Pe data de 5 Noiembrie va fi lansat un nou FM, pana atunci ne putem bucura de demo-ul lansat acum cateva zile. Acum m-am apucat de demo, revin cu impresii peste cateva ore.
Pe data de 5 Noiembrie va fi lansat un nou FM, pana atunci ne putem bucura de demo-ul lansat acum cateva zile. Acum m-am apucat de demo, revin cu impresii peste cateva ore.
Am jucat cam 2h30min demo-ul. Pana acum mi se pare un pas inainte fata de FM2010, si nu pot spune ca am dat de bug-uri (citisem pe forumuri de diverse bug-uri). Ce este cu adevarat enervant este numarul de ratari. Daca joc cu o echipa slaba (Sunderland, West Ham, West Brom etc.) dau multe goluri si jucatorii mei nu rateaza extraordinar de mult (sau poate nu mai sunt atat de evidente, din cauza scorului), dar intr-un meci cu o echipa bine cotata (Chelsea, Arsenal, OL etc.) rateaza foarte mult. Dupa o perioada devine frustrant sa vezi ca echipa ta joaca foarte bine, dar nu da gol, iar adversarii din cateva ocazii reusesc sa marcheze. Mi se pare ca jucatorii nu-mi prea respecta instrunctiunile (dau tight marking/closing down pentru un anumit jucator, si fix acel jucator scapa mereu catre poarta mea).
Din fericire jocul are o gramada de plusuri. Grafica este imbunatatita, animatiile sunt foarte fluide, un mare pas inainte pentru seria FM. Imi place ca pot interactiona mai bine cu jucatorii, conferintele de presa parca nu sunt asa de repetitive, imi place noua metoda de negociere a contractelor, contrar unor impresii citite pe forumuri interfata mi se pare chiar OK, imi plac noile optiuni de training... Cu siguranta mai sunt si alte imbunatatiri, dar asta am observat pana acum. Mi se pare un joc clar superior predecesorului sau, abia astept sa apara versiunea full.
Bookmarks