Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #701 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    salut. am o problema cu controllerele mele. Nu mai vibreaza nici 1(din 3). Am incercat cu mai multe jocuri si pe alta consola si tot nu vibreaza. Deci va rog imi puteti spune si mie ce problema are???

2. #702 SP
    Member haimi708's Avatar
    Verbatim cu - (minus), scrise la 4X. Foloseste IMG Burn.

3. #703 SP
    Junior Member fc.radu's Avatar

Ps 2 90004 9c

Salut,
    Am si eu un 90004 9C si din ce stiu nu se poate moda soft ci doar cu chip.
    Astazi am gasit pe ocazii un tip care zice ca el face soft si pentru aceste versiuni, stiti ceva se poate?!
    In alta ordine de ideei, eu nu vreau sa pierd garantia si as dori un swap magic, ma puteti ajuta?

merci

4. #704 SP
    Junior Member MyBlackE's Avatar
    Quote Originally Posted by haimi708 View Post
    Daca consola e modata cu FreeMC Boot, imaginea ISO a backup-ului ce vrei sa-l rulezi trebuie pach-uita cu un program si apoi scrisa pe DVD (banuiesc ca te referi la backup-ul facut jocului original ce nu vrei sa-l uzezi, nu)!

Presupunand ca jocurile ce nu-ti merg sunt PAL si nu NTSC, atunci problema ta e legata de transferul datelor de pe DVD la consola via ansamblu optic. Deci ori jocurile care nu-ti merg sunt zgariate, ori murdare (cu amprente de la degete pe ele) ori ai probleme cu lentila laser (praf sau uzura). Faptul ca unele jocuri iti merg nu insemana ca laserul nu are nimic (jocuri diferite insemana grafica diferita). Deci verifica jocurile ce nu iti merg, eventual curata lentila de praf.

Modarea nu va face decat sa-ti dea posibilitatea sa rulezi jocuri backup, nu le va face pe cele ce nu merg, sa mearga.
    Indiciul referitor la sistemul optic verificat si confirmat prin apelarea la un "mod-er".
    Explicatii:Am modat PS2 cu modbo 760 iar mod-erul a avut amabilitatea sa testeze prbl semnalate de mine cu o lentila noua; lentila mea da semne de oboseala fiind incapabila sa citeasca DVD DL (titlurile enumerate de mine sint pe DL) Thanks haimi708!

5. #705 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    pai s-ar putea sa fie si din cauza duratei de utilizare .... daca era doar la 1 din acelea 3 putea fi si altceva dar la toate e ciudat

6. #706 SP
    eu detin un ps2 39004 si sincer sa fiu nu am nici-o problema cu el decat faptul ca se aude un carait cand citeste dvd-uri si cred ca si cd-uri

7. #707 SP
    Member jon209's Avatar
    1.Dupa modarea unui PS2 cu chip pot rula si jocuri de PS1?
    2.Si cat te tine o consola modata cu chip in conditii normale adica sa nu o rupi 24h\24h

8. #708 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    1.Dupa modarea unui PS2 cu chip pot rula si jocuri de PS1?
    2.Si cat te tine o consola modata cu chip in conditii normale adica sa nu o rupi 24h\24h
    Iti vor merge jocurile de PS1. Mai putin urmatoarele: Arcade Party Pak, Atari Arcade Greatest Hits, Fighter Maker, Final Fantasy Anthology, International Track and Field, Judge Dredd, Monkey Hero, Mortal Kombat Trilogy, Tomba PS2-ul meu rezista de 5 ani. Salut.

9. #709 SP
    Member jon209's Avatar
    de 5 ani modat?

10. #710 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Am si eu o intrebare .
    Am un playstation 2 phat de cativa ani , ceva jocuri originale , 2 joystickuri , un memory card etc.. Si as vrea sa l dau.
    Imi spuneti si mie cum faceti tranzactia ?
    Cum trimiteti pachetul la destinatar , cum primesti banii , etc.
    Va raman recunoscator

11. #711 SP
    Junior Member enachesil's Avatar

vanzare ps2

Salut
    Vanzarea se poate face ramburs(pui consola colet si curierul preia bani pe colet )
    sau cash daca este in acelas oras cu tine.
    Nu recomand sa folosesti posta romana
    Costul transportului de obicei este suportat de cumpararor
    Bafta.

12. #712 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o minunatie de consola The PS2 Just Will Not Die!

13. #713 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Stie cineva cum pot sa fac un cont PSN pentru Romania?Am incercat sa creez unul dar nu am gasit Romania in lista cu tari.

14. #714 SP
    intre fat si slim sunt mai multe dif:
    -pe fat poti sa montezi hard si placa de retea
    -slim are placa de retea incorporata
    -pe fat si slim poti sa bagi usb-uri
    -pe ambele poti sa vezi filme,poze,sa asc muzica etc

Recomand fat

---------- Post added 06-02-2011 at 02:56 PM ----------

David 9 incearca sa bagi alta tara

15. #715 SP
    Junior Member Codrut's Avatar
    Vreau sa soft modez singur ps2 si am vazut niste tutoriale care nu sunt grele dar am vazut ca imi trebuie un disk (AR Max, CodeBreaker etc.) ca sa pot sa bootez free mcboot
    Am vazut ca CodeBreakerul se poate pune pe cd dar am inteles ca ps2 nu o sa-l citeasca
    exista metode prin care sa bootez free mcboot fara acel cd si fara alte modificari ?

16. #716 SP
    Member haimi708's Avatar
    pt a buta UlanchElf:

1. consola modata (cu modchip, MC sau Swap Magic).
    2. AR Max, CodeBreaker.
    3. Exploit cu unele jocuri originale.

Daca nu ai nici una din solutiile astea nu poti face nimic.

17. #717 SP
    Junior Member Codrut's Avatar
    m-am uitat in lista cu jocurile care merg sa faci exploit si am nfs underground 2, ca sa citeasca cd-ul facut de mine trebuie sa acopar acei senzori nu ?

18. #718 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by andreics96 View Post
    salut. am o problema cu controllerele mele. Nu mai vibreaza nici 1(din 3). Am incercat cu mai multe jocuri si pe alta consola si tot nu vibreaza. Deci va rog imi puteti spune si mie ce problema are???
    Ai putea sa vezi la setari ( la consola ). Poate e dezactivata functia de vibratii. Daca nu asta e , atunci intradevar sau cam dus.

19. #719 SP
    Member haimi708's Avatar
    Quote Originally Posted by bobolac View Post
    Ai putea sa vezi la setari ( la consola ). Poate e dezactivata functia de vibratii. Daca nu asta e , atunci intradevar sau cam dus.
    Nu ai setari in meniul consolei pt vibratiile la controlere (ai optiunea asta in unele jocuri).

Deci verifica controlerele pe alta consola ce stii sigur ca merge corect sau ia din alta parte alt controler si verifica pe consola ta (ai o problema ori la consola ori la controlere - la consola e o siguranta "responsabila" de asta).

20. #720 SP
    Junior Member Taitzei's Avatar
    Salut,am si eu o problema la PS2 cred.Consola este achizitionata din 2007 este un slim 77004-7B made in china,luata la prima mana atunci,modata cu modbo 760 tot in 2007,consola functioneaza perfect doar ca am probleme cu dvd verbatim scrise pe dvd decrypter la 4x,se agata la def jam fight for ny si la fifa street 2 jocuri facute de ea foarte aseamanatoare la grafica,vreau sa spun ca atunci cand ps2 ruleaza jocul def jam/fifa street 2 se agata la sunet si in unele scene nu mai vorbesc caracterele,la mortal kombat armageddon o singura data s-a blocat cand alegeam caracterul asta se intampla numai cu dvd verbatim dvd- in rest nu am nici o problema consola ruleaza perfect jocurile,se comporta normal si nu se aude tare cand ruleaza un joc.Intrebarea mea este ce are dupa simptome ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast