Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Aventurile Skyrim intr-un screen

1. #1 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

Aventurile Skyrim intr-un screen

Un thread dedicat screenshot-urilor Skyrim, asa ca sa incepem XD:
    Attached Images Attached Images screenshot54.jpg screenshot35.jpg screenshot34.jpg screenshot29.jpg screenshot24.jpg screenshot23.jpg screenshot76.jpg screenshot79.jpg screenshot82.jpg screenshot83.jpg screenshot88.jpg screenshot90.jpg

2. #2 SP
    Dupa cum am spus in thread-ul principal am facut iara reboot cu caracterul, si de data asta am ales sa aleg si niste mod-uri ce imbunatatesc texturile, sunt multumit de rezultate XD (spre deosebire de cele de sus acestea nu au fost retusate deloc cu Photoshop):
    Attached Images Attached Images screenshot118.jpg screenshot122.jpg screenshot125.jpg screenshot129.jpg screenshot134.jpg screenshot135.jpg screenshot115.jpg

3. #3 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Foarte interesant threadul, de acum am sa incep sa fac si eu screen-uri

Am o rugaminte la tine, imi poti spune te rog ce moduri ai folosit si daca se poate .ini-ul pe care-l folosesti?
    Si sa imi mai spui te rog daca ai intampinat FPS drops prin orase (De exemplu cand fac un overview asupra Whiterun-ului de sus din Dragonsreach FPS-ul ajunge undeva pe la 25.)

Multumesc anticipat!

4. #4 SP
    Ini-ul este cel normal dar am activat large adressaware pe exe (cu un program numit CFF Explorer):

Sunt si tweak-uri de memorie ini, dar pentru mine au rezultat cu crash si freeze, daca vrei sa incerci fa backup la ini si dupa:

Exista riscul sa se blocheze jocul la loading screen totusi cu tweak-ul acela (mie mi sa intamplat, sunt la care nu), asa ca daca se intampla cumva sa se blocheze sa stii ca nu ai probleme cu calculatorul .

Asa inca un tweak cel folosesc eu este acesta:

FPS Limiter at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Mie personal imi ajunge 30 si acest limiter imi permite o experienta fluida a jocului, nu tot sar frame-urile haotic.

Apropo foarte important, umbla un tweak pe internet, dissable vsync, sa nu o faci, daca dai dissable la vsync strici jocul. Physics-ul itemelor se duce pe apa sambetei si cei cel mai rau schedule la NPC-uri, astfel te poti afla in situatia in care nu poti face un quest care depinde de o anumita ora... daca ai o salvare cu tweak-ul asta activat in cea mai mare parte a timpului salvarea aia nu-si mai revine.

Acuma texture packs, trebuie sa fi membru pe Skyrim Nexus totusi:

High Res Dragons at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Skyrim HD - 2K Textures at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Enhanced Blood Textures at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Enhanced Night Skyrim at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Vurts Skyrim Flora Overhaul at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Enhanced Distant Terrain at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    HD Furniture and barrels final __ hi-res texture replacer at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Better Beast Races v2 at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Landscape Texture Pack WIP at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Armor Improvement at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Vampire Face Fix at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Pentru caractere iti recomand sa te uiti pe aici si sa alegi ce crezi tu ca ti-ar placea mai mult (gusturile difera ):

Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    si
    Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Mod-urile sunt ordonate in functie de cat de bun le este rating-ul (se cheama endorsement pe site-ul acela) deci ar trebui sa gasesti ceva bun/pe gustul tau relativ repede.

Ca sa nu crezi ca ascund ce folosesc cam astea ar fi:

No Dirty Bodies - Caucasian Female Races at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    FINALLY actual fixed female face normal maps at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Pretty Lips at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Female Orc Hair For Human and Elves -WIP- at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Less Harsh Elves _ No Bags or Indentations at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Dar sfatul meu este totusi sa te uiti la listele acelea anterioare si sa alegi de acolo ce crezi ca ar fi mai bine.

5. #5 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Wow, intr-adevar, acest FPS Limiter este foarte util. Jocul inca nu este polished pe partea tehnica si prin urmare apar aceste FPS dropuri de la 60 la 25-30.

Acel program (CFF Explorer) il folosesc si eu pe .exe pentru ca jocul nu foloseste (for some reason) toata memoria RAM.

Maine cand ajung acasa am sa instalez toate MOD-urile lasate de tine ca acum nu am timp.
    Multmumesc mult! ;]

6. #6 SP
    Cateva screen-uri noi, primele centrate pe arme sunt cand am reusit de le-am achizitionat si cum eye candy-ul este placut am zis sa le postez si asa, a doua serie a fost dupa ce am facut rost de saviour hide, cred ca a doua armura cea mai placuta la aspect din joc XD:
    Attached Images Attached Images screenshot158.jpg screenshot159.jpg screenshot165.jpg screenshot167.jpg screenshot175.jpg screenshot188.jpg screenshot196.jpg screenshot197.jpg

7. #7 SP
    Este timpul sa aducem Pastele in acest thread (adica thread revival ), cum finalmente am terminat de pus la punct PC-ul am zis sa incerc umpic de Skyrim la maxim, sa vedem cum se comporta:

PS: scuze ca nu sunt atasate imaginile dar nu mai am loc la atasamente.

8. #8 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Cateva screenshot-uri (sorry de calitate, doar asa imi merge jocul la ~30FPS):
    Attached Images Attached Images tesv-2012-10-04-20-59-54-70.jpg tesv-2012-10-04-21-07-42-05.jpg tesv-2012-10-04-21-30-18-46.jpg tesv-2012-10-05-10-22-08-74.jpg tesv-2012-10-05-10-46-39-49.jpg tesv-2012-10-05-14-34-43-23.jpg tesv-2012-10-07-22-29-21-24.jpg

9. #9 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Foarte faina ideea si ai niste screenshot-uri faine rau ! Congrats Si eu acum mi-am luat in sfarsit Skyrim pe Xbox(ca am un PC nu prea bun si nu prea puteam sa duc jocul sa mearga bine pe medium/high settings) si urmeaza sa ma reapuc pentru a 5-a oara de joc As face si eu screenshot-uri daca as putea.

10. #10 SP
    Extra:

Ma gandesc sa reincep jocul avand in vedere ca nu am ajuns prea departe, desi realistic needs and diseases si frostfall sunt niste mod-uri faine afecteaza stabilitate, nu prea merge doar sa le dezactivez, daca vreau stabilitate trebuie sa reincep.

11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pentru cine nu stie, salvarile de pe Xbox360 pot fi mutate pe PC. Eu asa am facut si pot continua pe PC. Din pacate nu ma impac cu mouse+tastatura absolut deloc, asa ca tot la gamepad am ajuns, dar arata mai bine cu niste mod-uri pe deasupra.
    Attached Images Attached Images 2013-12-15_00001.jpg 2013-12-18_00001.jpg 2013-12-18_00002.jpg 2013-12-18_00003.jpg 2013-12-18_00005.jpg 2013-12-18_00009.jpg 2013-12-18_00012.jpg 2013-12-18_00015.jpg 2013-12-18_00017.jpg 2013-12-18_00018.jpg

12. #12 SP
    ^Eu chiar daca joc pe PC majoritatea timpului, nu ma impac cu mouse-ul+tastatura deloc, daca un joc are support gamepad that's what i'll use (xbox360 pad ftw ), chiar si la shooter-e.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.