Se baga cineva la un Dungen Run mai pe seara?
GUILD WARS 2
Printable View
Se baga cineva la un Dungen Run mai pe seara?
GUILD WARS 2
Lumea inca joaca jocul asta ? Eu l-am incercat la lansare, l-am jucat vreo 2 saptamani si m-a luat o plictiseala de l-am aruncat pe geam. WoW ftw !
Ok! Am cumparat si eu jocul (in sfarsit) si l-am instalat. Si din start am dat de o problema: ce server sa aleg? Si sa aleg cu grija pentru ca daca vreau sa il schimb ma costa bani din cate am inteles. Asa ca va intreb pe voi: pe ce server jucati si cat de populat e?
Eu sunt pe Aurora Glade. Servarul e destul de populat.In GW2 ,cu cat sunt mai multi playeri pe server cu atat e mai bine.(EX: WvW mai mare si sanse sa castigi;nu stai mai mult de 5min sa gasesti un group de 4 pers sa faci un dungen,etc)
Asta e o problema cu servarul.
Poti face Guest daca e sa alegi un server "gresit".
In momentu asta joc Defiance, daca vrei mai multe informati ai id-ul de skype.
Exista vreo posibilitate de trial?
Am jucat primul Guild Wars si as vrea sa vad ce stie si ce-l de-al doilea, dar nu vreau sa dau banii pe el fara sa-l incerc initial.
Da Grey, din cate imi amintesc, poti juca pana la lvl 15 parca, cu orice caracter doresti :)
Din cate stiu eu a fost un trial prin Aprilie, dar nu mai e nimic acum.
M-am jucat aseara pana la 4 dimineata (si am mai bagat bine si cateva ore dimineata asta). Incredibil jocul. Desi nu prea m-am jucat MMO-uri si controlul mi se pare cam greoi, lumea, rasele si abilitatile mi se par super. Unele locuri sunt asa misto de explorat ca nu am parasit zona pana nu am facut tot ce era posibil (descoperit toate punctele de interes, vista points etc). Sunt level 7 da sincer nici nu ma grabesc sa cresc. Vreau sa explorez cat mai mult si sa vad ce poate jocul. Cred ca o zi sau doua ma mai joc solo dupaia ma intalnesc cu bartonn (daca vrea bine-nteles), cu un prieten cu care am cumparat jocul si cine mai doreste. Joc pe Aurora Glades ca Sylvari mesmer.
@iry Cum pot juca pana la level 15? Ca sa imi fac cont pe site imi cere CD-Key.
Cred ca a fost trial-ul de care zice si tudy :(
Voi de unde v-ati luat key-urile si la ce preturi, pe siteul oficial mi se pare un pic scump jocul.
Eu am luat din Altex pentru ca am vrut neaparat varianta retail. Gasesti si pe la "baieti". Am luat de curand pentru prietena mea varianta digitala cu 80RON de la un tip, dar nu mai are key-uri. Dar poate mai sunt si altii.
Am comis-o pana la urma: greyhound.4290.
Inca n-am ajuns acasa sa downloadez clientul, pe ce server intru?
don't hate me :-S, da am zis ca trebuie macar 24 de ore sa ma obisnuiesc cu gameplay-ul, lumea si toate cele si sa nu astepti numa dupa mine :)). Demult nu m-am mai jucat asa hardcore: stau cu 2-3 ore in plus treaz ca sa ma joc (des eram rupt de oboseala), ma trezesc si primul lucru care fac e sa ma joc inca 3-4 ore. Amazing!
Las ca poate jucam maine, poimaine (desi mai greu ca vin a mei acasa din concediu). Si ma mir ca zici ca mesmer e op ca mie mi se pare o clasa relativ slaba si ma gandesc daca sa incerc Elementalist sau Necromancer :-? . Oricum mai bag bine macar pana termin toate quest-urile din zona. Care e level-ul maxim btw? Si chiar numa 5 slot-uri ai pt jucatori? but, but.. there are 8 classes and 5 races :-S
Si in caz ca vrea careva sa imi dea add: Tudoran.7162 ;)
Un invite in guilda de romani, level 22 warrior :banana:
Cei care de curand v-ati apucat. Sunt curios, nu vi s-a parut ca dupa level 20 ati facut level up mai usor?