Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 58 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1142

Thread: Diablo 3

1. #381 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    GG Mask . Curse you!

2. #382 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    GG Mask . Curse you!
    Ce ai cu omul?Invitatia e de vina?Poate reusesc sa fac rost de 2 de la un amic care si l-a cumparat azi,asa ca daca asta e cauza...una e a ta

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

3. #383 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    guys vreau si eu un guestpass pls

4. #384 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Am si eu nevoie de un cod guest va rog frumos.

5. #385 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    as dori si eu un guest pass daca se poate , va rog

6. #386 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    eagle-eye glumește doar, DanTe. Dar sunt sigur că ar vrea un guest pass.

Anyway, eu stau cu ochii mijiți la login screen, nu pot să trec de acolo, sunt serverele busy.

7. #387 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Fiecare joc am vz ca vine cu 2 invitatii pt diablo 3 si una pt wow,am facut rost de toate 3,cine vrea pt wow pm,una am folosit-o eu iar cealalta il aşteaptă pe eagle eye,in caz ca nu o vrea au prioritate userii cu vechime pe forum.
    PS personal mi-a placut mai mult diablo 2,aici ma refer la punctele si sistemul de experienţa

8. #388 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Dacă mai are cineva invitaţii şi nu i se rupe inima să se despartă de una din ele, aş accepta-o cu mare plăcere . Mulţumesc

9. #389 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Daca mai aveti careva un guest pass in plus sunt curios sa_l incerc si eu.
    Thanks

10. #390 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Omg..dar dureaza o vesnicie pana se instaleaza

PS: Daca gasesc prin cutie asa ceva, o sa dau si eu guest pass-uri..pentru tot ce gasesc.

11. #391 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Omg..dar dureaza o vesnicie pana se instaleaza
    Stai sa vezi dupa,iti trebuie conexiune la net plus ca acum imi scrie ca serverele sunt ocupate

12. #392 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mda, mai intai am avut parte de primul blue screen ever de pana acum de pe laptop dupa ce am vrut sa fac un update la driverul placii video, iar acum nu pot sa joc ca sunt serverele full. Wtf, chiar nu au prevazut ca o sa se intample asta?

13. #393 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    `nu merge sa te conectezi. apare o gramada de erori. si sunt cativa pe forum care cica l-au terminat in 6-7 ore....sincer...m-a dezamagit. am cumparat collector edition si nici macar nu am apucat sa imi fac caracterul, barem sa ma mai si joc. pe multe site-uri a primit deja nota 3 ca joc...
    au facut cel mai mare fiasco al lor blizzard. 10 ani de asteptare, trebuia sa iasa ceva perfect, pentru ca stiau ca lumea are asteptari URIASE de la jocul asta....si ei au dat cu bata in balta rau de tot.

14. #394 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, l-au terminat in 6 ore... pe easy mode. Sa vedem mai incolo daca mai poate sa faca ceva mai tarziu fara sa-si gandeasca fiecare miscare dinainte.
    Unii zic ca jocul incepe de-abia pe inferno, pana acolo e doar training.
    Din ce vad pe forumuri serioase (nu din romania, evident) eu vad ca lumea zice ca e prea greu deja si inca nimeni nu a ajuns la inferno.
    Depinde cine si ce asteptari are de la el. Nu cred ca asta il asteapta de 10 ani ca sa-l joace... pe easy mode.
    Pe metacritic userii i-au dat majoritar note de 1 din cauza ca nu s-au putut conecta si nu pt ca ar fi vazut cum e jocul dupa 2 sapt de jucat. Aia nu inseamna review...

15. #395 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Oricum, 6 ore pt un joc din seria Diablo e dezamagitor indiferent ca e pe easy sau nu. Si acum daca as incepe Diablo 2 de la inceput si as explora ca-lumea primul act mi-ar lua 5-6 ore.

16. #396 SP
    Junior Member D0RY's Avatar
    nu se misca deloc cei de la zavvi ... dupa ce ca mi-au luat banii de marti dimineata la 6 AM. e inca awaiting despatch. azi dimineata mi-am luat din altex.. dupaia am realizat ca zavvi "au bagat mana in borcanu` cu miere" (vorba colegului de acum 2 pagini).

Oricum nu va grabiti cei care nu l-au cumparat, serverele nu merg dupa ora 18, ai sanse mici sa intri, si am citit pe forumuri .. unora le-au disparut si caracterele cand au facut pauza

17. #397 SP
    Member Devergo's Avatar
    In D2 terminam hell sub 6 ore . De normal nu mai zic...

18. #398 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by D0RY View Post
    nu se misca deloc cei de la zavvi ... dupa ce ca mi-au luat banii de marti dimineata la 6 AM. e inca awaiting despatch. azi dimineata mi-am luat din altex.. dupaia am realizat ca zavvi "au bagat mana in borcanu` cu miere" (vorba colegului de acum 2 pagini).

Oricum nu va grabiti cei care nu l-au cumparat, serverele nu merg dupa ora 18, ai sanse mici sa intri, si am citit pe forumuri .. unora le-au disparut si caracterele cand au facut pauza
    Merg serverele acum,cel putin mie.
    De ce nu l-ai luat din mall de la altex?
    Referitor la joc,mi se pare mult prea usor, joc pe normal,nu vreau sa par carcotas,nu sunt un expert in diablo dar pare sub diablo 2,eu sunt dezamagit.
    LE din ce am citit vad ca nu exista easy
    http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-15-someone-has-finished-diablo-3-already

19. #399 SP
    Member Devergo's Avatar
    TheGDStudio

Hell-cel mai slab creep are 16k HP si loveste ca un tank

20. #400 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    `nu merge sa te conectezi. apare o gramada de erori. si sunt cativa pe forum care cica l-au terminat in 6-7 ore....sincer...m-a dezamagit...
    ce legatura are un fast run cu durata jocului?

am 3,5h jucate pana acum si sunt un pic peste jumatatea actului 1.
    asta in conditiile in care am jucat normal si nu am stat sa scotocesc peste tot.

din cate tin minte si morrowind mergea terminat undeva pe la 10 min

cat despre servere, deja a inceput sa se conecteze ok, cu cateva mici exceptii si pot baga mana in foc ca probleme vor disparea total zilele viitoare.
    e greu sa prevezi impactul atator conectari asupra serverelor pana ce nu le bagi live.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 58 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast