O sa fie down pana pe la 1 pentru patch.
Avand in vedere ca nu mai e pe stoc Prestigeul pe GameShop azi pun comanda la Lich King Collector's Edition. Cu WtLK vine si o luna gratuita de wow?
Cred ca tot tu ai intrebat si ti-am raspuns.
NU primesti zile in plus atunci cand activezi un expansion.
daca o sa am bani cand il iau decat de original +tbc si nu si de wotlk pot sa joc pana fac 70 si dupa sa iau si wotlk? sau trebuie sa incep cu toate 3?
Nu e musai sa la ai pe toate 3... colegii mei si cu mine avem BattleChestul si merge perfect.
asa ma gandeam si eu..sa iau battlechestul si dupa sa iau si wotlk..ca si asa o sa dureze ceva pana fac eu 70
la battlechest am 30 zile moca?
imi spuneti si mie ce componente aveti pe la calculatoare si implicit cum va merge wow cu acele pc-uri? puteti sa-mi raspundeti daca vreti la topicul hardware threadul deschis de mine cu recomandari pc gaming - mediu...vreau si eu sa stiu cam ce imi trebuie ca sa mearga bine spre foarte bine in raiduri si unde sunt de obicei probleme.(nu neaparat pe setari maxime, pot fi si medii)
multumesc anticipat!
Eu am un sistem mai vechi,dar imi merge perfect la setari maxime.
GeForce 7300GT 512MB
2GB DDR2 RAM
Dual Core E2160
Vai,cei de la Blizzard iar au amanat deschiderea realmurilor.Se deschid la ora 18:00 ora Parisului (Ora 19:00 la noi)
Si cand intri in raid iti merge la 10 fps pe pc ala
---------- Post added 30-06-2010 at 05:35 PM ----------
i7 930
6 Gig ddr 3
2 x 4890 in crossfire x
Merge tot maxim inclusiv in raid peste 50 fps
Probleme sunt in darlan cand sunt peste 300 playeri in oras ajunge la 40 fps .
Joc la 1920x1080 tot maxim inclusiv umbre .
Nu chiar mentorica.Pentru ca am jucat pe servere private si am facut destule raiduri (inclusiv 25)
Joc la maximum dar cu umbrele pe low,am uitat sa mentionez.
Da asa e.Scuzele mele,imi moare PC-ul in loading.Nu cred ca imi trebuie i7,2x GTX 280 si `nspe mii de GB RAM sa joc WoW.
Man de mers merge si pe pc mai slabe eu ma jucam acum 5 ani pe un Athon Xp la 2600 cu 2 gig de ram si o placa video x 1600 pro nu am zis ca nu merge ... Dar in raiduri crapa daca nu ai RAM +PROC+VIDEO nu faci raiduri ... Uite ex clar lap meu Sony Vaio centrino duo 4 gig de ram si placa video decenta nu ruleaza tot pe maxim ... Pune pe ultra si vezi daca iti mai merge .
Uite setarile mele .O sa vezi tu cum e in raid de 25 cu tot maxim . O sa pui pe low si tot nu o sa poti raida decent pe oficial nu se compara cu pirat .
Am un rogue de lvl 50 pe Sylvanas la Ally si imi e asa de mila de el cu toti noobzorii de acolo >.> zici ca e gradinita. A fost primul character cand am inceput pe official, si pur si simplu nu stiu ce sa fac cu el.
Bookmarks