Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 260

Thread: Arcade mania

1. #81 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci Khan. Removed one of them

2. #82 SP
    Member sepet's Avatar
    Baietzi,eu inca mai incerc la Manole(gen AA :Numele meu este ....Sepet ),nu am vrut sa postez decat dupa ce daramam recordul lui mariuck,dar ce sa darami fratioare? ca de cand v-ati intalnit voi in Excalibur si pana acum eu incerc de-mi rup capul,chiar daca -mi puneau colegii de munca perfuzie cu glucoza ,nici pana la ora asta nu combinam mai mult de 3000 de metri.
    Si nu in ultimul rand : I QUIT !!! happy now Manole ???
    Amen !!! check the record guyz

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OMG ! Sunteti maniaci domnilor ! S-a terminat concursul si tot mai bateti high-score-ul
    Deja peste nu cred ca se mai trece, decat poate prin hacking...
    Macar putem spune ca a devenit Manole celebru, nu ? (1998 times played)

4. #84 SP
    Member sepet's Avatar
    Se poate trece MonkY believe me ,i know ,deja ma pregatesc sa scriu tutorial amanuntit(de la momentul lansarii pana la unghiu de abordare al capitzei s.a.m.d) ,pai ce mama naibii,din sutele de incercari am adunat ceva experienta si am avut ghinion cu o capitza ca sigur saream de 330000, eram lansat grupa mare style ,am intrat si pe siteul unde este gazduit Manole pe domeniu . com,si culmea ca sunt peste recordul lor cu mult(e posibil sa fie world record ??? ) ,dar si mai culmea ca multa lume care e inregistrata cu highscores in Manole la noi pe consolegames au cam dat rusinica celor de afara inregistrati cu recorduri pe siteul de care am mentionat.
    Anywayz,i'll keep Manole ON AIR for a while from now on ,i just can't stop .

5. #85 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca 3 noi jocuri pe Arcade
    X-training: un joc de agilitate (use the arrow keys)
    Car fairies (no spoilers, va las sa va distrati)
    Ultimate Defense II: un joc Tower Defense...

Enjoy !

6. #86 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    MonkY din cauza ta cred ca or sa vina vecinii la usa ca injur asa tare. De cand nu m-a mai enervat atat de tare un joc ca X-Training. ARGHH.

7. #87 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca 10 noi jocuri in sectiunea Arcade

8. #88 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Nu o s-o mai scot pe Manu de pe rubrica arcade

9. #89 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca 6 noi jocuri pe Arcade. Enjoy !

Sa spuneti va rog daca face vre-unul probleme. Mercic.

10. #90 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    S-a resetat clasamentul, ca sunt mai sus decat inainte si nu am mai jucat de foarte mult timp?

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Yep

Btw, aveti inca 13 noi jocuri, ca sa nu va plictisiti de sarbatori

12. #92 SP
    Junior Member ninanina's Avatar
    Multumesc Monky.Pot sa trisez ?Il pun pe fiu-meu sa joace.

13. #93 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ninanina View Post
    Multumesc Monky.Pot sa trisez ?Il pun pe fiu-meu sa joace.
    Hehe. Desigur. Sper sa ii placa

14. #94 SP
    Senior Member huber's Avatar
    super tari jocurile acestea arcade : am si eu 2 high score dar sper sa fac mai multe.

15. #95 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx to GreyhounD, inca 10 super joculete in Arcade ! Don't push your brains out !

16. #96 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ei cum mi-a dispărut mie scorul din leaderboard... și acum eram pe arcade games 24/7 . Păcat...

17. #97 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ei cum mi-a dispărut mie scorul din leaderboard... și acum eram pe arcade games 24/7 . Păcat...
    Stai linistit... prin alte parti se reseteaza scorul saptamanal, sau lunar... Deh, daca n-ai mai pleca asa des cu "delete all traces to me"...

P.S. Oricum e "usor" de ajuns in topuri... eu practic am jucat doar asa, ca sa testez joculetele adaugate, si sunt pe locul 19. Batalia mare se da intre primele 3 locuri totusi...

18. #98 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...oki, am �nțeles că mi-au fost resetate scorurile dar pe asta chair că n-o �nțeleg:

This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.
    Mesajul �mi apare de fiecare dată c�nd bat un high score și vreau să-i dau submit. Ce naiba?

Evident că pot da submit dacă mă clasez pe locul sau .

19. #99 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: e un bug "recunoscut" si din pacate de ne-explicat nici chiar pt. developeri. De fapt, ei spun ca ar fi 2 cauze. 1 - sa fie serverul prea lent si sa nu tina conexiunea alive (not happening, da raspuns in 0.0000x si problema ar fi daca delayul este mai mare de 10.x) si 2 - se pierde conexiunea intre user si arcade. Eu as pune si pe seama conversiei (majoritatea nu sunt jocuri dedicate pentru iBProArcade, ci sunt flashuri modificate) si pe seama bugurilor de programare (e totusi un addon care era pentru IBP si nu pt. VB).

Ca solutii, asa cum am mai zis pana acum... incercati cu alte browsere. Ma jucam la un moment dat de la un alt birou, si de pe IE6, 99% din cazuri nu-mi dadea submit, in schimb de pe Firefox mergea 100%. Pe un altul, cel mai bine mi-a mers cu Opera. God knows why/how... Sau poate cine stie, vede forumul ca esti prea bun si te mai pune inca odata la incercare

20. #100 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    colegii mei de la munca faceau urmatoarea chestie:
    tineau doua tab-uri din browser cu consolegames.ro - unul cu pagina de arcade si celalalt cu orice pagina. Ideea e ca inainte sa dai submit la un scor sa faci refresh in cealalta fereastra pentru ca mai mult ca sigur esti logged out. Faci log-in pe aceeasi pagina si din pagina de arcade dai submit la scor.
    Works every time

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast