salut. am o problema cu controllerele mele. Nu mai vibreaza nici 1(din 3). Am incercat cu mai multe jocuri si pe alta consola si tot nu vibreaza. Deci va rog imi puteti spune si mie ce problema are???
salut. am o problema cu controllerele mele. Nu mai vibreaza nici 1(din 3). Am incercat cu mai multe jocuri si pe alta consola si tot nu vibreaza. Deci va rog imi puteti spune si mie ce problema are???
Salut,
Am si eu un 90004 9C si din ce stiu nu se poate moda soft ci doar cu chip.
Astazi am gasit pe ocazii un tip care zice ca el face soft si pentru aceste versiuni, stiti ceva se poate?!
In alta ordine de ideei, eu nu vreau sa pierd garantia si as dori un swap magic, ma puteti ajuta?
merci
Indiciul referitor la sistemul optic verificat si confirmat prin apelarea la un "mod-er".
Explicatii:Am modat PS2 cu modbo 760 iar mod-erul a avut amabilitatea sa testeze prbl semnalate de mine cu o lentila noua; lentila mea da semne de oboseala fiind incapabila sa citeasca DVD DL (titlurile enumerate de mine sint pe DL) Thanks haimi708!![]()
pai s-ar putea sa fie si din cauza duratei de utilizare .... daca era doar la 1 din acelea 3 putea fi si altceva dar la toate e ciudat
eu detin un ps2 39004 si sincer sa fiu nu am nici-o problema cu el decat faptul ca se aude un carait cand citeste dvd-uri si cred ca si cd-uri
1.Dupa modarea unui PS2 cu chip pot rula si jocuri de PS1?
2.Si cat te tine o consola modata cu chip in conditii normale adica sa nu o rupi 24h\24h
Am si eu o intrebare .
Am un playstation 2 phat de cativa ani , ceva jocuri originale , 2 joystickuri , un memory card etc.. Si as vrea sa l dau.
Imi spuneti si mie cum faceti tranzactia ?
Cum trimiteti pachetul la destinatar , cum primesti banii , etc.
Va raman recunoscator
Salut
Vanzarea se poate face ramburs(pui consola colet si curierul preia bani pe colet )
sau cash daca este in acelas oras cu tine.
Nu recomand sa folosesti posta romana
Costul transportului de obicei este suportat de cumpararor
Bafta.
o minunatie de consolaThe PS2 Just Will Not Die!
Stie cineva cum pot sa fac un cont PSN pentru Romania?Am incercat sa creez unul dar nu am gasit Romania in lista cu tari.
intre fat si slim sunt mai multe dif:
-pe fat poti sa montezi hard si placa de retea
-slim are placa de retea incorporata
-pe fat si slim poti sa bagi usb-uri
-pe ambele poti sa vezi filme,poze,sa asc muzica etc
Recomand fat
---------- Post added 06-02-2011 at 02:56 PM ----------
David 9 incearca sa bagi alta tara
Vreau sa soft modez singur ps2 si am vazut niste tutoriale care nu sunt grele dar am vazut ca imi trebuie un disk (AR Max, CodeBreaker etc.) ca sa pot sa bootez free mcboot
Am vazut ca CodeBreakerul se poate pune pe cd dar am inteles ca ps2 nu o sa-l citeasca
exista metode prin care sa bootez free mcboot fara acel cd si fara alte modificari ?
pt a buta UlanchElf:
1. consola modata (cu modchip, MC sau Swap Magic).
2. AR Max, CodeBreaker.
3. Exploit cu unele jocuri originale.
Daca nu ai nici una din solutiile astea nu poti face nimic.
m-am uitat in lista cu jocurile care merg sa faci exploit si am nfs underground 2, ca sa citeasca cd-ul facut de mine trebuie sa acopar acei senzori nu ?
Nu ai setari in meniul consolei pt vibratiile la controlere (ai optiunea asta in unele jocuri).
Deci verifica controlerele pe alta consola ce stii sigur ca merge corect sau ia din alta parte alt controler si verifica pe consola ta (ai o problema ori la consola ori la controlere - la consola e o siguranta "responsabila" de asta).
Salut,am si eu o problema la PS2 cred.Consola este achizitionata din 2007 este un slim 77004-7B made in china,luata la prima mana atunci,modata cu modbo 760 tot in 2007,consola functioneaza perfect doar ca am probleme cu dvd verbatim scrise pe dvd decrypter la 4x,se agata la def jam fight for ny si la fifa street 2 jocuri facute de ea foarte aseamanatoare la grafica,vreau sa spun ca atunci cand ps2 ruleaza jocul def jam/fifa street 2 se agata la sunet si in unele scene nu mai vorbesc caracterele,la mortal kombat armageddon o singura data s-a blocat cand alegeam caracterul asta se intampla numai cu dvd verbatim dvd- in rest nu am nici o problema consola ruleaza perfect jocurile,se comporta normal si nu se aude tare cand ruleaza un joc.Intrebarea mea este ce are dupa simptome?
Bookmarks