Salut.In curand o sa am cam 15 milioane si as vrea sa imi bag banii intr-un Xbox360.Dupa ce mi-l modez(nu am bani de jocuri) ce accesorii mi-ati mai recomanda pentru el?mersi anticipat pentru raspunsuri.
Salut.In curand o sa am cam 15 milioane si as vrea sa imi bag banii intr-un Xbox360.Dupa ce mi-l modez(nu am bani de jocuri) ce accesorii mi-ati mai recomanda pentru el?mersi anticipat pentru raspunsuri.
Salut!
1.Roaga un moderator sa iti mute thread-ul pe aria XBOX360.
2.Daca dispui de 15 mil. poti opta pentru un Xbox360 Elite(vezi aici ) la care primesti HDD 120gb si cateva accesorii(headset,cablu HDMI).
3.In legatura cu modarea poti apela la DONELY.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!
Eu ti-as recomanda un Xbox 360 Arcade la 900ron si iti raman 600ron cu care poti sa-ti cumperi vreo 8-9 jocuri mai vechi de pe forum sau shopto.net. Ca "accesorii" ti-as recomada tot niste jocuri originale.
Sa afirmi ca nu ai bani de jocuri e ca si cum ai spune ca nu ai chef sa lucrezi si te apuci de furat.
iti recomand un pro,premimum .sa te informezi pentru a ti-o moda singur, daca nu esti sigur dute la Donley,iti raman bani si de un controller + play & charge kit, 3 luni , un an gold sau prima data incerci acea luna gratis si vei vedea cum este apoi iti recomand un joc online gen gears,fifa,cod.
Explicatimi si mie ce este cu modarea asta? Dacami modez consola ce poate sa faca?
Detin un xbox simplu![]()
octav11 de ce nu iti cumperi un ps3 slim...va fi 1299 lei..si nu se strica asa de repede ca si xbox 360![]()
Ca sa nu mai vorbim despre comentariul cu iz de fanboy si flame.
Anyway, thread closed pentru ca nu mai are cautare si o ia pe aratura.
Bookmarks