Am primit si eu azi o intrebare gen "care sunt cele mai bune jocuri sport related", si cum nu sunt fan PC atat de mare, nu prea am stiut sa raspund. Poate imi dati o mana de ajutor. Stiu ca de obicei cele cu teme olimpice erau la moda...
Am primit si eu azi o intrebare gen "care sunt cele mai bune jocuri sport related", si cum nu sunt fan PC atat de mare, nu prea am stiut sa raspund. Poate imi dati o mana de ajutor. Stiu ca de obicei cele cu teme olimpice erau la moda...
Depinde despre CE sport e vorba.
Degeaba Fifa e bun, daca un gamer uraste fotbalul.Daca stau bine si ma gandesc nici nu sunt multe, de ex eu de mult astept un joc cu handbal.
Fotbal, hockey, golf, baschet - cam astea ar fi principalele cu 2-3 competitori.Iar celelalte nu au nici macar un competitor (cricket sau fotbal american), deci nu poti sa spui care e CEL MAI BUN cand exista doar un singur reprezentant al acelui sport.
Cred ca MonkY s-a referit la jocuri olimpice, alternative, etc. Acum depinde si ce-i place omului, pentru ca si jocurile de fishing si hunting tot sport le consider. Mai sunt cele de ski, surfing, wrestling, box, etc. La fishing seria Trophy Bass ar fi cea mai ok, Deer Hunter la hunting, Top Spin pentru tenis, Tony Hawk pt. skateboarding.
Este. Beijing 2008, la care trebuie sa rupi "analoagele" in doua.
@Snake: skate. > Tony Hawk.
pai ar fi ceva
- shaun white snowboarding
- Tony Hawk Series
- NBA (rareori)
- Winter Sports 2009
Si pe psp la fel. Dar pe fratele lui mai mare, ps3 , domina fifa 09.Iar pe pc la grafica domina fifa 09, dar la gameplay e un pic mai bun pes, si nu inteleg de ce se spune ca e greoi, este chiar foarte placut,dar nu prea apara portarii cum trebuie, iar in plus are si niste bug-uri epice.
-serile FIFA
-serile NHL
-Tennis Master Series 2003 sau Top Spin 2 daca prefera grafics over fun
-serile NBA le prefer pe cele facute de 2k
Fifa 07 este cel mai fain joc de fotbal de pe PC. Este simplu, spectaculos, cu muzica buna. I enjoy this game. Tot ce e de la 07 in sus este aceeasi marie cu alta palarie.
In schimb, un joc care mie mi-a placut extrem de mult a fost Virtua Tennis 3, joc pe care il jucam pana ameteam. Recomand oricui titlurile de mai sus.
Bookmarks