Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 47 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #381 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Am mai jucat ceva si am ajuns la level 19.
    Noul WoW este de 10 ori mai bun decat inainte.Stiu ca multi o sa-mi sariti in cap,insa au implementat niste functii foarte interesante care cresc factorul "fun" al jocului.
    In primul rand Dungeon Finder,care simplifica lucrurile, te lasa sa intrii in Dungeon-urile neaccesibile pentru factiunea ta si Cross-Realm- party finder.Acum nu mai stai cate 30 de minute sa gasesti membrii prin orasele mari,ci se aleg automat mai multe persoane nu numai de pe realmul tau, fiind teleportat in instanta cand grupul s-a format in intregime.
    E adevarat ca simplifica lucrurile,insa nu vad partea rea.De ce sa pierzi timpul alergand pana la dungeon si cautand oameni?
    Se mai comenta si de posibilitatea de a cumpara mount de la level 20.Iarasi nu vad partea rea.Este plictisitor sa mergi dintr-un colt al hartii pana in celalalt + ca pe drum mai intri si in combat din greseala daca ai ghinion sa fie vre-un mob ratacit pe drum.
    Pentru mine e superb WoW-ul actual si de data asta chiar o sa incep sa joc hardcore.
    Pana acum am reusit sa termin Ragefire Chasm,Wailling Caverns si Dead Mines.
    The World of Warcraft Armory - astan @ Frostmane - Profile

2. #382 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Am mai jucat ceva si am ajuns la level 19.
    Noul WoW este de 10 ori mai bun decat inainte.Stiu ca multi o sa-mi sariti in cap,insa au implementat niste functii foarte interesante care cresc factorul "fun" al jocului.
    In primul rand Dungeon Finder,care simplifica lucrurile, te lasa sa intrii in Dungeon-urile neaccesibile pentru factiunea ta si Cross-Realm- party finder.Acum nu mai stai cate 30 de minute sa gasesti membrii prin orasele mari,ci se aleg automat mai multe persoane nu numai de pe realmul tau, fiind teleportat in instanta cand grupul s-a format in intregime.
    E adevarat ca simplifica lucrurile,insa nu vad partea rea.De ce sa pierzi timpul alergand pana la dungeon si cautand oameni?
    Se mai comenta si de posibilitatea de a cumpara mount de la level 20.Iarasi nu vad partea rea.Este plictisitor sa mergi dintr-un colt al hartii pana in celalalt + ca pe drum mai intri si in combat din greseala daca ai ghinion sa fie vre-un mob ratacit pe drum.
    Pentru mine e superb WoW-ul actual si de data asta chiar o sa incep sa joc hardcore.
    Pana acum am reusit sa termin Ragefire Chasm,Wailling Caverns si Dead Mines.
    The World of Warcraft Armory - astan @ Frostmane - Profile
    Subscriu. Iubesc noul dungeon finder. Tocmai pentru asta mi-am cumparat Off-Spec si am inceput sa tankez. Nebunie nu alta, instant queue, fara batai de cap, cand am chef de un dungeon sunt intrat. Imi plac si talentele de tanking, chiar daca l-au facut EXTREM DE SIMPLU, e fun, e aoe tanking, e rapid totul. Multe lucruri superbe implementate. Imi place noul wow, e mult mai simplu pe alocuri dar personal nici nu mai aveam timp pentru ceva mai hard si time consuming de atat.

Intrebare, prin heroice, dungeonuri de level mai mare se mai foloseste ceva CC la trash? Sau totul e numai AOE ? lol

Level 78 1/2 and counting

3. #383 SP
    Junior Member asterix's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Intrebare, prin heroice, dungeonuri de level mai mare se mai foloseste ceva CC la trash? Sau totul e numai AOE ? lol

Level 78 1/2 and counting
    depinde de grup....daca ai un tank meserias cu gear bun care stie sa tina aggro si un healer bun...merge aoe fara pb.... daca grupul e mai slab, in crestere e de preferat cc daca nu ai chef de wipe-uri..... eu cel putin am si uitat ce e ala cc

4. #384 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu daca cumpar acum WotLK,mai primesc zile bonus ?

5. #385 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    @pooaul Exact aceasi treaba era si cu mine.Inainte era prea multa bataie de cap si nu aveam timp/rabdare sa stau atata in el.
    Acum l-au facut mult mai simplu,putant sa-l joace si cei casual.
    @Mask Nu.
    Atunci cand activezi un expansion nu se dau zile bonus.

6. #386 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    9K dps fara flask si food . Horde side enjoy .

7. #387 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Cum se numeste modul din stanga care afiseaza DPS-ul?

8. #388 SP
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Cum se numeste modul din stanga care afiseaza DPS-ul?
    Recount

9. #389 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    9K dps fara flask si food . Horde side enjoy .

YouTube - Alyeena Blood ELF 9k .
    Lol, ce-ai facut man, te-ai facut hordac?

Cat despre faptul ca e simplu wow, nu a zis nimeni ca e rau ca l-au facut simplu, dar anumite lucruri parca sunt prea usoare, nu mai ai aceeasi satisfactie cand vezi ca orice cretin are full epic gear si nu e in stare sa faca dps nici gata o rata beata/sa tin aggro nici de healing/sau sa dea heal pe party-tank macar sa nu moara la un singur mob.

Asta e singura problema..

L.E. vai mentorica... tu ca ranged nu faci dps pe orb? pai ce facem man.. suntem doar dupa dps?

10. #390 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Lol, ce-ai facut man, te-ai facut hordac?

Cat despre faptul ca e simplu wow, nu a zis nimeni ca e rau ca l-au facut simplu, dar anumite lucruri parca sunt prea usoare, nu mai ai aceeasi satisfactie cand vezi ca orice cretin are full epic gear si nu e in stare sa faca dps nici gata o rata beata/sa tin aggro nici de healing/sau sa dea heal pe party-tank macar sa nu moara la un singur mob.

Asta e singura problema..
    Pai man da sunt full epici dar 232 gear adica egal cu 0

11. #391 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Pai man da sunt full epici dar 232 gear adica egal cu 0
    Am vazut ca ai postat numai video-uri cu WoW de la un timp... te-ai lasat de reviews/ previews etc ?

P.S Parca priest-ul era human..

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am vazut ca ai postat numai video-uri cu WoW de la un timp... te-ai lasat de reviews/ previews etc ?

P.S Parca priest-ul era human..
    Era

13. #393 SP
    OMFG cat de bestiali is nebunii aia de frenzyheart )
    Cum comenteaza ei, si ala micu ce-l duci la vanat ii demential lol

Wth asa trebuie sa se intample? Am facut un quest si de la honored cu ei ma face hated Si acuma is friendly cu murlocii

14. #394 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    OMFG cat de bestiali is nebunii aia de frenzyheart )
    Cum comenteaza ei, si ala micu ce-l duci la vanat ii demential lol
    Uite aici tips pentru waru tau super player .

YouTube - johnsju's Channel

15. #395 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Uite aici tips pentru waru tau super player .

YouTube - johnsju's Channel
    Swifty ??? Tipul e legenda!

16. #396 SP
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Swifty ??? Tipul e legenda!
    Super player super om super caracter .Un amic al meu a castigat un mouse Razor la un concurs ii la trimis .

17. #397 SP
    Yay !
    The World of Warcraft Armory - Onnos @ Frostmane - Profile

Sa nu ziceti nimic de inelul cu Strenght..dar nu am altul mai bun deocamdata
    Mi-am modificat si talentele.

18. #398 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Iti mai spun doar odata man... faci cum crezi tu dupa.

Tu esti shadow priest, levelesti drept shadow priest deci intai trebuie sa se umple ramura de shadow cu talente, ca alea sunt importante ca sa te ajute la leveling. Dupa ce ai folosit punctele in ramura de shadow si ai pus tot ce am pus eu in linkul acela, apoi incepi sa pui puncte in celelalate ramuri.

19. #399 SP
    O sa ma duc acum sa le resetez..mai am vreo 40 gold. (O sa-mi trebuiasca 10 gold,le-am mai resetat de 2 ori)
    Deci o sa bag toate punctele in Shadow(dupa modelul tau) iar restul o sa le bag in Holy (dupa modelul tau) ?

20. #400 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    O sa ma duc acum sa le resetez..mai am vreo 40 gold. (O sa-mi trebuiasca 10 gold,le-am mai resetat de 2 ori)
    Deci o sa bag toate punctele in Shadow(dupa modelul tau) iar restul o sa le bag in Holy (dupa modelul tau) ?
    Bagi punctele in shadow pana la lvl mare... sau cel putin pana ajungi la shadowform, care este foarte important pt. un priest.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 47 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast