Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 47 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #81 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Sincer iti spun, din ce am vazut pana acum e destul de diferit, mi-am facut un DK pe un alt server (cel pe care joc eu inca nu e up) si par schimbate detaliile armurii si magiilor, sau poate sunt eu paranoic

P.S. Un sfat, daca apucati sa intrati pe serverul vostru, nu mai iesiti, deja sunt que de 20k

2. #82 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Intradevar am o senzatie de claritate a imagini de ansamblu, mai multe detalii si cam atit. In schimb am observat o chestie demna de tot respectul, training dummies acum permit cresterea skill-ului armelor

3. #83 SP
    E clar, dupa vreo 200g cheltuiti pe reparatii pot spune ca deja nu orice player va mai putea avea acces la t8, fapt care ma face sa fiu putin fericit, chiar trebuie sa meriti acele epice . Si un alt lucru si mai clar, nu cred ca voi avea vreo sansa la un Ironbound Proto-Drake . De data asta Blizzard si-au facut treaba destul de bine, pentru guildele mai normale care mai au si viata pe langa jocul asta, Ulduar este un loc foarte chalange-ing ce aduce o aroma de nou Word of Warcraftului.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, dar imi pica ochii in gura de somn

4. #84 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    Intradevar am o senzatie de claritate a imagini de ansamblu, mai multe detalii si cam atit. In schimb am observat o chestie demna de tot respectul, training dummies acum permit cresterea skill-ului armelor
    Great pentru achievments la pumni si la arme.

5. #85 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    E clar, dupa vreo 200g cheltuiti pe reparatii pot spune ca deja nu orice player va mai putea avea acces la t8, fapt care ma face sa fiu putin fericit, chiar trebuie sa meriti acele epice . Si un alt lucru si mai clar, nu cred ca voi avea vreo sansa la un Ironbound Proto-Drake . De data asta Blizzard si-au facut treaba destul de bine, pentru guildele mai normale care mai au si viata pe langa jocul asta, Ulduar este un loc foarte chalange-ing ce aduce o aroma de nou Word of Warcraftului.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, dar imi pica ochii in gura de somn
    easy p'easy Ulduar... pe langa faptul ca era challenging l-au nerfuit si il mai nerfuiesc in 3.1.2 de o sa il faca toti ciumpalacii!!!

6. #86 SP
    Member Dromoter's Avatar
    WOTLK nu e nimic comparat cu ce raiduri erau in Burning Crusade . Cele din Burning Crusade erau de 10 ori mai grele mai ales Kael Thas , MH si BT acolo chiar te chinueai sa iei T6 dar in WOTLK imediat iti faci T7 si T8 .

7. #87 SP
    Junior Member Miezu's Avatar
    Cineva pe Mazrigos?

8. #88 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu sunt pe The Maelstrom si The Shattered Halls, Evolvus - human lock pe primul, Faleyur - tauren dk pe al doilea.

9. #89 SP
    Lightbringer here, Alliance FTW!

10. #90 SP
    Hehe, in 2010 Worlf of Warcraft Cataclysm .

Multe chestii interesante, gotta love it

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/

11. #91 SP
    Mind = blown, abia astept sa apara, desi ridicarea cap-ului cu numa 5 levele mi se pare cam aiurea... Sper sa introduca ceva hero classes noi, ca si DK

12. #92 SP
    Nimic de genul, o sa fie in schimb noi clase pentru fiecare rasa in parte (adica Tauren Paladin, Gnome Priest, Human Hunter.. etc) si doua noi rase Worgen pentru Alliance si Goblin pentru Horde (trebuia sa aiba si horde o rasa de care sa rada toata lumea cum sunt gnomii la Alliance lol )

13. #93 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    OMG! OMG!...WORGEN
    Deabea am auzit vestea si sunt extrem de incantat. s-ar putea sa ma reapuc de wow.
    Werewolves kick-ass!
    Si am ramas cu gura cascata la trailer.

"DeathWing has returned!"

14. #94 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca aveti iPhone, luati de pe App Store aplicatia Armory. In felul acesta veti avea caracterele favorite tot timpul cu voi

Pozele de mai jos sunt cu caracterele lui Q (thx chief)... Maniac...
    Attached Images Attached Images img_0102.png img_0103.png img_0104.png img_0105.png img_0106.png img_0108.png img_0109.png img_0110.png img_0111.png img_0112.png img_0113.png img_0114.png

15. #95 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    arata mai bine decit ladder-ul de la Blizzard, cred ca ar trebui sa ia ceva lectii

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by Q View Post
    arata mai bine decit ladder-ul de la Blizzard, cred ca ar trebui sa ia ceva lectii
    Pai Armory-ul e la pamant, de 2 ani e in beta si inca stau cate 5 minute sa reusesc sa accesez un caracter, ba nu il gaseste, ba da eroare, ba zice ca nu are talente etc.

17. #97 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    eu nu am intilnit problema asta decit dupa anumite patch-uri insa, in sensul ca era down insa problema care ma deranjeaza este viteza cu care se misca, un melc este muuuult mai rapid

18. #98 SP

Pentru cine nu a vazut-o inca. Si tocmai ce speram ca nu mai joc WoW lol

19. #99 SP
    Saptamana asta se lanseaza si Icecrown, e timpul sa imi scot DK-ul de la naftalina si sa vedem in sfarsit ce se intampla cu Arthas.

Am asteptat sfarsitul povestii asteia cu sufletul la gura

---------- Post added 09-12-2009 at 02:43 AM ----------

Uhuuuuuu!!!

Frostmourne Hungers!!

20. #100 SP
    Member AC DC's Avatar
    eu joc de 3-4 zile pe Spidernet Romania si am 3 caractere unul de 11 unul de 10 si unul de 7
    Pentru cei care se leaga de grafica.. eu zic ca e mai bine si pentru ei dar si pentru oameni sa aiba grafica mai scazuta => ruleaza pe un PC mai slab deci au mai multi oameni care pot sa`l joace ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 47 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast