Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 3 of 3

Thread: PS3 Move Sharpshooter Killzone 3 si Resistance 3

1. #1 SP
    Junior Member catalin32's Avatar

PS3 Move Sharpshooter Killzone 3 si Resistance 3

salve all.
    Haideti sa dezbatem putin subiectul prin experienta fiecaruia ! Nu stiu daca mai exista un astfel de thread, imi cer scuze in caz afirmativ si rog moderatorii sa treaca discutia in thread-ul specific!
    Eu sunt posesorul unui sistem ps3 si de curand am achizitionat pachetul Sharpshooter pentru KZ3 si detineam totodata si jocul Resistance 3, ambele ready pt PS3 Move.
    Ce sa va zic, prima impresie e colosala! a doua impresie e "WOW"! a treia impresie s.a.m.d. e "AWESOME, I can't get no sleep! it keeps me awake all night long! "
    Deci v-ati prins, ceva de vis, mai ales KZ3 care e super optimizat pt move. Iar cu setarile din meniul jocului la Move puse pe "0,0,0, 40%, hold, hold", precum si cu pusca sharpshooter, jocul e belea rau! Atat de belea, incat nu mai dorm si joc in disperare!
    Resistance 3 e super ok cu move-ul insa ar fi de preferat un patch pentru a optimiza putin miscarea pe move, ar fi de preferat ceva in genul optimizarii facute pt KZ3 de Guerilla!

Personal, consider ca merita o dezbatere subiectul, din punctul meu de vedere gamepad-ul (dualshock 3) e depasit si next-gen-ul (PS4) va trebui sa inglobeze obligatoriu pt shootere (si nu numai) aceasta facilitate! Eu acum nu mai pot juca un shooter cu gamepad-ul, asa cum nici la inceput nu am mai putut juca un shooter cu mouse-ul si tastatura dupa ce ma obisnuisem bine cu dualshock-ul!

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images xxzzxxzz.png

3. #3 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    M-am dat cu Sharpshooter-ul in Killzone3 si mi s-a parut ok. Cel putin nimeream mai usor decat cu ds3-ul. Dar e gimnastica. Te transpira un pic. Mentionez ca sunt nou in lumea consolelor (vreo 2 saptamani) si nu am experienta necesara ca sa imi dau cu parerea prea mult :-).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks