Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 47 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #461 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    O sa fie down pana pe la 1 pentru patch.

2. #462 SP
    Junior Member asterix's Avatar
    hahaha.... uite si imnu

3. #463 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Avand in vedere ca nu mai e pe stoc Prestigeul pe GameShop azi pun comanda la Lich King Collector's Edition. Cu WtLK vine si o luna gratuita de wow?

4. #464 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Cred ca tot tu ai intrebat si ti-am raspuns.
    NU primesti zile in plus atunci cand activezi un expansion.

5. #465 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Avand in vedere ca nu mai e pe stoc Prestigeul pe GameShop azi pun comanda la Lich King Collector's Edition. Cu WtLK vine si o luna gratuita de wow?
    Raspunsul e nu si din cate stiu s-a mai vb de asta de 2-3 ori cu cateva pagini in urma!

6. #466 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    daca o sa am bani cand il iau decat de original +tbc si nu si de wotlk pot sa joc pana fac 70 si dupa sa iau si wotlk? sau trebuie sa incep cu toate 3?

7. #467 SP
    Nu e musai sa la ai pe toate 3... colegii mei si cu mine avem BattleChestul si merge perfect .

8. #468 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Poti lua doar Battlechestul,iar cand ajungi la 70 iti iei WotLK.

9. #469 SP
    asa ma gandeam si eu..sa iau battlechestul si dupa sa iau si wotlk..ca si asa o sa dureze ceva pana fac eu 70
    la battlechest am 30 zile moca?

10. #470 SP
    40/50 cu trialurile

11. #471 SP
    imi spuneti si mie ce componente aveti pe la calculatoare si implicit cum va merge wow cu acele pc-uri? puteti sa-mi raspundeti daca vreti la topicul hardware threadul deschis de mine cu recomandari pc gaming - mediu...vreau si eu sa stiu cam ce imi trebuie ca sa mearga bine spre foarte bine in raiduri si unde sunt de obicei probleme.(nu neaparat pe setari maxime, pot fi si medii)
    multumesc anticipat!

12. #472 SP
    Eu am un sistem mai vechi,dar imi merge perfect la setari maxime.
    GeForce 7300GT 512MB
    2GB DDR2 RAM
    Dual Core E2160

Vai,cei de la Blizzard iar au amanat deschiderea realmurilor.Se deschid la ora 18:00 ora Parisului (Ora 19:00 la noi)

13. #473 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Eu am un sistem mai vechi,dar imi merge perfect la setari maxime.
    GeForce 7300GT 512MB
    2GB DDR2 RAM
    Dual Core E2160

Vai,cei de la Blizzard iar au amanat deschiderea realmurilor.Se deschid la ora 18:00 ora Parisului (Ora 19:00 la noi)
    Si cand intri in raid iti merge la 10 fps pe pc ala

---------- Post added 30-06-2010 at 05:35 PM ----------

Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    imi spuneti si mie ce componente aveti pe la calculatoare si implicit cum va merge wow cu acele pc-uri? puteti sa-mi raspundeti daca vreti la topicul hardware threadul deschis de mine cu recomandari pc gaming - mediu...vreau si eu sa stiu cam ce imi trebuie ca sa mearga bine spre foarte bine in raiduri si unde sunt de obicei probleme.(nu neaparat pe setari maxime, pot fi si medii)
    multumesc anticipat!
    i7 930
    6 Gig ddr 3
    2 x 4890 in crossfire x

Merge tot maxim inclusiv in raid peste 50 fps

Probleme sunt in darlan cand sunt peste 300 playeri in oras ajunge la 40 fps .

Joc la 1920x1080 tot maxim inclusiv umbre .

14. #474 SP
    Nu chiar mentorica.Pentru ca am jucat pe servere private si am facut destule raiduri (inclusiv 25)
    Joc la maximum dar cu umbrele pe low,am uitat sa mentionez.

15. #475 SP
    Nu chiar mentorica.Pentru ca am jucat pe servere private si am facut destule raiduri (inclusiv 25)
    Joc la maximum dar cu umbrele pe low,am uitat sa mentionez.
    Iti garantez ca in ICC 25 la primul boss iti moare pc . Eu jucam inainte pe un E7400 cu 8 gig de ram si 2 x 8800GT si imi lesina pc in ICC 25 la primul boss .

16. #476 SP
    Da asa e.Scuzele mele,imi moare PC-ul in loading.Nu cred ca imi trebuie i7,2x GTX 280 si `nspe mii de GB RAM sa joc WoW.

17. #477 SP
    Da asa e.Scuzele mele,imi moare PC-ul in loading.Nu cred ca imi trebuie i7,2x GTX 280 si `nspe mii de GB RAM sa joc WoW.
    Man de mers merge si pe pc mai slabe eu ma jucam acum 5 ani pe un Athon Xp la 2600 cu 2 gig de ram si o placa video x 1600 pro nu am zis ca nu merge ... Dar in raiduri crapa daca nu ai RAM +PROC+VIDEO nu faci raiduri ... Uite ex clar lap meu Sony Vaio centrino duo 4 gig de ram si placa video decenta nu ruleaza tot pe maxim ... Pune pe ultra si vezi daca iti mai merge .

Uite setarile mele .O sa vezi tu cum e in raid de 25 cu tot maxim . O sa pui pe low si tot nu o sa poti raida decent pe oficial nu se compara cu pirat .
    Attached Images Attached Images setari.jpg

18. #478 SP
    Atunci o sa schimb pe medium unele optiuni in ICC25.

Mama dar ce nasol e fara WoW

19. #479 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am un rogue de lvl 50 pe Sylvanas la Ally si imi e asa de mila de el cu toti noobzorii de acolo >.> zici ca e gradinita. A fost primul character cand am inceput pe official, si pur si simplu nu stiu ce sa fac cu el.

20. #480 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Iti garantez ca in ICC 25 la primul boss iti moare pc . Eu jucam inainte pe un E7400 cu 8 gig de ram si 2 x 8800GT si imi lesina pc in ICC 25 la primul boss .
    Mentorica nu are cum.
    Am jucat pe 9800gtx,C2D E6400 (OC @ 3Ghz), 4gb ddr2 cu tot la maxim 16x aniso si 8x AA, iar la shadows cu o setare mai low decat max si aveam peste 40FPS in orice raid mai putin dalaran.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 47 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast