Bloody Roar 2: Bringer of the New Age
Wooooooooooooooo!
De ce n-au continuat seria și pe consolele nextgen?!?!?!
S-au oprit la Bloody Roar Extreme@Xbox
Jucam cu Andrei de...explodau televizoarele
http://www.xbox.com/en-US/games/back...ygameslist.htm
...ni mă că nu-i �n listă! Mor!!!!!
Superba serie... erai mai bun ca mine exceptie facand Uriko la aia eram best, da oricum eram singuru care itzi mai putea tine piept ^^. Mama ce meciuri dadusem.
Mai știi c�t m-am chinuit să-i �nvăț la Jenny atack-ul ăla din aer cu picioarele?- Woooooo! Sau la Long/Shenlong combo-urile
- p�nă la urmă le știam la perfecție (doamne...de aveam stick pe vremea aia, pfffff).
Păcat...merita un remake sau ceva pentru next gen...
...aur curat!
La jenny parca descoperisem eu din greseala combo-ul. Oricum dupa aia *facepalm* ambi cand neam dat seama cat de usor era. Si intradevar bine ca se continua alte tampenii si o serie buna ii lasata de izbeliste. De asta imi plac emulatoarele ca dau ceva replay value jocuriilor astea.
si mie mi-a placut medievil pe psx atat 1 cat si 2 ...sau kula world ,crash bandicoot & tekken 3 le jucam prin clasa a 3-a
![]()
unde pot face rost de un psx nou??stiu ca numai se fac demult...si stiu ca greu se gasesc..dar poate intrun colt mai este ascuns
...ce amintiri frumoase am cu jocul ăsta
Cred că de existau pe vremea aia achievements/trophies...pffff nu 1000/1000 sau platinum aveam că...10000000/10000000 și 100 de platinums, la c�te mii de meciuri am jucat cu Strike105x.
Chiar ca mai tii minte cat bagam, ah... Naru, si noa Eiji cu ala eram best XD.
PS: defapt si acuma mai ma joc![]()
...eu n-am mai jucat de c�nd mi-a dispărut salvarea de pe Memory Card(adică de peste 8+ ani).
Da oricum sunt liniștit c-am reușit să fac totul. Contează amintirea...![]()
Dap ^^ desi si eu miam pierdut salvarea si nush cum reusesc de fiecare data dupa ce intru intr-o manie de-l rejoc o pierd deci de fiecare data o iau de la inceput
PS uite inca o amintire faina:
Si asta lam jucat pana la exasperare pana am dat de naru mai tii minte ce dementiala era ea asa pitica cu sabia aia mare ? lol
Mai tii minte melodia asta ? XD si acuma o iubesc![]()
Caut acuma CD-ul sa ii fac un rip iara la melodie XD
Inafara de multe jocuri care s-au mentionat mai sus. Care imi aduc aminte de copilarie. Si cum ne adunam cate 8-9 sa facem seara de gameing la o singura consola. Si cel mai bun statea la masa![]()
Eu personal am ramas "marcat" foarte impresionat de jocul In Cold Blood. Este si va fi pt. mine cel mai tare puzzle game. Grafica extraordinara pentr PS1 si destul de greu jocul.
Alt joc care il am si acuma a fost X-men Mutant Academy 2. Dupa Tekken 3 si Soul Blade X-men rullz. Mai ales ca a fost un joc mai nou grafica foarte buna. Multi jucatori si niste combinatii de te speriai ( a fost singurul joc care iti perimitea sa faci maxim damage prin combinatii puteai face un combo de 66 lovituri chiar si mai mult) multe nopti petrecute in fata consolei PSX, PS1 foarte multe. Ce vremuri
Bookmarks