Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Problema cu PS3

1. #1 SP
    Junior Member dan81aug's Avatar

Problema cu PS3

Salutare am achizitonat de curand un PS3 slim si am o problema , nu pot sa joc jocuri online imi da o eroare ,zice ca e o problema la network si nu se conecteaza ,mentionez ca am bagat in consola cablul de net si pot intra din consola pe internet , dar cand intru in orice joc nu ma lasa sa joc online.Va multumesc

2. #2 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    ce cod de eroare ai?

3. #3 SP
    nu cred ca e un cod anume , verific si iti spun.

4. #4 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar
    trebuie sa faci anumite setari din consola cand bagi direct cablul de net in consola..depinde de la ce agentie ai net-ul..rds sau upc..sau care or mai sunt..la rds parca e ppoe sau ceva de genul..daca aveai cablul dintr-un router..nu era nici un fel de problema..

5. #5 SP
    De la UPC am cablul , am si Wi-fi ,e mai simplu cu wifi?

6. #6 SP
    Spre exemplu la PES 2014 imi spune :
    you must sign up sony entertainment network
    Trebuie sa mi fac cont ceva ?

---------- Post added 29-01-2015 at 10:35 ----------

La Street forces dupa ce se instaleaza cand intru in joc imi apare aceasta eroare .
    Your game data is incopatible with this version of the game. Please sign into playstation Network and complete the patching procese to continue.

7. #7 SP
    pai nu ti-ai facut cont de psn?

8. #8 SP
    nu nu , trebuie sa creez contul din PSP nu?
    Settings /PlayStation®Network /Sign Up - am citit pe net si cica asa ar fi pasii de urmat nu?
    si apoi dupa ce fac contul intra automat in cont cand deschid psp nu ? sau trebuie sa iontru in cont de fiecare data cand dau drumul la psp?
    Merci mult

9. #9 SP
    poti sa-ti faci contul direct de pe consola si ai o optiune acolo sa se logheze automat de fiecare data cand deschizi consola daca vrei

10. #10 SP
    ok merci ,mult

---------- Post added 30-01-2015 at 08:39 ----------

Am rezolvat cu crearea contului ,insa acum am o alta problema , merge foarte greu sa descarc update -urile necesare jocului si merge pana la un anumit punct si se blocheaza , in prima faza am crezut ca e de la viteza netului dar nu cred . Stie cineva ceva setari de net sa merga mai repede daca exista .(La Special Forces -CD-ul fiind nou , iam dat sa se instaleze si imi apare : "Receiving Updates 1/3 " si deabia am descarcat pasul 1 dupa vreo 30-40 min si apoi la pasul 2 sa blocat a murit si am repetat de cateva ori si tot asa face si nu stiu ce sai fac HELP ME .Multumesc mult

11. #11 SP
    Junior Member claudellus's Avatar
    Ai suficient spatiu liber pe consola?

12. #12 SP
    da da cam 500 GB

13. #13 SP
    Daca ai wifi, incearca pe cablu direct

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.