a, deci nu e pe o perioada infinita, desi l-ai convins pe unul sa-si bage bani in wow? kind of lame...
trebuie sa bagi power leveling daca te intereseaza sa ai mai multe charactere de level mare in timp putin.
a, deci nu e pe o perioada infinita, desi l-ai convins pe unul sa-si bage bani in wow? kind of lame...
trebuie sa bagi power leveling daca te intereseaza sa ai mai multe charactere de level mare in timp putin.
Mie mi se pare destul de ok, ai vazut si tu poti avea un lvl 60 foarte repede, ceea ce inseamna mult deoarece questingul in Kalimdor si Eastern Kingdoms (primul wow) este extrem de plictisitor.
Da, poti face grinding insa daca ai un pe cineva cu un caracter de lvl 80 care sa te ajute cu boosting in instnate, in doua zile de instante facute ajungi la lvl 60 linistit![]()
Oricine poate man, dar numai caracterele facute dupa ce s-a facut legatura intre conturi prin RAF isi pot da lvl unul altuia
Cele de lvl mare nu mai conteaza, doare cele ce le facem impreuna pot oferii levele in plus, si doar ale tale imi pot oferi mie eu nu iti pot oferi tie
Uite aici http://us.blizzard.com/support/artic...rticleId=20588
Talent Calculator - World of Warcraft
cataclysm
E cineva interesat de un cont de WoW+TBC(battlechest cu brady guides) ,activat pana pe 22 iulie,cu un char de level 64(normal ground mount/epic ground mount/normal flying mount + 870'ish gold)?
M-am plictisit de el si as cam avea nevoie de banuti.
Bookmarks