pentru a vedea de ex filme.. sau imagini sa asculti muzica.. etc..
pentru a vedea de ex filme.. sau imagini sa asculti muzica.. etc..
pai dvd-urile originale cu filme se pot viziona si fara modare
si muzica de ex... oricum :| facem off ;)
ok off, dar stie cineva unde pot gasi jocuri in tm?
daca vrei jocuri originale.. de la altex/MG/carrefour etc.. pt restu'.. ai pm ;)
acolo sunt scumpe, sunt dealeri de unde se pot cumpara la preturi modice
pai.. de la diferit persoane (adica jocuri SH) sau dupa net..
@ady21 la cel fat poti sa ii pui hdd, si cam atata cel silm e mai manevrabil fiind slim:)
si da amandoua versiuni au usb
Copii, ascultati la un gamer batran, faceti cea mai mare prostie ca va modati consolele, orice device odata modificat nu va mai fi in veci la fel, oricat veti incerca voi sa ma convigeti de contrariu. Eu am si PS2 si de curand si PS3 si n-as face asta pentru nimic in lume. Stiu ca sunt argumente de ordin financiar dar pana la urma sunt "jucariile" voastre si e pacat sa va bateti joc de ele. Bafta tuturor:>
@EvilG ms :D
@paulone asa este.. dar din criza*dorinta de a necheltuii* ne modam consolele.. este ceva normal..
asa e ;) dar atata timp cat le poti lua gratis? de ce nu ?
Si din supermarket poti lua gratis. De ce nu?
Am vazut foarte multa lume cu pareri diferite despre modarea consolei. EU sunt genul care sunt against adik prefer sa se vada in raft o colectie mare de jocuri si cand ma uit la ea sa zambesc. Dar daca privim lucrurile altfel: sunt persoane care, au consolele modate doar ca asculte mp3 si sa vada filme format avi pe PS2 ceea ce e ok, alti nu au posibilitati de a isi cumpara jocuri ( asta se intmpla in urma cu 2 -3 ani cand nu luai jocuri de ps2 sub 50 RON ) dar in momentul de fata pe site-uri de specialitate gasesti si cu 10 RON jocuri si inca jocuri bune deci personal...nu inteleg de ce nu poti da 10 RON pe un joc. Anyway daca mai luam un exemplu la xbox 360 daca iti modezi consola doar ca sa te poti juca o caciula de jocuri din start nu ai acces la xbox - live ceea ce e nasol. Nu se poate spune acelasi lucru si de PS2 pt. ca prea putini au folosit consola pt. a juca in retea. Si inca o mica problema care o face cea mai nasoala... ps2 a fost vandut ca si consola extraordinar de bine peste 10 mil de bucati, deci cei de la sony si-au casitgat bani ca clienti au modato sau nu e treaba lor ei oricum castiga prin vinderea consolei. La fel sa intamplat si cu PSP-ul cand a inceput sa se modeze trei sferturi din detinatori de console PSP si-au modata si cred k mai bine de jumatate nu mai cumparau jocuri...prin urmare piata de jocuri de PSP acuma 2 ani a murit...ieseau jocuri de toata jena pe PSP practic nu aveai ce sa joci iesea un joc bun la 3-4 luni poate mai bine....si care e avantajul aici??? Clientul isi modeaza consola vanzatorul de consola are castig pt. ca o vinde...dar producatorul de jocuri nu mai are nici un castig (pt. ca oricat de bun ar fi jocul clientul nu il cumpara il donwloadeaza) si asa se ajunge ca o consola sa "moara" si dupaia te intrebi de ce mi-am luat consola daca jocurile sunt asa proaste de aia mi-am modatao nu?? Ei bine sunt inca vreo 1 mil de persoane care probabil candesc la fel, si nu vei avea jocuri bune ce sa joci...pt. ca producatori de jocuri au de suferit. Ganditiva la asta inainte sa va modati consola, daca vrei un titlu bun sa joci .... un joc frumos inseamna ca ai putea indemna cumpararea de jocuri originale. Uitativa la PS3 fiecare titlu care apare e bestial de ce??? Producatori de jocuri isi perimit sa investeasca intr-un joc pt. ca consola in momentul de fata nu se modeaza ;) ..... Asta e parerea mea despre modare si nu utiati...da mult mai bine sa ai un teanc de cd-uri in carcasle lor carticica carcasa coperta...decat sa ai un teanc de cd-uri in plicuri si sa scrie cu marker-ul ....GOW 1 :)) have fun PS2 e o consola bestiala.
EvilG, nu-i plange tu pe "bietii" producatori, ca sunt plini de bani si averi cu sau fara piraterie. Problema se pune asa: in afara ca este ilegal sa descarci jocuri, filme, etc.modarea unei console va duce mai devreme sau ma tarziu la probleme tehnice(freez imagine, blocari, etc.), in plus risti sa-ti fie banata consola(ex.xbox360):((
Ati cam trecut la offtopic de ceva vreme, mai potoliti-va.
Aveti consola modata ,felicitari ! O aveti inca sigilata , tot felicitari!
Ontopic: Pot conecta ps2-ul la xlink kai? , am slim!
Am si eu o intrebare de noob....este adevarat ca daca instalezi Linux pe PS2, un HDD si un adaptor de retea(pt.varianta fat) poti transforma PS2-ul intr-un PC? Stiam de HDD si programul HD Loader cu ajutorul caruia puteai descarca jocuri in HDD dar de faza cu Linux nu stiam....
Din cate stiu , exista un kit pentru ps2 phat , HDD+adaptorp Ps/2 (tastatura+mouse)+linux.
Dar nu inteleg de ce ai vrea sa transformi un ps2 intr-un PC? 1 nu se merita , 2 cel mai probabil o sa mearga doar win'98.
*Parerea mea
Exista o varianta de Linux special facuta pt PS2 si se poate folosi doar pe consolele PS2 FAT (10000 - 50004). E nevoie de HDD IDE cu Network Adapter plus kitul de Linux (sunt 2 DVD-uri). Se instaleaza pe HDD-ul montat pe consola (prin consola via partea optica), si consola se va transforma intr-un PC ce ruleaza Linux (din pacate are un browser slab fara java).
P.S. Este un Linux aparut si pt PS3.
---------- Post added 15-01-2010 at 08:41 PM ----------
In plus daca instalezi Linux pe HDD montat pe consola, nu mai poti instala pe HDD respectiv jocuri cu WinHIP (cu HDLoader rulezi jocurile instalate pe HDD iar cu WinHip-ul instalezi jocurile pe HDD). La instalarea Linux-ului se formateaza HDD-ul.
---------- Post added 15-01-2010 at 08:49 PM ----------
Problema ce o ai e de la imaginea ISO a UlanchELF-ului (managerul de fisiere). Daca nu ai rezolvat inca cu SMS-ul da-mi de veste si te ajut sa o rezolvi.