosesc toti cu 6 capete de RCA leg DVDu` la boxe, si voila am sunet 5.1 digital". Acuma intrebarea mea care s-a infiripat in capsor ESTE: se mai pastreaza sunetul digital care vine din PS3 in DVD SI IN BOXE? Pt ca trece prin acel cablu de RCA, nu cred sa se pastreze. Mod normal asta ar fi solutia cea mai ieftina, sa iau un DVD (daca merge bineinteles) si sa duc sunetu prin el la boxe, solutia muuult mai scumpa dar care va avea un efect garantat este sa iau boxe Logitech Z-5500 Dolby Digital care stiti ca sunt 1000 ron si nu tocmai ieftine Deci se pastreaza sau ma chinui degeaba? Daca va intrebati ce vreau sa ascult eu la PS3 atunci va spun: filme BLURAY si altele de genu (jocurile iarasi au toate sunet dolby digital).
    Sper ca nu v-am impuiat capul cu prea multe detalii, va multumesc si astept raspunsuri cat mai variate, poate aveti si alte idei de conectare a PS3-ului la boxe, mai bune.

2. #2 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    cred ca mai bine iti iei boxe noi

3. #3 SP
    Junior Member michelangelo's Avatar
    Nu merge, am incercat
    ia optiunea lui nameless_fear,sau o statie de la sony la 700 ron
    Bafta

4. #4 SP
    Aha, ok mersi baieti!

5. #5 SP
    Junior Member Chaser's Avatar
    Si eu am avut exact aceeasi problema . S-a rezolvat dupa un timp. Solutia. Logitech Z5500 . Costa ceva dar macar isi face banii. Parerea mea!

6. #6 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    z5500 isi face datoria cu varf si indesat deja de aproape 3 ani la mine ... bestiale

7. #7 SP
    Junior Member Chaser's Avatar
    De acord. Eu sunt multumit de ele. Pentru PS3 cred ca sunt o alegere buna (daca dispui si de banii necesari bineinteles) .

8. #8 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Go for a new audio system.Ce ar citii DVD-ul pe acer ti l-ai cumpara,stie deja PS3-ul.Deci bani aruncati degeaba.
    Go for a Logitech Z5500,e bun,toti il lauda,dai un ban dar stii ca face.
    Eu am un Creativ Sound Blaster 5.1 care nu are optical,la fel ca Genius-ul tau.Singura legatura pe care as puta-o face ar fii sa-l leg la viitorul LCD,dar nu stiu daca o sa se auda dolby digital.Un Z5500 nu cred ca vien asa repede la moi.

9. #9 SP
    Da, mi se pare o alegere inspirata si vom vedea ce se va putea face in directia aceasta!

10. #10 SP
    Junior Member Petea's Avatar
    Am si eu boxele alea Genius dar le-am folosit ca boxe simple si le-am conectat la iesirea unui receiver. Am fost tentat de Logitech Z5500 dar deja aveam boxele Genius si am mai achizitionat doar receiverul (am iesit mai ieftin). Avantajul receiverului e ca tot pe el e conectat si DVD playerul si TV-ul asa ca toate se aud in el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.