Un thread dedicat screenshot-urilor Skyrim, asa ca sa incepem XD:
Printable View
Un thread dedicat screenshot-urilor Skyrim, asa ca sa incepem XD:
Dupa cum am spus in thread-ul principal am facut iara reboot cu caracterul, si de data asta am ales sa aleg si niste mod-uri ce imbunatatesc texturile, sunt multumit de rezultate XD (spre deosebire de cele de sus acestea nu au fost retusate deloc cu Photoshop):
Foarte interesant threadul, de acum am sa incep sa fac si eu screen-uri :)
Am o rugaminte la tine, imi poti spune te rog ce moduri ai folosit si daca se poate .ini-ul pe care-l folosesti?
Si sa imi mai spui te rog daca ai intampinat FPS drops prin orase (De exemplu cand fac un overview asupra Whiterun-ului de sus din Dragonsreach FPS-ul ajunge undeva pe la 25.)
Multumesc anticipat!
Ini-ul este cel normal dar am activat large adressaware pe exe (cu un program numit CFF Explorer):
Sunt si tweak-uri de memorie ini, dar pentru mine au rezultat cu crash si freeze, daca vrei sa incerci fa backup la ini si dupa:
Exista riscul sa se blocheze jocul la loading screen totusi cu tweak-ul acela (mie mi sa intamplat, sunt la care nu), asa ca daca se intampla cumva sa se blocheze sa stii ca nu ai probleme cu calculatorul :)).
Asa inca un tweak cel folosesc eu este acesta:
FPS Limiter at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Mie personal imi ajunge 30 si acest limiter imi permite o experienta fluida a jocului, nu tot sar frame-urile haotic.
Apropo foarte important, umbla un tweak pe internet, dissable vsync, sa nu o faci, daca dai dissable la vsync strici jocul. Physics-ul itemelor se duce pe apa sambetei si cei cel mai rau schedule la NPC-uri, astfel te poti afla in situatia in care nu poti face un quest care depinde de o anumita ora... daca ai o salvare cu tweak-ul asta activat in cea mai mare parte a timpului salvarea aia nu-si mai revine.
Acuma texture packs, trebuie sa fi membru pe Skyrim Nexus totusi:
High Res Dragons at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Skyrim HD - 2K Textures at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Enhanced Blood Textures at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Enhanced Night Skyrim at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Vurts Skyrim Flora Overhaul at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Enhanced Distant Terrain at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
HD Furniture and barrels final __ hi-res texture replacer at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Better Beast Races v2 at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Landscape Texture Pack WIP at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Armor Improvement at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Vampire Face Fix at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Pentru caractere iti recomand sa te uiti pe aici si sa alegi ce crezi tu ca ti-ar placea mai mult (gusturile difera :P):
Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
si
Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Mod-urile sunt ordonate in functie de cat de bun le este rating-ul (se cheama endorsement pe site-ul acela) deci ar trebui sa gasesti ceva bun/pe gustul tau relativ repede.
Ca sa nu crezi ca ascund ce folosesc :P cam astea ar fi:
No Dirty Bodies - Caucasian Female Races at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
FINALLY actual fixed female face normal maps at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Pretty Lips at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Female Orc Hair For Human and Elves -WIP- at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Less Harsh Elves _ No Bags or Indentations at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Dar sfatul meu este totusi sa te uiti la listele acelea anterioare si sa alegi de acolo ce crezi ca ar fi mai bine.
Wow, intr-adevar, acest FPS Limiter este foarte util. Jocul inca nu este polished pe partea tehnica si prin urmare apar aceste FPS dropuri de la 60 la 25-30.
Acel program (CFF Explorer) il folosesc si eu pe .exe pentru ca jocul nu foloseste (for some reason) toata memoria RAM.
Maine cand ajung acasa am sa instalez toate MOD-urile lasate de tine ca acum nu am timp.
Multmumesc mult! ;]
Cateva screen-uri noi, primele centrate pe arme sunt cand am reusit de le-am achizitionat si cum eye candy-ul este placut am zis sa le postez si asa, a doua serie a fost dupa ce am facut rost de saviour hide, cred ca a doua armura cea mai placuta la aspect din joc XD:
Este timpul sa aducem Pastele in acest thread (adica thread revival :p), cum finalmente am terminat de pus la punct PC-ul am zis sa incerc umpic de Skyrim la maxim, sa vedem cum se comporta:
PS: scuze ca nu sunt atasate imaginile dar nu mai am loc la atasamente.
Cateva screenshot-uri (sorry de calitate, doar asa imi merge jocul la ~30FPS):
Foarte faina ideea si ai niste screenshot-uri faine rau ! Congrats :D Si eu acum mi-am luat in sfarsit Skyrim pe Xbox(ca am un PC nu prea bun si nu prea puteam sa duc jocul sa mearga bine pe medium/high settings) si urmeaza sa ma reapuc pentru a 5-a oara de joc :D As face si eu screenshot-uri daca as putea.
Extra:
Ma gandesc sa reincep jocul avand in vedere ca nu am ajuns prea departe, desi realistic needs and diseases si frostfall sunt niste mod-uri faine afecteaza stabilitate, nu prea merge doar sa le dezactivez, daca vreau stabilitate trebuie sa reincep.
Pentru cine nu stie, salvarile de pe Xbox360 pot fi mutate pe PC. Eu asa am facut si pot continua pe PC. Din pacate nu ma impac cu mouse+tastatura absolut deloc, asa ca tot la gamepad am ajuns, dar arata mai bine cu niste mod-uri pe deasupra.
^Eu chiar daca joc pe PC majoritatea timpului, nu ma impac cu mouse-ul+tastatura deloc, daca un joc are support gamepad that's what i'll use (xbox360 pad ftw :p), chiar si la shooter-e.