Ce magarie este pe PSN la capitolul PSone.Sunt 150 de jocuri pe UK si 200 pe US,dintre care vreo 15-16 care imi plac. Jocurile copilariei mele precum Men in Black, ridge racer etc lipsesc...pacat.
Ce magarie este pe PSN la capitolul PSone.Sunt 150 de jocuri pe UK si 200 pe US,dintre care vreo 15-16 care imi plac. Jocurile copilariei mele precum Men in Black, ridge racer etc lipsesc...pacat.
In sfarsit am terminat si eu Castlevania Chronicles on the PS1. De o zi ma chinui sai dau de cap
Salut, retrogamerilor!
Vreau să organizez un weekend, două, de retrogaming cu nişte prieteni de dragul vremurilor bune şi sunt în căutarea câtorva jocuri de PS1, am pus un anunţ în linkul ăsta.
Dacă aveţi prieteni sau voi înşivă vreţi să vă descotorosiţi de câteva titluri, fie pentru că nu le mai jucaţi, fie pentru că aveţi dubluri sau alte motive, vă rog să mă contactaţi. Şi nu, nu sunt vânzător, în sensul că doresc să le păstrez în colecţie pentru mine.
Vă mulţumesc.
Na poftim <3
Custom PlayStation Based on Crash Bandicoot
Omg cat jucam impreuna (aproape zilnic am fost la tine pe o perioada de cativa ani sa jucam Bloody Roar 2, Battle Arena Toshinden 3/4), Uriko era singurul caracter cu care eram mai bun decat tine.
Remember this XD:
Bookmarks