Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Online Multyplayer Region Restricted Games

1. #1 SP
    Member slabunator's Avatar

Post Online Multyplayer Region Restricted Games

Desi PS3-ul e region free ,( merg jocurile PAL & NTSC si ce alte formate mai exista,indiferent de regiunea consolei ) unele jocuri restrictioneaza gamerii sa se intalneasca intre ei ONLINE doar daca jocul pe care il detin apartine aceleiasi regiuni, lucru facut pt a minimaliza lagul. Am tot cauta pe net si nu am putut gasi o lista cu jocurile Online Region Locked . Consider ca e o informatie utila, va rog contribuiti cu informatii.
    PS.: SF4 e region locked? mai mult cu gandul la el am deschis threadul

2. #2 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    pot sa iti spun cateva informatii, dar sunt destul de vechi!

despre HOME Home will be region locked - Joystiq [PlayStation]

despre MGO N4G.com : Metal Gear Online to be region locked

cam atat stiu deocamdata.

3. #3 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Chestia e ca, aseara am patit ceva ciudat. De exemplu, nu puteam sa dau invite unui prieten in GTA 4, desi era online, jucandu-se jocul. Un alt prieten a reusit sa-i dea invite si sa joineze la sesiune. Nici macar nu il vedeam in lista aia din telefon! Aveti idee de ce?

Mentionez ca eu am jocul zone 1 iar el are zone 2 cred (carcasa + manual in germana, jocul full EN)

PS - el ma vedea in telefon, imi trimitea invite dar la mine nu ajungea nimic

4. #4 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Chestia e ca, aseara am patit ceva ciudat. De exemplu, nu puteam sa dau invite unui prieten in GTA 4, desi era online, jucandu-se jocul. Un alt prieten a reusit sa-i dea invite si sa joineze la sesiune. Nici macar nu il vedeam in lista aia din telefon! Aveti idee de ce?

Mentionez ca eu am jocul zone 1 iar el are zone 2 cred (carcasa + manual in germana, jocul full EN)

PS - el ma vedea in telefon, imi trimitea invite dar la mine nu ajungea nimic
    Exact acelas lucru mi s-a intamplat si mie .
    Eu am region 2 (EU), iar el region 1 (US). El era in joc si cand vroiam sa ii dau invite nu imi aparea in telefon si nici el nu ma vedea pe mine ! weird !

5. #5 SP
    Member slabunator's Avatar
    MK vs DC e Online region restricted. dar doar pe ps3.

6. #6 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    si Shawn White Snowboarding este region locked

7. #7 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    din 2007 pana acum tot ce am auzit ca este region lock(online) este mortal kombat vs dc (da stiu porcarie nu wonder ca dau faliment) , mgs4 (konami sunt niste cheap ass ****ers) , home( aici este clar motivu si inteleg, dar ar trebui sa te lase sa iti alegi regiunea).
    Din 2009 am auzit ca nu va mai fi nici un joc region-locked(online).Si sper sa fie asa.

8. #8 SP
    Member Vami's Avatar
    Sa inteleg ca SF4 nu via fi region-locked?

9. #9 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Da, cred nu sunt sigur, oricum titlurile mari de acum nu vor fi region-locked, m-am mirat ca am vazut mk vs dc.Daca il fac pe regiuni macar sa bage optiunea sa selectezi oricand ai chef..ffs

10. #10 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Daca il fac pe regiuni macar sa bage optiunea sa selectezi oricand ai chef..ffs
    Asa ar fi bine.

11. #11 SP
    Member duallcore's Avatar
    Si eu am un prieten cu care as dori sa joc dar este din UK si cand il invit sa joc ceva spune ca ii da eroarea #543.Stiti ce inseamna asta?

12. #12 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    ce joc?

13. #13 SP
    GTA IV

14. #14 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    problema este la serverele lor, tin minte ca am jucat gta4 cu multi din usa si aveam copia pal, sau poate problema este de la conectiunea de internet al pretenului tau.

15. #15 SP
    Ok. Merci de sfat. *Play4Fun*

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.