Originally Posted by
hacktester
Consola mea nu este modata DELOC.Am specificat clar ca am scos-o din cutie,instalat-o in camera la mine(am conectat-o la TV,am conectat accesoriile,etc)si a si inceput sa dea erori.
Gata,mi-e clar.O data mai trec pe la Media Galaxy sa-mi dea o consola care sa functioneze cum trebuie(sa folosesc garantia),ca in rest am terminat-o cu magazinul asta de Second Hand.Am trecut azi prin Suceava si mi-am cumparat Capcom Classics,care include Okami si God Hand.Carcasa de la Okami era stricata din cutie;adica,peste coverul in sine este pusa o folie transparenta care lipeste coverul de carcasa.In cazul meu,folia aceea era in bucati si nu se putea inchide cum trebuie carcasa.Mi-a cazut fata odata cu coverul jocului.Daca cumparam jocul si consola de la "Gigi Electronice",mda,m-as fi asteptat sa intampin astfel de situatii,dar toata lumea mi-a recomandat Media Galaxy,de la gameri pana la hackeri experimentati.Am zis ca PS2-ul meu gata-facut-praf era o exceptie dar vad ca e ceva fregvent la Media Galaxy.Ce rusine...