SOC
Deci gata athene WORLD FIRST 85. Faza tare e ca pe celalalt cg am deschis un topic acum 9 LUNI spunand ca el o sa fie.Atunci lumea m-a luat la misto.Na poftim
Imageshack - wowscrnshot120710071445.jpg
La mine in guilda am deja 6 amici care au lvl 83eu astept sa imi ajunga azi jocul ca sa ma apuc fast de lvl, plus numai zic cat de greu mi-a fost sa imi pot lua liber 2 zile de la work....
Me needs un goblin O.o... ce clasa imi propuneti? (poate ca suna penibil DAR dupa voi care o sa fie clasa OP in cata?)
Eu am noroctrebuie sa am lvl 85 si gear bun pentru raiduri pana duminica seara ! Daca nu reusesc, nu voi merge in raid cu baietii... bine ca acest lucru nu se va intampla !
Si eu vreau sa imi schimb rasadin undead shadow priest sa il fac goblin shadow priest si chiar asa voi incerca azi sa fac dupa ce bag expansion`ul .
Nu sunt ok imi cade netu din ora in ora ... dumnezeul masi de rds ...Si cand merge serveru e full ma pune in asteptare 1 ora :-s
---------- Post added 08-12-2010 at 04:48 PM ----------
Pentru cei cu placi direct x 11 recomand
First try DX11 mode:
in-game type
/console gxapi d3d11
Close wow normally (ie don't hit alt-F4 to exit).
Restart wow.
Merge super cu tot pe ultra in dx 11 .
Pai, nu prea avem ce parere sa ne facem dupa 3 zile de la lansare(desi sunt cativa care nu numai ca au atins level maxim, ci au si curatat o parte buna din raiduri). Ce iti pot spune din punctul meu de vedere e ca schimbarea majora o reprezinta grafica, in rest aceeasi Marie cu alta palarie
![]()
Am instalat jocul de pe site-ul oficial, am creat un cont și am activat trial pe EU (GB)
Am un set de �ntrebări:
Dacă �mi cumpăr pachetul battlechest mă vor lăsa să depășesc level'ul 20? Voi primii 30 de zile perioadă activă?
Upgrade'ul la WOLK Expansion �mi va acorda alte 30 de zile?
Pe ce realm mi-ați sugera să �ncep?
Bookmarks