Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 58 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1142

Thread: Diablo 3

1. #261 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Error 12 - This is an error we're still investigating but you can workaround it by simply changing your Battle.net account password to force your account information to refresh. Once changed you can change it back.
    Error 3003 - Click Options, under Account change your region to The Americas. The open beta is only being held on US hardware.
    Error 315300 - If you're sure you're typing your correct account information, check to ensure no additional spaces were added before or after your email address. If that doesn't work try a completely wrong account name and wrong password, error, and then again try your correct Battle.net account email and password.
    Error 300008 - You may receive this error when creating or resuming a game as well as on character creation, please just keep trying, this issue is temporary
    Error 24000 - Once logged in you may run into this error when attempting to start a game. We're aware and are working to resolve it as quickly as possible.
    Grey login button - You need to use your Battle.net email address as your account name. Your BattleTag is a nickname, not your account name.
    3006 and 300008 are similar errors, they should resolve themselves if you keep trying, or just try again later.

Pentru cei cu erori.

2. #262 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    La inceput da vreo 4-5 erori, dar trebui sa insistati ca sa intre jocul. Joc de vreo 2 ore si e pus si simplu awesome. Are feelingul si atmosfera primului joc si in acelasi timp o gramada de chestii noi. Singurele probleme pe care le-am intampinat sunt niste scaderi de frame-uri cand se aglomera cu mobi si un bug ici-colo (mi se teleporta jucatorul de nebun). Dar sunt de neglijat problemele astea, avand in vedere ca e un open beta...
    Ce ziceti, bagam un party hardcore?

3. #263 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu cum de aveti curajul de a incerca Diablo III Beta... Dupa parerea mea jocul asta trebuie admirat final, si nimic mai putin. Pe mine si-asa m-au omorat cu spoilere pe tot netul... sper sa nu puneti si aici

4. #264 SP
    Pai avand in vedere ca apare pe 15 mai si eu sunt cu bacul anul asta... trebuia sa-mi consum curiozitatea cat mai repede ca sa nu am probleme dupa
    Plus ca asa pot incerca toate clasele, ca sa stiu cu ce vreau sa incep jocul full.

5. #265 SP
    Member Devergo's Avatar
    Gata! Level 13, max crafting, 60% magic find, Leoric omorat de 25 de ori, il las acum sa nu ma plictisesc . Oricum...nemaipomenit jocul

6. #266 SP
    Member theSrN's Avatar
    si eu am reusit sa joc ceva, si am incercat un Barbarian, Mag si Monk, si sincer mi s-a parut bestial Monk-ul, iar jocul, as a whole e demential asta venind din partea cuiva caruia nu i-a placut Diablo 2...

7. #267 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu am ajuns la lvl 7 cu Demon Hunter. Am jucat cu toti cate putin, dar asta mi se pare cel mai tare. Are de la inceput atacuri la distanta, iar pe parcurs poate schimba oricand in atacuri corp la corp.

Imi place foarte mult jocul. Surprinzator, pot spune, avand in vedere faptul ca Diablo II l-am jucat incredibil de putin cand a aparut si nu m-a dat pe spate.

Norocul meu ca fratele meu joaca WOW de 5-6 ani si pentru ca plateste incontinuu, a primit gratuit Diablo III si nu are de gand sa-l joace, asa ca o sa-mi dea mie codul si nu mai e nevoie sa dau nici macar 1 ron pe joc

8. #268 SP
    Nu stiu ce are Monk-ul meu, dar ii pun un staff in mana (2-handed) si atunci cand e sa dau in mobi, si-l pune in spate si da numai cu pumnii... intrebarea mea e daca totusi foloseste damage-ul de pe staff sau nu?

9. #269 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nici eu nu am avut rabdare. Ma joc de ieri dimineata fara oprire. Este demential si nu pot sa cred ca mi se misca incredibil de fluent pe un macbokpro 13 din 2010.

10. #270 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Am terminat si eu 1 singura data beta-ul. ce pot sa spun ? chiar ma asteptam la mult mai mult de la D3, dat fiind faptul ca atunci cand eram mic m-a impresionat foarte mult D2. Acum, ma asteptam sa am acelasi feeling pe care l-am avut atunci cand am jucat pentru prima oara D2 dar doar am simtit ca pierd timpul aiurea cu D3-ul asta. Grafica mi se pare ciudatica (?) pentru ca este destul de cartoonish/watercolourish si mi se pare ca si putin stearsa pe alocuri. Nu stiu ce sa zic, ma gandeam ca o sa imi fac o parere clara despre joc odata cu beta-ul asta, daca o sa il cumpar sau nu si asa mai departe dar .... parca mai bine m-as intoarce la D2 & LOD. Probabil ca pentru copiii din ziua de azi D3-ul este cum a fost pentru mine D2-ul.

11. #271 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    am jucat si eu ieri..superb jocul..din pacate n-am jucat Diablo II la vremea lui decat foarte putin insa am observat ca nu s-au abatut mai deloc de la reteta clasica in ceea ce priveste gameplay-ul..totusi mai au putin de lucrati la texturarea caracterelor..la capitolul asta arata precum un joc din 2005-2006

12. #272 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    am inceput azi dimineata sa joc cam o ora. Am un Sorceress de level 7. Jocul overall e bun. Are acelasi feeling, are un look nou da foarte dragut, controlul e tot acelasi in mare (o sa trebuiasca sa imi cumpar vreo 3 mouse-uri pana ce termin jocul asta), muzica si voice actingul sunt incredibile...si tot asa. Nu stiu cat de addicting e jocul, pt ca imi place, da nu pot sa spun ca m-a prins extrem de tare cum a facut-o predecesorii sai (poate pe atunci nu aveam altceva de lucru inafara de a ma juca si deaia...). Singurele doua motive pentru care o sa dau pre-order la joc sunt: 1.collector's edition-ul sigur va fi out of stock din prima zi, sau va costa si mai mult decat acum (nu cred ca avem de-a face cu un CE la care sa i se injumatateasca pretul in doua luni)
    2.Foarte multi prieteni il cumpara, asa ca sigur o sa am cu cine sa ma joc mereu.

Deci cam asta cred pana acuma....cat despre beta. De nu stiu cat timp incerc sa intru in joc. Am reusit acu o ora, am jucat destul de bine dar am vrut sa merg la baie (ca tot omul). Am zis sa ies chiar din jocul propriu zis ca sa nu ma omoare nimic (doar o sa fiu logat din main menu). Acuma de 10 minute tot incerc sa dau connect la joc . Bine ar fi daca ar mai amana un pic beta-ul ca sa mai poata sa testeze si cei de la Blizzard serverele (ca au picat foarte des si pt mult timp) si ca sa il putem juca si noi un pic mai mult. Nu vreau astfel de probleme si cand o sa am jocul cumparat

13. #273 SP
    Eu stiu ca rupeam si D2-ul la vremea lui, pierdeam noptile jucand cu niste amici... Asa ca referitor la acel "feeling", probabil ca prima iubire nu se uita si de-aia . Dar ma distrez de minune si in D3 si clar o sa-l iau cand apare... It's just mental!

14. #274 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    aNu stiu cat de addicting e jocul, pt ca imi place, da nu pot sa spun ca m-a prins extrem de tare cum a facut-o predecesorii sai (poate pe atunci nu aveam altceva de lucru inafara de a ma juca si deaia...).
    nope...acum apar jocuri pe banda rulanta...atunci nu..asta e motivul..

apropo,exista vreun patch/mod ptr Diablo 2 ptr modificarea rezolutiei ?as vrea sa-l joc dar ar fi prea urat 800x600 pe un monitor FullHD...

15. #275 SP
    Ce ador la jocul asta e ca are un replay value incredibil. Am facut vreo 6-7 run-uri, de fiecare data descoperind chestii noi precum pesteri si alte dungeons, capcane si ambuscade noi, lucruri care nu se intamplau in primele run-uri. Nu mai stiu daca asa era si in primele 2 jocuri din serie, dar ma bucur ca in D3 e chestia asta implementata... te face sa umbli prin fiecare coltisor de padure indiferent a cata oara esti acolo... Just loving it!

16. #276 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

17. #277 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @eagle-eye: monk-ul nu-si foloseste armele in animatiile de atac. Din punctul meu de vedere e un mare minus pentru blizzard si pentru clasa in general (ai putea sa folosesti in schimb doar fist weapons). Dar da, damage-ul de pe arme se ia in considerare.

@thearsonist: primul act (asta din beta) are un efect de fog in zonele exterioare, de aia par culorile foarte spalacite. Sa speram ca nu o sa fie prezent in toate actele.

Mie unul chiar mi-a placut sa joc. Din pacate nu am vazut absolut nimic nou (cred ca am petrecut cam 10 ore uitandu-ma la beta runthroughs pe youtube).

Incepe foarte "incet" jocul. E si normal, nu ai skill-uri, nu sunt multi inamici. De abia cand joci vreo 40-50 de minute si te apropii de final (nu o sa bag spoilere de dragul lui Monky) incepi sa ai un feeling despre cum o sa fie intr-adevar jocul.

Am jucat barbar/wizard/monk si toate 3 mi-au placut. Cel mai probabil prima clasa va fi totusi barbar, e demential cand dai cu ditamai arma si zboara inamicii care incotro.

Din punctul meu de vedere, jocul merita pe deplin banii daca iei totul la pachet, inclusiv nostalgia, placerea de a juca cu prietenii, etc.
    Presimt sute de ore jucate, asa ca e "no-brainer" cum zic americanii sa-l cumpar.

Iar legat de diablo 2.. pfff si mie mi s-a parut "varza" comparat cu diablo 1. Nu m-a impresionat cum a facut-o Diablo 1 la vremea lui.
    Intotdeauna va fi asa, vezi totul prin prisma nostalgiei.

18. #278 SP
    Member Mythul's Avatar
    Sunt singurul care a fost putin dezamagit de beta ?

Acum nu vreau sa fiu rau, poate unii dintre voi de pe forum lucreaza in IT, chiar asa greu era in 6 ani de zile (poate mai mult) de cand e in development sa-l faca mai bun ?
    Grafica, e ok, foarte colorata, personal imi place chiar daca nu e asa de dark ca diablo 2. S-a mai discutat de un milion de ori asta, ori iti place ori nu. Oricum putini din cei care vor juca Diablo 3 au jucat Diablo 2 pe vremuri.

Povestea e foarte foarte cheesy, personaje goale fara personalitate. Oricum nu tin minte sa fi jucat D2 pt povestem, dar totusi pe vremuri blizz erau mai buni la acest capitol (vezi starcraft 1 ), mai ales ca de atatia ani de zile industria a progresat in materie de story-telling. Dialoguri la fel, simple bla bla du-te acolo, fa aia ca lumea e doomed.

Dificultatea: fff mica pe normal. acum inteleg ca normal e pt "prosti" , dar stii in general un joc conteaza prima oara cand in joci, cand nu stii ce boss te asteapta dupa colt, nu dupa ce ai zburat prin normal si l-ai farmat bine. Parerea mea. Stii puteau pune la inceputul jocului 2 dificultati, novice sau veteran cu aceleasi items, apoi nightmare, inferno etc.

Multiplayer CO-OP: Overhyped. Am jucat 3 run-uri cap-coada cu randoms. Povestea nu putea fi urmarita, ori dadea cineva cancel la dialog, sau pana erai in oras sa vinzi ceva altii incepeau deja questul. De cateva ori am avut de-a face cu AFK, foarte enervant, din cate am cautat, nu am gasit o optiune de kick. Am si iesit din party-ul respectiv chiar daca cu celalat player as mai fi vrut sa joc. Aiurea.
    Apoi unele clase sunt clar mai rapide, gen Barbar cu jump. Eu cu sorc pana am ajuns la mobs, deja erau de mult morti.
    0 socializare, toata lumea era pt item-fest, faceau ce doreau, slab team-play. Poate pe nightmare se va schimba situatia.

Items: Au trecut atatia ani de zile si din punct de vedere al graficii toate itemurile albastre arata exact la fel. Si ca artwork si ca design pe tine. De asemenea zoom-ul in joc e patetic, ai o singura treapta de zoom ca sa te "admiri". Bagi atatea ore in joc ca itemul sa arata exact la fel dar cu +1 la damage. Dezamagitor, in atatia ani de zile puteau face mii de artwork-uri unice. MII.

Nu are implementat PVP, evident 6++ ani de development nu sunt de ajuns.

Mai bine ar fi sincer cei de la Blizzard si ar recunoaste ca 3-4 ani i-au pierdut incercand sa implementeze AH, sa fie cat mai securizat, si vreo 2 ani pe jocul propriu-zis.

Jocul l-am criticat din perspectiva anului 2012, cand avem jocuri superbe gen Mass Effect, Assassins Creed, Uncharted, da sunt poate genuri diferite, dar arata ce pot face niste developeri capabili intr-un timp mult mai scurt, cu resurse mult mai putine.

Ma insel ?

19. #279 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @eagle-eye: monk-ul nu-si foloseste armele in animatiile de atac. Din punctul meu de vedere e un mare minus pentru blizzard si pentru clasa in general (ai putea sa folosesti in schimb doar fist weapons). Dar da, damage-ul de pe arme se ia in considerare.

@thearsonist: primul act (asta din beta) are un efect de fog in zonele exterioare, de aia par culorile foarte spalacite. Sa speram ca nu o sa fie prezent in toate actele.

Mie unul chiar mi-a placut sa joc. Din pacate nu am vazut absolut nimic nou (cred ca am petrecut cam 10 ore uitandu-ma la beta runthroughs pe youtube).

Incepe foarte "incet" jocul. E si normal, nu ai skill-uri, nu sunt multi inamici. De abia cand joci vreo 40-50 de minute si te apropii de final (nu o sa bag spoilere de dragul lui Monky) incepi sa ai un feeling despre cum o sa fie intr-adevar jocul.

Am jucat barbar/wizard/monk si toate 3 mi-au placut. Cel mai probabil prima clasa va fi totusi barbar, e demential cand dai cu ditamai arma si zboara inamicii care incotro.

Din punctul meu de vedere, jocul merita pe deplin banii daca iei totul la pachet, inclusiv nostalgia, placerea de a juca cu prietenii, etc.
    Presimt sute de ore jucate, asa ca e "no-brainer" cum zic americanii sa-l cumpar.

Iar legat de diablo 2.. pfff si mie mi s-a parut "varza" comparat cu diablo 1. Nu m-a impresionat cum a facut-o Diablo 1 la vremea lui.
    Intotdeauna va fi asa, vezi totul prin prisma nostalgiei.
    Nu inteleg deloc ce a fost in capul lor cand au decis sa nu foloseasca armele in animatiile de atac... e pur si simplu lame sa-l vad cum pune stafful in spate si da cu pumnii, in tot restul timpului plimbandu-se cu el in mana. Sper ca rezolva chestia asta in jocul full, stiu sigur ca o sa-mi fac un monk ca al 2-lea caracter...

20. #280 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    chestia cu animatia e destul de ciudata...dar totusi e vorba de clasa Monk. Pana si la D&D e faza ca monk-ul atata doar folosind pumnii (nu tu sabii, buzdugane sau sulite...alea sunt pentru warrior, barbarian etc). Hai daca intr-adevar vrei sa pui ceva pe el, atunci puteai sa ii dai un fel de rozeta sau MAXIM nun chucks. Asa ca baietii de la Blizzard s-au gandit sa respecte cat de cat clasa de Monk din D&D, dar totusi sa implementeze un sistem in care sa poti sa ii maresti damage-ul de-a lungul jocului (folosind mai mult de 2-3 arme posibile). Mie clasa asta oricum mi se pare mega bad@$$. M-am distrat de minune.

Cred ca in timp ce scriu randurile astea, cei de la Blizzard opresc public beta-ul de care ne-am bucurat cu totii (unii mai mult decat altii). E primul beta la care am participat vreodata (din pacate) si pot sa spun ca m-am distrat de minune si ca m-a facut sa astept Diablo III cu sufletul la gura. O sa ii dau cu siguranta pre-order da inca ma gandesc daca la versiunea simpla sau la collector's.

Am inceput sa transpir un pic atunci cand am vazut ca serverele se inchid in 30 de minute si eu eram abea la level 2 la ultimul chamber. Am bagat un speed run . Si totusi chiar si asa am terminat jocul cu toate clasele, mai putin cu Barbarian-ul (a dracului lucrari si examene care nu m-au lasat sa ma joc).

Parerile mele despre clase: #1. Sorceress: clasa mea preferata dintre toate deoarece ma dau in vant dupa eroii magic related. Ma asteptam sa imi placa mai mult Witch Doctor-ul, da se pare ca daca joci cu Sorceress-ul, jocul e ceva mai provocator.
    #2. Witch Doctor-ul: cea mai interesanta clasa daca ma intrebi pe mine, desi iti face munca mult prea usoara. Chiar si prima vraja de summoning face sa apara din prima 3 creaturi care sa ajute (si asta fara sa ai nevoie de cadavre sau ceva de genul). Seamana cu Necromancer-ul din Diablo 2, doar ca mult mai usor. Pai cu Necromancer-ul daca vroiai trei scheleti, atunci trebuia sa investesti 3 skill point-uri in vraja respectiva. But anywaaaay! Witch Doctor-ul trebuie incercat si de curiozitate: ce vraji nebune o sa obtii mai incolo .
    #3.Monk: Fast paced ass kicking. Vraji interesante facute pentru close combat. Un melee hero foarte tare.
    #4.Demon Hunter-ul e destul de distractiv dupa ce obtii Rapid Fire-ul (sau cum se numea?)de la level 4 sau 5. Dar inafara de asta, clasa nu mi se pare cine stie ce: are un range foarte mare (a naibii sniper), restul vrajilor nu sunt cine stie ce...
    #5.Barbarian-ul. Nu am incercat clasa asta pentru ca nu am mai avut timp si oricum niciodata nu m-am omorat dupa eroii de strength. O sa il incerc dupa ce cumpar jocul....si il termin cu toate celelalte clase .

Cam asta va fi ordinea in care o sa joc eu Diablo III. Abia astept sa treaca astea doua saptamani (din foarte multe motive).

p.s. nu vi se pare ca primul capitol din joc e cam prea scurt? Si explorat la maxim si toate cele, nu mi-a luat mai mult de 2 ore jumate sa il termin. Eu cred ca asta e doar o mostra din adevaratul capitol 1. Nu de alta da tin minte ca in diablo 2 iti trebuiau vreo 8-9 ore sa indeplinesti aceeasi sarcina... Vorba unui prieten: "ori nu au pus chiar tot in beta, ori jocul o sa aiba foarte multe capitole " (noi deja presupunem ca jocul va avea o poveste ceva mai lunga de 6-7 ore....speram sa ajunga la cateva zeci de ore bune).

p.s.2. asta da prima impresie legata de joc si beta . L-am analizat bine de tot!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 58 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast