Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 58 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1142

Thread: Diablo 3

1. #361 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    mdea. m-au sunat cei de la emag si mi-au zis ca stocul s-a epuizat repede si ca deabia la sfarsitul lunii mai aduc....bine ca am comandat si de la altex. am sunat si mi-au spus ca coletul a plecat ieri. deci azi sper sa primesc si eu collector edition. , daca ma lasam la mana lui emag doar ramaneam cu buza umflata.

2. #362 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Nu reusesc sa dau add unui prieten sa jucam impreuna. A mai intalnit cineva problema asta?

3. #363 SP
    Member kaoru's Avatar
    A ajuns! yayy! Foarte rapizi baietii de la Altex. Nice!

Si niste poze de la Launch event in Londra azinoapte

O sa pun si un filmulet soon.
    Attached Images Attached Images dsc04252.jpg dsc04254.jpg dsc04258.jpg dsc04259.jpg dsc04262.jpg dsc04266.jpg dsc04270.jpg dsc04273.jpg dsc04276.jpg dsc04278.jpg dsc04281.jpg dsc04285.jpg dsc04286.jpg dsc04293.jpg dsc04294.jpg

4. #364 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    tocmai am facut un unboxing la o versiune normala si la un collectors. Ambele sunt epice! Si CE-ul (desi craniul e jenant de mic) da si versiunea normala...la versiunea normala carcasa e de 2 ori mai tare . Poate imi comand azi de undeva sau dau o fuga pana in oras

5. #365 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Sunt curios de ce naibi in Cehia peste tot (in absolut TOATE shop urile) mi-au spus ca Collectors la D3 este imposibil de obtinut - pentru ca vad ca in Romania - majoritatea celor care au postat au CE.

Exista vreun detaliu ceva referitor la numarul de editii de colectie produse ? eu unul am cautat si n-am gasit nimic.

PS: ca exemplu cei de la game mi-au spus ca ei (care au vreo 8 shop uri in Praga) au primit doar 10 bucati si aveau peste 200 preorderuri.

6. #366 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Poate imi comand azi de undeva
    Ai pierdut cele 5 CE de azi dimineata de la amazon.uk. pret OK. acum sunt de la 170� in sus.

Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Sunt curios de ce naibi in Cehia peste tot (in absolut TOATE shop urile) mi-au spus ca Collectors la D3 este imposibil de obtinut - pentru ca vad ca in Romania - majoritatea celor care au postat au CE.
    Am 2 prieteni care au facut precomanda la emag ca sa le spuna aseara ca nu mai au. Precomanda my ass. I feel for them.

7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amazon still rulez! Plecare ieri din UK la ora 14:00, livrare azi la usa ora 12:00. Cel mai tare e "stoc epuizat", iar baietii destepti deja il vand cu minim 197 Lire Sterline!!!

Diablo III - Collector's Edition (PC/Mac DVD): Amazon.co.uk: PC & Video Games

---------- Post added 15-05-2012 at 02:29 PM ----------

P.S. Ce-mi place mie ca din toti cei care au comandat de la emag... UNUL SINGUR MACAR nu a luat prin bannerul de pe CG. Thanks...

8. #368 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Surprise! Tocmai am sunat la altex sa vad de ce nu primesc confirmarea comenzii si... bineinteles ca nu mai sunt pe stoc

9. #369 SP
    Member Devergo's Avatar

Exista vreun detaliu ceva referitor la numarul de editii de colectie produse ? eu unul am cautat si n-am gasit nimic.

PS: ca exemplu cei de la game mi-au spus ca ei (care au vreo 8 shop uri in Praga) au primit doar 10 bucati si aveau peste 200 preorderuri.
    GAME a tras o mare teapa in Australia (au anulat toate precomenzile SI au pastrat banii) si referitor la CE-uri...am vaga impresie ca in Cehia sunt mult mai multe persoane care cumpara jocuri originale.

10. #370 SP
    m-a sunat si pe mine astia de la urgent curier, a zis ca ajunge cam in juma de ora....deabia astept sa pun mana pe el

11. #371 SP
    Member kaoru's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    m-a sunat si pe mine astia de la urgent curier, a zis ca ajunge cam in juma de ora....deabia astept sa pun mana pe el
    Hehe e fain..mult mai greu decat ma asteptam. la mine s-a cam shokat lumea de la serviciu, mi-am compromis imaginea de om serios ) Who the fuk cares Troneaza pe birou pe post de trofeu pana ajung acasa sa il deschid

Acum ca vad postarile...I feel kind of lucky.

12. #372 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Primul care se inscrie aici primeste un guest pass. GO!

Valabil pana la ora 16.30

13. #373 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pick me! Pick me!

14. #374 SP
    Junior Member d4dane's Avatar
    Un guest pass too pls

15. #375 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Sent to mask... ma rog o sa-l trimit in 2 minute, trebuie sa-l tastez mai intai.
    Verifica P.M.-urile

16. #376 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mulțumesc mult Witchalok!

17. #377 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

[/COLOR]P.S. Ce-mi place mie ca din toti cei care au comandat de la emag... UNUL SINGUR MACAR nu a luat prin bannerul de pe CG. Thanks...
    Lumea crede ca e o gluma - dar tu stii cel mai bine ... cand se va inchide pravalia o sa regrete ca isi bat joc de oportunitatile astea de a "ajuta" - iar scuze de genul vai am uitat, vai nu stiam ... sunt de prisos si non-constructive.

Am zi de atatea ori - cei care cumpara cu coduri de discount - pot face un gest si dona diferenta - sau macar cei care isi cumpara de la emag (diverse) ar putea sa dea click pe banner inainte de plata.

18. #378 SP
    in sfarsit e aicea. imi tremura mana cand l-am deschis....pur si simplu o editie de colectie realizata magnific. deabia astetp sa ajung acasa. goodbye social life

19. #379 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cel mai tare e "stoc epuizat", iar baietii destepti deja il vand cu minim 197 Lire Sterline!!!
    de dimineata s-au vandut si cu 299 lire.
    nebunie totala.

20. #380 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Ai pierdut cele 5 CE de azi dimineata de la amazon.uk. pret OK. acum sunt de la 170� in sus.
    fuuuuu. si m-am uitat azi dimineata pe la 10 (12 ora Romaniei). damn.... regular edition for me. Numa daca nu o sa vanda candva oamenii pe CG . fingers crossed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 58 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast