in sfarsit avem o data exacta de lansare :circles: :circles: se pare ca mai am un joc care terbuie sa il cumpar vara asta (desi am promis ca nu mai iau nimic inafara de jocuri indie).
MMO madness: Guild Wars 2 to release on August 28 | VG247
Printable View
in sfarsit avem o data exacta de lansare :circles: :circles: se pare ca mai am un joc care terbuie sa il cumpar vara asta (desi am promis ca nu mai iau nimic inafara de jocuri indie).
MMO madness: Guild Wars 2 to release on August 28 | VG247
Cei care au prins ofertele de pe celalalt CG au avut noroc, acum nu mai sunt valabile.(normal si deluxe edition erau cu aproximativ 100 ron mai ieftine)
Now Playing :: Now Playing: Guild Wars 2 - Sylvari - GameSpot.com
Chiar ma tenteaza sa incerc primul run cu Sylvari :-?. Voi cu ce rasa va ganditi sa jucati?
Nu stiu sincer, de fiecare data cand ma hotarasc sa joc cu o rasa, apare un video ca cel de mai sus si ma razgandesc :)). Cred ca o sa incep cu humans though.
L-a cumparat cineva? As vrea sa il incerc si eu inainte de a-l cumpara. Doneaza cineva cateva minute de playtest pe contul lor?:-S
LE: nvm I got too excited....
Paypal is holding and investigating the payment. We will deliver your order as soon as the investigation is completed
Yeah thx paypal.
http://screenshot.xfire.com/s/125275692-1.jpg
mesmerita mea :X ..ingame id e sus in dreapta daca mai joaca cineva.
Cand fac rost de bani mi-l cumpar si eu (acel "cand" poate fi FOARTE mare, sunt in criza, n-am job/alocatie, si am taxa de platit la facultate ;)))
Colosal joc!!!
eu vroiam sa cumpar de la Altex jocul dar nu o sa il aiba in stoc decat saptamana viitoare. Nu conteaza, il cumpar din Anglia la cateva zile dupa ce ajung XD. Toate simturile imi spun sa incerc jocul asta chiar daca am foarte multe care ma asteapta (atat pe PC cat si pe PS3/PSP).
BTW v-as recomanda sa cititi aceste articole cand aveti chef (mega interesante si parca te conving si mai mult sa incerci jocul)
Guild Wars 2: a noob’s journey – part one | VG247
Guild Wars 2: a noob’s journey – part two | VG247
Guild Wars 2: a noob’s journey – part three | VG247
p.s. ce ziceti ca intr-o saptamana, doua (dupa ce fac si eu rost de joc :))...selfish me :evil: ) sa ne facem o ghilda? Din cate am inteleg poti face parte din cat mai multe, dar parca mi-ar placea sa avem una noi, membrii de pe CG :). What say you?
^Sure, why not.
Super mulțumit de joc p�nă acum. Sunt ceva bug-uri prin zonele de L70-80, dar sunt sigur că se vor rezolva �n cur�nd.
ID: Iulian.8214 - 80 Charr Warrior, RAWR!
Guild Wars 2 has sold more than two million units | VG247
.Quote:
Despite halting first-party sales and restocking retail stores temporarily, Guild Wars 2 surpassed the two million sales milestone shortly after turning sales back on.
Peak concurrency regularly exceeds 400,000 players, said the firm.
“Reactions from around the world justified the time and care we put into developing Guild Wars 2 and making it into the game it is today”, said Mike O’Brien, president and co-founder of ArenaNet.
“And this is only the beginning. We’re continually fine-tuning the game to deliver the polished experience that our players expect, and we’re already working on new adventures and experiences to introduce into this truly dynamic online world.”
Guild Wars 2 launched just over two weeks ago.
Am soon I will join the others :evil:. Ce ziceti: WoW killer?
^ Complet off-topic, dar ai cont pe VG24/7? Dacă da, what's your username? :D
Pff, petrec prea mult timp pe site-ul ăla...
Dintre cei care au jocul, spuneti-mi si mie cum se compara cu celelalte mmo-uri la capitolul questuri? Adica ai si aici genul ala de misiuni "du-te si aduna x flori/omoara x mobi"? Le gasesc super frustrante sa stau sa farmez aceeasi zona in continuu, monotonia si rutina sunt ultimele lucruri pe care as vrea sa le vad in joc.
Guild Wars 2 supported by seven ongoing development teams | VG247 Glad to hear that!
Pacat ca anul doi se anunta ca fiind asa hardcore...cred ca o sa aman achizitionarea catorva jocuri (dintre care si GW2) macar pana la iarna.
Ma eu iți răspund cu toate ca e vechi mesajul �n caz ca te mai uiți pe thread.Chestia e ca nu sunt numai kill x things/gather x things quests.De obicei găsești din alea puțin mai des,dar ce sa faci asa e in toate mmoruile.Questurile sunt diversificate si nu ai cum sa te plictisesti sau sa nu ai chef sa le faci ca nu se simt repetitive(eu asa am simtit nu stiu ce cred alti).In comparatie cu alte mmouri questurile sunt mult mai bine create,adica baieti de la arenanet au stat mult incat jocu sa nu te fac sa simti ca faci aceleasi questuri �ncontinuu.Nu știu dacă l-ai luat deja dar eu ți-am raspuns ca de asa se face
Guild Wars 2: Shadow of the Mad King goes live later this month | VG247
oare vor avea loc ceva event-uri de Halloween care iti vor oferi obiecte unice? (cum e la RuneScape de exemplu). Cum au loc special event-urile de genul acesta la Guild Wars?Quote:
The update will include four Halloween-themed acts, new paid PvP tournaments, jumping puzzles, mini-dungeons, Halloween-themed items up for grabs through the Black Lion Trading Company, and more.
Have a look at artwork for the update through the link.
Shadow of the Mad King will go live on October 22 and the new acts run through October 31.
Exista vreun mod de a primi un trial ca sa incerci jocul? Stiu ca la WoW si SWTOR exista si as vrea sa incerc si Guild Wars 2.