cum pot folosi PS2 la monitor ?
cum pot folosi PS2 la monitor ?
cablu VGA :) din cate sstiu:-??:-/
printr-un vga box sau tv tuner stand alone cu intrare compozit
---------- Post added 14-03-2010 at 11:55 AM ----------
eu ca sa rezolv problema am schimbat monitorul cu unul cu tv tuner incorporat care are intrare component
;) asa cum zici:D
stima
>:D<thx
pot conecta ps2-ul la monitor lcd fara suport tv tuner ?
din pacate nu
:-SS:))
Salutare, am un ps2 30004 si mi s`a spus ca nu se poate moda decat prin memory stick, este adevarat?
Nu e adevarat. 30004 sunt 2 modele (mai vechi cu 2 placi sendvis - V2 si V3 - si cu placa mare V4). Cred ca tu ai V4. Oricum ambele modele se pot moda si software (cu MC) si cu modchip intern (cu Matrix sau DMS - mai scumpe - sau cu Modbo 760 Z). Partea proasta e ca uneori Modbo face probleme la modelele astea vechi si de aceea nu prea se complica lumea sa mai modeze aceste modele (plus ca lentila laser e f. veche si sunt sanse sa cedeze f. repede). Sfatul meu e sa o modezi software (cu MC) - ajungi mai ieftin si pt ca oricum iti va pica sigur lentila laser, sa iei in calcul foarte serios un Network Adapter Sony PS2 ca sa montezi un HDD la ea. Crede-ma ca am modat cu Modbo 760 mai multe placi V1-V2 si V4 (e mai mlta bataie de cap in sensul ca trebuie doar incercat cu mai multe modchipuri pt ca e posibil sa nu mearga bine din prima).
Prin TV tunner nu as zice ca este o solutie deoarece:
-Se pierde calitate.
-Input Lag de pana la 5 sec, depinde de tuner (facand un joc bazat pe actiune unplayable, putine tunnere nu au problema asta si cele ce nu o au sunt deobicei scumpe, exista totusi un program, am uitat cum ii spune, care pe cateva le poate face sa treaca de compresie direct la output).
Recomandarea mea pe langa ce a mai spus Haimi (VGA BOX sau alte adaptoare), ar fii sa iei un HD BOX Pro, dar asta cred ca va trebui sa o faci din afara tarii (comanda online de exemplu), ca in tara m-as mira sa se gaseasca...
Hmm, buna observatie ... chiar foarte buna! Subscriu la ce a spus X20A_Strike. Problema ar fi doar de pret.
salutare la toti gamerii:D cn ma poate ajuta sa pun niste salvari pe memorycard.... sa mi explice eu am cautat tutoriale pe net dif explicatii etc is satul da nu mi`a iesit nicio branza va rog cn ma ajuta si pe mn :D id meu este dumy_bestial
le`am gasit pe un site vreau sa le pun din pc pe cardul de la ps2
e modata tot faza e nust sa folosesc programul acela:( baga id meu dumy_bestial