Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Alegere mouse gaming

1. #1 SP
    Member RELOADED9's Avatar

Alegere mouse gaming

Salut! Vreau sa imi schimb mouse-ul cu unul performant care sa ma tina cel putin 2-3 ani. Primul meu mouse de gaming a fost un hama penalizer pro ii care a crapat acum vreo 2 luni, adica in aproximativ un an. Am pus ochii pe Razer Mamba 2012 Elite, Logitech G700 si Logitech G9X. Puteti veni si cu alte sugestii, dar prefer ca mouse-ul sa fie wireless si sa poata fi incarcat si folosit in acelasi timp deoarece vreau sa achizitionez si un laptop si nu vreau sa stau cu un cablu de 1 metru cu mine mereu. Problemele sunt asa: la G700- are prea multe butoane ; Mamba- cel mai scump, unii zic ca are o forma ciudata, plastic prost calitativ, nu rezista mult ; G9x- nu e wireless. Atuuri: G700- rezista bine in timp ; Mamba- senzor dual 4g, raspuns 1ms, dock ; G9x- greutati interschimbabile. De asemenea as dori si o recomandare pentru un mouse pad. Ce ati alege intre Razer Kabuto, Goliathus(speed), Scarab si Sphex?

2. #2 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Eu am folosit multi ani Logitech G9 si era cu cablu. S-a incurcat asa de rau (cablul avea si protectie din material bumbac sau ceva asemanator) si a trebuie sa tai protectia de material sa descurc. Nu as mai recomanda mouse cu cablu, mai ales la Laptop pe care il muti dintr-un loc in altul. Problema e ca din cauza cutelor pe care le-a facut cablul din loc in loc functiona cu intermitente. Acum l-am schimbat cu ceva foarte ieftin, un Logitech wireless de 60 lei. Nu ma deranjeaza ca nu ma mai joc decat pe consola iar pt browsing e excelent.

Folosit pentru jocuri gen Call of Duty, G9 era excelent si il configurai cum doreai (atat hardware - greutati, fete interschimbabile pt aderenta cat si software. ai si multe butoane pe el). Cand l-am luat eu era o noutate, acum toate mouse-urile de gaming sunt bune zic eu. Depinde de pret.

3. #3 SP
    Member ramonski's Avatar
    Eu am de aproximativ doi ani, Mionix Naos 5000. De vreun an il folosesc pe un mousepad Mionix Propus 380. Pana in prezent pot zice ca se comporta fara repros. Si a fost folosit modo grosso in Dota 2 / CS. Intre altele e la un pret mid-class ~ 250 ron - 290 ron

4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce obsesia asta pentru "consumabile" scumpe ? Eu am un A4tech de prin 2006 pe care am dat fix 17 ron si merge ca in prima zi. In mod clar, cand se va strica, imi voi lua tot ceva la 20-30 ron si chiar daca ma tine 1 an, nu voi regreta banii cheltuiti.

Fratele meu e la fel de obsedat. A avut cam 1 mouse de 5-7 mil pe an. Destul de patetic...

5. #5 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by ramonski View Post
    Eu am de aproximativ doi ani, Mionix Naos 5000. De vreun an il folosesc pe un mousepad Mionix Propus 380. Pana in prezent pot zice ca se comporta fara repros. Si a fost folosit modo grosso in Dota 2 / CS. Intre altele e la un pret mid-class ~ 250 ron - 290 ron
    250 - 290 e mid-class pentru americani poate, la noi in tara 290 pentru un mouse e foarte high-class...

my 2cents

6. #6 SP
    Member ramonski's Avatar
    N-as zice, un Logitech G9x e aproape 400 ron, iar un rzr mamba peste 500 ron, gen.

7. #7 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Recomandarea mea: Microsoft Comfort Mouse 6000 - bluetrack, comod, rezistent si destul de ok din punct de vedere al pretului. Poate fi gasit la noi si sub 100 lei. Am avut pe vremuri si Steelseries si Logitech, dar in momentul de fata nu l-as schimba pe acesta cu nimic.

Mouse pad recomand oricare de la Steelseries, nu am avut deloc probleme cu ele.

8. #8 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    Multumesc de pareri! @razvanrazy: Tie poate ti se pare o prostie sa dai atatia bani pe un mouse cum face fratele tau pentru ca tu nu faci ce face el sau eu. Conteaza foarte mult. Dupa cum am scris am avut un mouse hama care s-a stricat, iar acum am un mouse de vreo 8 ani(fara gluma) cu laser care e un c***t. E mult prea usor si cand trag la COD dupa cineva simt ca imi scapa tinta, pentru ca eram obisnuit cu ala mare si greu cu care faceam miscari precise. Totusi nu spun ca un mouse te face de n ori mai bun, dar iti poate oferi un avantaj urias. Pana la urma raman pe mouse g700 + tastatura k800 + casti g930 si mousepad goliathus speed. Totusi am vazut la un tip ca avea acelasi echipament cu cel ce il vreau si i-am adresat niste intrebari. Pana raspunde si ma decid final mai astept opinii. Mamba iese din calcul pt. ca e prea scump, deci la mouse ramane intre g9x si g700. De doua lucruri mi-e frica la g700: forma despre care unii spun ca e incomoda in zona palmei catre degetul mare si butoanele. 13 butoane, sa fim seriosi... sunt putin cam multe. Daca ar scoate un G9x wireless l-as cumpara cu cea mai mare placere. Un avantaj imens al mousurilor Logitech este ca au garantie 2/3 ani, rezistenta picioruselor de 250 km si clickurile rezista la 8 milioane de utilizari, deci, intr-un cuvant sunt rezistente.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks