Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 47 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #141 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Intrebare de baraj: atat de rau a ajuns Blizzard-Activision incat sa ceara 25USD pentru pet-ul acela, Celestial Steed ? Si atat de low au ajuns playerii incat sa se inghesuie cu milioanele din prima zi sa-si cumpere respectivul pet (care vorba vine, costa cat un joc) ?!? Am ramas... paf. Astept ca in curand sa apara si primele impozite din WoW... taxe pentru trecerea in alte zone (cu bani reali, of course)... si nu in ultimul rand, astept un "bridge" intre WoW si Second Life. Macar sa stim o treaba
    E o problema chestia asta pentru ca lumea de obicei vrea sa joace ceva care e fair, statusul tau din viata reala nu ar trebui sa aiba vreun efect (in nici un fel) asupra jocului. Puteti spune ca e doar un mount, dar poate pe unii doar asta ii intereseaza, asa ca selling mounts la blizzard store sau selling gold e identic, doar valorile celor care apreciaza pe una sau cealalta sunt diferite.

Actiunea asta din partea celor de la Blizzard recompenseaza ceva lipsit de efort, o mare ipocrizie tinand cont ban-urile date pentru gold selling.
    Din pacate majoritatea jucatorilor de wow sunt asa prinsi in acea lume incat pot sa fie violati iar si iar, tot ce pot sa faca e sa spuna ce nervosi sunt in timp ce se mai joaca putin. E mic numarul celor care spun gata, pana aici si renunta cu adevarat.

Concluzia: Milioane cumpara mountul, milioane sunt impotriva unei astfel de actiuni dar nu fac nimic. Ce vede blizzard: milioane au cumparat mountul, cei care nu sunt de acord nu l-au luat dar joaca in continuare => profitabil => mai multe astfel de actiuni in viitor.
    Astept cu nerabdare gold pe blizzard store.

2. #142 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Baieti vreau sa ma reapuc si eu de wow cu niste prieteni.Mai merge sa adaug 10 zile la trial + 10 zile trial de la BC+ 30 de zile de la WoW,avand 50 de zile de free play?Ce s-a mai schimbat in Azeroth?Se fac aproape 2 ani de cand nu am mai pus mana pe drogu' asta .Mai e rentabil Holy Loladin sau BM Huntard?
    Da, �ncă mai merge faza cu trial-ul. �ţi faci trial, după bagi codul de WoW Vanilla, �ţi iei trial de Burning Crusade şi dabea după bagi şi codul de BC.
    Paladinul trebuie crescut pe Retribution p�nă la level 80, este destul de căutat pe Holy dacă vrei să faci raid-uri/ pvp.

3. #143 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Da, �ncă mai merge faza cu trial-ul. �ţi faci trial, după bagi codul de WoW Vanilla, �ţi iei trial de Burning Crusade şi dabea după bagi şi codul de BC.
    Paladinul trebuie crescut pe Retribution p�nă la level 80, este destul de căutat pe Holy dacă vrei să faci raid-uri/ pvp.
    Thanks.O sa ma fac un hunter,m-am tot saturat de holy pala 2 ani de zile.Heal me,heal me plox,you pala,you heal,go go!! lol

Anyway,voi pe ce realmuri jucati?Sau cam ce realmuri se mai merita sa te joci PVE,progres bun etc.Ma intereseaza Alliance si Horde,inca nu m-am hotarat.

4. #144 SP
    naz
    Thanks.O sa ma fac un hunter,m-am tot saturat de holy pala 2 ani de zile.Heal me,heal me plox,you pala,you heal,go go!! lol

Anyway,voi pe ce realmuri jucati?Sau cam ce realmuri se mai merita sa te joci PVE,progres bun etc.Ma intereseaza Alliance si Horde,inca nu m-am hotarat.
    Uite aici vezi realm-urile �n funcție de progres...
    Eu �n locul tău mi-aș luat jocuri de Xbox/ PS3, dec�t să arunc iar bani pe WoW

5. #145 SP
    Pai,vine RDR zilele astea,si cu WoW,probabil in 50 de zile ma plictisesc si imi cumpar alte jocuri de PS3 lol.Thanks .

6. #146 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Pe ce realm sunt cautati paladinii ca tare curios sunt . La cati paladin pe m^2 sunt (orice idiot poate sa joace cu unul lol) nu cred ca are rost sa iti mai faci si tu unul.

Clasele care mai merita jucate in momentul de fata (pentru a avea loc asigurat in puguri sau raiduri cu guilda) sunt Rogue, Druid (feral, balanced sau resto), priest (atat shadow cat si disc, holy deja au multi) si poate Shaman (enh sau elemental).

Cat despre blizzard si cat de nesimtiti sunt cand vine vorba de jocul asta nu mai are rost sa vorbim , de asta sunt atatia care s-au lasat (printre care si eu, si am jucat 5 ani de zile destul de mult). Nu ii intereseaza, pentru ca oricum au subscriptii cat sa le ajunga si stranepotilor lor banii care ii incaseaza din jocul asta.

Speram ca la Starcraft 2 si Diablo 3 nu vor mai fi lucrurile asa

7. #147 SP
    naz
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Pe ce realm sunt cautati paladinii ca tare curios sunt . La cati paladin pe m^2 sunt (orice idiot poate sa joace cu unul lol) nu cred ca are rost sa iti mai faci si tu unul.

Clasele care mai merita jucate in momentul de fata (pentru a avea loc asigurat in puguri sau raiduri cu guilda) sunt Rogue, Druid (feral, balanced sau resto), priest (atat shadow cat si disc, holy deja au multi) si poate Shaman (enh sau elemental).

Cat despre blizzard si cat de nesimtiti sunt cand vine vorba de jocul asta nu mai are rost sa vorbim , de asta sunt atatia care s-au lasat (printre care si eu, si am jucat 5 ani de zile destul de mult). Nu ii intereseaza, pentru ca oricum au subscriptii cat sa le ajunga si stranepotilor lor banii care ii incaseaza din jocul asta.

Speram ca la Starcraft 2 si Diablo 3 nu vor mai fi lucrurile asa
    Să nu exagerăm...găsești loc și cu paladin destul de ușor, marea majoritate joacă "retardin".
    Cu nesimțirea Blizzard-ului ai dreptate, au ajuns să v�ndă și mount-uri pentru bani, pentru ei nu mai e un joc, e o sursă imensă de bani...aruncă lucruri noi pe servere făcute prost și full de bug-uri..
    Și eu am jucat de la vanilla (unde era muult mai bine lucrat jocul, si mai fun) p�nă acum la Litch King, l-am lăsat frozen și nici că mă mai ating de el..pierdere de timp

8. #148 SP
    Eu ma gandeam la Aerie Peak pentru Alliance si la Boulderfist sau Karazhan pentru Horde.Voi ce ziceti?

9. #149 SP
    naz
    Eu ma gandeam la Aerie Peak pentru Alliance si la Boulderfist sau Karazhan pentru Horde.Voi ce ziceti?
    Al'Akir pentru Horde / Silvermoon pentru Alliance (de reținut că Silvermoon e PVE, nu prea se face PVP)...și Ravencrest pentru ambele..

10. #150 SP
    Pe mine ma intereseaza mai mult PVE-ul decat PVP-ul,dar oricum pentru PVP avem bgs/arena .Voi ce progres aveti sau ati avut?Eu am reusit sa dau clear la tot inclusiv Sunwell Plateau,iar cand a aparut LK ma plictisisem,mi-am cumparat o chitara electrica si that's it.Care e povestea voastra?

11. #151 SP
    naz
    Pe mine ma intereseaza mai mult PVE-ul decat PVP-ul,dar oricum pentru PVP avem bgs/arena .Voi ce progres aveti sau ati avut?Eu am reusit sa dau clear la tot inclusiv Sunwell Plateau,iar cand a aparut LK ma plictisisem,mi-am cumparat o chitara electrica si that's it.Care e povestea voastra?
    Am �nceput să joc WoW acum 4 ani, am terminat cam tot ce se putea...Illidan, Sunwell, Litch King. Jocul asta e addictive și nu face bine...ai nevoie de foarte mult timp să joci...stai 1 lună să crești un amăr�t de caracter după care trebuie să stai 4-5 ore pe noapte �n raid-uri, și crede-mă este foarte stresant și obositor c�nd toată lumea urlă că luați wipe-uri etc..tocmai de asta m-am lăsat, cu timpul folosit �n WoW, mă pot juca alte 10 jocuri și nu mă mai enervez at�t..
    Eu zic să te lași c�t timp mai poți...

12. #152 SP
    Eu zic ca 70lei cat cost Battlechestul nu este o suma mare,am si 50 de zile de hoinarit,probabil ca o sa ma las ca la anu' am bacu'.

13. #153 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Unde ai facut tu clear la SWP bai nooblet... Poate in WOTLK ca in BC erai miles behind cu guilda ta cand jucam si eu

Ma rog odata cu patchul 2.4 a fost mega easy tot, asa cum probabil o sa fie si in WOTLK cu prepatchul de Cata de o sa faca toata lumea HM ICC 25 cu tot cu Arthas. M-am lasat pt ca nu mai gasesc nimic interesant in el, probabil ca o sa mai joc cand apare cataclysm sa vad ce si cum. Am facut un calcul de cand m-am apucat si cand am jucat in lunile respective pana de curand si am bagat in el 1400ron doar subscription, din 2006. Daca stau sa fac un mic calcul am jucat in jur de 2 ani which is more than enough to be honest.

Oricum by far the best expansion, EVERYTHING wise a fost Burning Crusade. A fost mult mai epic decat porcaria asta de WOTLK... Poate daca ICC ar fi fost la inceput da, ar fi fost altceva dar asa... NN TY

14. #154 SP
    Si am zis ca l-am facut inainte de patch 2.4 lol?Tocmai ce parasisem Lunacy din cate imi aduc eu aminte si intrasem in Decadence,gear de early-BT si dupa 2 saptamani,aproape 3 cu ei eram deja Sunwell Ready.Noroc ca stiam sa-mi joc clasa,ca altfel nu aveam cum sa ajung mai departe de Shade of Akama sau cum se mai numea.

15. #155 SP
    Junior Member asterix's Avatar
    hmmm... ma apuca nostalgia cand imi aduc aminte de wow am reusit sa ma las dupa vreo 3 ani jumate de "addicted". pana si de tigari te lasi mai usor decat de asta da uite ca am reusit. o sa revin mai mult ca sigur cand vine cataclysm dar doar pentru 2-3 luni... sper

16. #156 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Am luat si eu Battlechestul azi . Andrei... cine stie, poate ne-om vedea prin WoW.

17. #157 SP
    Member HollowMan's Avatar
    @Muthu de parca e usor sa te gasesti avand in vedere cate zeci de servere sunt.

18. #158 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Poi ne vorbim si poate intram pe acelasi realm
    LE: Imi puteti explica umpic mai explicit cum sa fac cu trialurile si cu codurile de la jocuri?

19. #159 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Poi ne vorbim si poate intram pe acelasi realm
    LE: Imi puteti explica umpic mai explicit cum sa fac cu trialurile si cu codurile de la jocuri?
    1. �ţi faci un cont de Battlenet, după care adaugi un trial de WoW.
    2. Bagi CD-KEY-ul original de la primul joc
    3. Activezi trial de BC şi după bagi şi codul original de BC, şi o să ai 50 zile...

20. #160 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Ati vazut cum o sa arate Orgrimmar si Stormwind in Cataclysm ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 47 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast